Bir GS taraftarı olarak Beşiktaş'a yapılanlara artık yeter diyorum.Bunun sebebinin sistem olduğunu kuluplerin suçu olmadığını zaten açıklamıştım.Populerlik olayına göre bir nevi güçler çıkar sağlamak için bir sene şu takımı bir sene bu takımı kayıralım ses çıkarsada aradan bir takımada bir senelik şans verelim olayındalar.Tabiki bunda kuluplerden kimsenin parmagı yok.Tamamen federasyonu ve baglantılarını bir kukla gibi yoneten bir duzenin icindeyiz.

Artık futbol adaleti istiyoruz.kim yapacak nasıl yapacak onemli degil ama yapılmalı.Kimse tutupda MHK'yı ve Federasyonu savunmasın.

Ayrı bir konu daha var.Gelecegin hakemi olabilecek genç hakemleri cesitli forumlarda kendi takımıyla ilgili yazı yazarken gozlemledigimde oluyor arada.İleride başa geçtiklerinde nasıl objektif yonetim gosterirler bilinmez.

yani boyle bir ortamda en ust duzeyde hakemlerimize egitim verilmesi ve objektif olma ozelliginin bu egitimle saglanması sart.Federasyondaki güç odakları temizlenir.Collina tarzında hakemler hakemlerimize profesyonellik nedir diye ogretmek icin getirilir.Gerekirse senelerce kalırlr.Bir sekilde ust duzeye cıkarılır.

Bu harekatı yerine getirecek adamlar suan MHK'nın basında olanlarla olmaz zaten.Hakem kısmı için konusuyorum.Gecenlerde atıp tutmuşlarda.Hakem eskilerimizlede olmaz.Erman Toroglu ben olsam şöyle yapardım diye atıp tutuyor örnegin.Ben onun hakemliğinide iyi bilirim.Bir Bursa-BJK kupa macında 3 Bursalı çizginin bir metre gerisinden çıkıp ataga koşarken diplerinde ofsaytı çalmıştı o zamanın yan hakemi bayrak kaldırmamasına ragmen.O yüzden hakem eskilerin olusturacagı denetim kurulu ise hic bir ise yaramaz.

Penaltı pozisyonunda adamı cekiyo vuruyo indiriyor devam diyo hakem BJK macında.Penaltı vermesi için Oftaslının adamı oldurmesimi lazımdı onu merak ediyorum. Hadi bazı pozisyonlar gozden kacabilecek pozisyonlardır ama buna insaf derim.