1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: FM'de Ülkeler Arasında ki Büyük Fark Neden Kaynaklanıyor, Biz Ne Yapmalıyız

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Bir de dikkat etmemiz gereken başka bir özellikte bariz Türk kökenli olan oyunculara bazen second nationality özelliği verilmiyor örneğin yunanistan'da bi adam vardı Türk kökenli olan Türkiye'ye geldiği anda Türk statüsünde oynayacak. Bunu SI'ın forumunda Peluk belirtmişti Yunan araştırmacıya yunan da kıvırdıkça kıvırmıştı evet Türkçe biliyor ana dili Türkçe ama bu onu Türk yapmaz falan tarzı birşey demişti Bunları gözden kaçırmayalım ve SI forumunda bahsedelim

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Bir de dikkat etmemiz gereken başka bir özellikte bariz Türk kökenli olan oyunculara bazen second nationality özelliği verilmiyor örneğin yunanistan'da bi adam vardı Türk kökenli olan Türkiye'ye geldiği anda Türk statüsünde oynayacak. Bunu SI'ın forumunda Peluk belirtmişti Yunan araştırmacıya yunan da kıvırdıkça kıvırmıştı evet Türkçe biliyor ana dili Türkçe ama bu onu Türk yapmaz falan tarzı birşey demişti Bunları gözden kaçırmayalım ve SI forumunda bahsedelim
    Bunu ayni bahsetigin sekilde belirten bendim Peluk degil Aslinda o olayin perde arkasi o kadar da basit degil simdi oyun da belirli bi ulkenin pasaportunu tasimayan veya apacip bir vatandaslik belgesi olmayan insanlara o ulkenin vatandasligi verilmiyor ismi cismi dili ne olursa olsun. Su durumda tek yapilabilecek sey SI'in bu konudaki fikrini degistirmek veya yeni bi sistem onermek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Bunu ayni bahsetigin sekilde belirten bendim Peluk degil Aslinda o olayin perde arkasi o kadar da basit degil simdi oyun da belirli bi ulkenin pasaportunu tasimayan veya apacip bir vatandaslik belgesi olmayan insanlara o ulkenin vatandasligi verilmiyor ismi cismi dili ne olursa olsun. Su durumda tek yapilabilecek sey SI'in bu konudaki fikrini degistirmek veya yeni bi sistem onermek.
    pardon anladım ama gene de bizim ekipten gelecek bir rica üzerine koysalar bi second nationality noolacak yani onu anlamıyorum, genel olarak Türklere karşı bir önyargı var yani... Aynı şekilde benim sorumlu olduğum takımlardan birinde Rum bir topçu olsa ve yunan araştırma ekibinden biri rica etse Ömer abiye danışaraktan veririm bi second nationality noolacak yani di mi ?
    (Tabii eğer Yunan liginde de bizdeki gibi bi durum varsa [Türk kökenli oyuncunun Türk pasaportu olmasa bile Türk olarak oynayabilmesi izinle])

Mesaj Yetkileri