Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 18. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
GB Oftaş
-
Berabere
-
iki kadroyu karşılaştırdığınızda kalite farkı pek bulamazsınız beşiktaş futbolcuları hep söylerdi taraftarımız bizi heyecanlandırıyor o yüzden korkumuzdan oynayamıyoruz falan filan yok böyle bişey hadi bugün oynasaydınız öyleyse
kimsenin sizi heyecanlandırdığı falan yok siz diğer rakiplerinize nazaran daha kalitesiz bir kadroya sahipsiniz işte bütün gerçeklik bu
beşiktaş- galatasaray maçı öncesinde bu siteye yazdım bu günkü maçın sonucu ne olur bilmem ama beşiktaşın şampiyon olması imkansızdır yazdım (evdeki arkadaşlarımdan birinede beşiktaş şampiyon olsun futbol yorumlamayı bırakırım demiştim)
böyle dememinde bir gerekçesi vardı elbet demiştimki beşiktaş yaklaşık 25 haftadır hangi maçı şöyle rahat rahat kalitesini ortaya koyarak almış hakikatten beşiktaş trabzonspor maçına kadar kazandığı hiç bir maçı kalitesini ortaya koyarak kazanmamış ve hiç bir maçta 2-3 farklı bir galibiyet almamıştı
bundan başka bu önliberosuz takımla bu savunma kurgusuyla şampiyon olunurmu demiştim bu amatör yönetimle 4 aydır parasını alamayan ve nezaman kimin geleceği ne zaman kimin gideceği belli olmayan oyuncularla şampiyon olabilirmiydi bir takım
olamazdı olamadıda...
Mesaj Yetkileri