Herşey var, gol yok. Umudumu yitirmeye başladım..
Galatasaray
Trabzonspor
Berabere
Herşey var, gol yok. Umudumu yitirmeye başladım..
Harika bir galatasaray var sahada son haftalara nazaran.Pozisyonlar kaçırıyoruz bu sefer işin son dk'ye bırakmadan at bir tane cimbomum saten bir tane atsak arkası gelicek gibime geliyor...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Trabzonspor 45 dakikalık bölümde sadece son 5 dakikada etkili olabilidi...
Sanırım tarihimizin en kötü derbisini oynuyoruz ilk yarınınböyle bitmesi mucize...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ilk yari bitti.
Galatasarayin 8 net pozisyonu var,Trabzonun ise 1.
Müthis presli oynuyoruz,süper oynuyruz,gol gelmiyo.Nonda girmeli.
İlk yarıyı gol atıp kapasak tadından yenmezdi bizim için gol lasım.Gs 60.dk'den sonra oyundan düşüyor bu zamanda 1-0 önde girersek kaza golü yiyecegimizi düşünmüyorum.İnşallah kazanacagız
en az 3 olurdu biraz daha dikkatli olsaydık. 2. yarı ilk 15 20 dk da baskı kurup, golü bulmalıyız...
Galatasaray ilk 35 dk süper bir futbol oynadı Trabzonspor'u kendi yarı alanına hapsetti ama son 10dk yoruldular ondan sonrada Trabzon önemli pozisyonlar yakaladı.
Eğer mucize olmazsa galatasaray alır bu maçı Trabzon'u hiç beğenmedim.
mac simdi kolayca 6-0 olabilirdi, yuh yaani..
TS yi ne hallere düşürmüşler ya inş. puan çıkarırlar...
Trabzon berbat bir futbol oynuyor, çok karaktersiz bir futbol. Shamur' falan burda TS'ye sallarken haksızlık ediyor diyordum ama gerçekten ben bu takımın taraftarı olsam bende çok isyan ederdim.
GS her zamanki gibi baskılı oynuyor. Gol gelecektir.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Satın satın 3-5 kuruş para edecek olan tüm Trabzonlu oyuncuları satın...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gol gol gol !!! Arda Turan, dehset dehset!!!
Ardaaaaa işte budur be koçum benim..
Helal arda be helal. Golde Ayhan ın payı büyük...
dedigim gibi 60 a kadar gol bulmalıydık bu gol iyi oldu . 2 yi bulup rahatlayalım..
yavas Yattara yavas..kirmizi karti es gecildi..
Aynen böyle devam.Daha çok atmalıyız.
Ardam benim ya helal olsun sana !!
Tribünler coştu ! Hadi aslanlarım bir gol daha atalım rahatlayalım !!
Arda Turan oleeeey.Süper oynuyor Arda,Aslanim benim !
Bu maci farkli alacagiz.
Ve baskı gol getirdi.Çok mutuluyum.İnşallah kaza golü yemden 90 dk'yi tamamlar.Rahat bir nefes alırız
oha Tolga neymissin sen bee, masallah...
Bu günün çalıskan isimlerinden okan yerini barıs'a bıraktı.Arda sakatlık geçiriyor inşallah bir problemi yoktur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son 10 dk'ye girdik heyecanlandım.İnşallah bir aksilik olmazda gs 3 puanı alır
Last edited by Alicanfmfan : 12.Nisan.2008 at 21:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yuh yahu 6 dakika verildi :s
Yav birak bu isi hakem,amacin belli.Galatasaray cok yoruldu,ilk yarinin sonlarina dogru yasadigimiz sIkIntiyi yine yasamamizi istiyor.Ona inat kazanacagiz !
Hakemin hedefi belli, Trabzona gol attirmak, yuh yaani..
6 dklik hic bisey olmadiki..
Ve maç bitti.Tebrikler Galatasaray'ıma.Tek kale oynadık resmen.Çok gol kaçırdık.1-0 olsun bizim olsun.
Bitti be !
1-0 oldu bizim oldu !
Bu macta tarihi farkta atardik ta beceriksizdik,olsun gümbür gümbür geliyoruz !
Yahu hemen hakeme neden sallıyorsunuz ya da ona inat diyorsunuz? Trabzonspor'un bence ofsayt olmayan pozisyonunda golü vermedi. Size inat birşeyler yapsa orada golü verirdi. Bir de Okan çıktıktan sonra gol ofsayt mıydı diye sordu gibi geldi bana dudaklarından ve Hasan hayır işareti yaptı.
Galatasaray üstün oynadı ve kazandı, Yattara bugün hiç adam geçemedi, bu maçlarda oynaması lazım onun. Sanırım yeni MHK bu uzatmalar konusunda birşeyler dedi çünkü her maç böyle 5-6 dakika uzuyor.
Trabzonspor artık iyice bitmiş, seneye yepyeni bir takım kurulmalı. Galatasaray da hakettiği maçı kazandı tebrikler. Düğümü Sami Yen'deki maç çözecek bu gidişle.
"YÜCE ATATÜRK"
Hakkımızla kazandık. Tebrikler aslanlar..