Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

19 54.29%
  • Trabzonspor

13 37.14%
  • Berabere

3 8.57%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 148 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar . Fark olacak macı 1-0 aldık. 3 puan biziim olsun. Kaldı 4.

Süper bir galibiyet aldık . İnanç tam ! Kaldı artık 4 hafta , 4'de 4 yapıp şampiyon olacağız inşallah !!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet .Çok mutluyum bu kadar sıkmaya gerek yoktu atabilseydik farka gitcekti ama 1-0 da 3 puan kalan 4 maçımızdan 12 puan toplarsak şampiyonuz vede olacagız inşallah
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu maç değil 6 dakika 126 dakika uzasa TS bi gol bulamazdı. Bu kadar kötü futbol görmedim ben. GS'den fark yiyen konya bile fark yerken bu kadar kötü oynamadı.
    Ayrıca siz otomatik pilota geçmişsiniz yendiğiniz maçta hatta rakibin golü verilmemiş bir maçta bile hakeme sallamaya başlıyorsunuz baran az yavaş gidin.
    Maçı ts alsaydı veya berabere bitseydi felaket olurdu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

güzel oynadık presli oynadık ama su sabri nin bu takımda ne işi var..bu kadar beceriksiz bir topçu görmedim ben...

Ofsayt mi ? Serkan abi o pozisyonu 100 kere gösterdi lig tv,kafasiyla dokunuyor Tsli futbolcu ceza sahasi icinde.%100 ofsayt .Ayrica pozisyon öncesinde Cagdas elle oynadi,hakemin gözü önünde,penaltiyi vermedi hakem.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Amaan gol olsa ne olur baran o? ofsayt verilmese. Sence Ts maçı haketti mi? Bence hakeden taraf kazandı.

Hayir Eren,sonucta siz Tsnin golü verilmedi diyince dedim ne oluyor Hakem kötüydü yine,Ts bir ara her kornerimizde 1 adamimizi yere indiriyordu,cok faullü oynadilar,bu mactan kirmizi cikabilirdi,hakem cikartamadi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çağdaş'ın pozisyonunu 1 kere gösterdi orada dikkat etmediğim için göremedim. Ofsaytta ise kamera açısı yanıltabilir insanı ki yukardan çekildiği için değip değmediğini şap diye anlayamazsın.

Dediğim gibi ben de kararsızdım ama Okan ile Hasan'ın konuşmalarından öyle anladım.

Ama o golü vermiş olsa da Galatasaray galibiyeti getirecek golü mutlaka bulurdu. Bu maçta puan kaybetmezdi. Senin hemen hakeme sallaman benim hoşuma gitmedi, bu şekilde birşey kazanamazsınız, o nedenle ortamı gerecek mesajlardan kaçının.

Oyunu konuşalım diyeceğim, ortada Trabzonspor'un bir oyunu olmadığı için Galatasaray'ı konuşabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Oynadığmız son 9 maçta sadece 3 gol yedik

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

kaç gol attınız emre
    Bu arada kamera açısı %101 yanlış o pozisyonda. Bilgisayarla adamı yok et ordan o zaman anlarsın anca. Amna kamera tam nokta anda durunca vurmuş gibi geliyor ama aşağı inerken ivmelenmede herhangi bir değişme olmuyor. Keza yönde öyle. Sürtse bile değişir yön

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten yürekten kutlamamız lazım Aslanlarımızı.İlk yarı da ikinci yarıda tek kale oynadık.Müthiş bir galibiyet aldık.Başımızda doğru düzgün bir teknik direktör bile yok.Ama bu bizi pozitif yönde etkiliyor.Daha çok birbirimize sarılıyoruz ve kazanıyoruz.Yalnız keşke bu kadar çok gol kaçırmasaydık.Kalan 4 maçıda alıp şampiyon oluruz inşallah ki alacağımızada inancım tam.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlk yarıyı kaçırdım ama devre arası yorumlarda Galatasaray'ın ilk 30 dakikada kurduğu baskıyı 2. yarıya yayabilirmi konusu konuşuluyordu.

2. yarı iyi oynadık diyebiliriz ama Trabzonspor'un birşey oynamaması da bunda büyük bir etkendi. Galip geldiğimiz için mutluyum. Zaman daralırken artık kayıp yapmamak gerekiyor. İşin diğer yönüde kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz yeterki İBB maçını kazanalım.

Maç pozisyonlarına gelirsek yanlış görmüşte olabilirim ama Çağdaş elle oynadı. Trabzonspor'un golünde ise belki yanılabiliriz ama birşey bizi doğru tespite götürür. O oyuncu kafa vurmasaydı top yön değiştirmez Servet'in sağına doğru değilde direk kucağına doğru gelirdi. Trabzonspor'un bir golü daha vardı. Onda da 2 kişi ofsayttı. Aykut topa çıkarken onla beraber yükselen 2 oyuncudan biri işte o ofsayta düşenlerden biriydi. Hakem iyi süzdü diyebiliriz.

Bu maçı aldık umarım sonunuda güzel tamamlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler G.Saray...

G.Saray özellikle ilk yarıda çok iyi futbol oynadı.Buna Trabzon'un kötü oyunuda eklenince bir çok pozisyon buldu G.Saray ama yararlanamadı.İkinci yarıda ise maçın en iyi isimlerinden birisi olan Arda affetmedi.Önemli bir galibiyet aldı G.Saray.Zira F.Bahçe'nin yarın puan kaybedebileceğini düşünüyorum...

Ofsayt pozisyonuna gelince;pozisyon ofsayt,gol geçerli değil.Yani doğru karar bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by EreN View Post
    kaç gol attınız emre
    9 gol atmışız eren

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ayhan ne oynadı be...Sahanın yıldızı Ayhan'dı bence(Attıgı çalımlar,Verdigi paslar)..Ondan böyle futbol beklemiyordum..Hele hakan balta'nın kacırdıgı gol:.Sanki atmak istemiyormuş gibi topa vurdu

Arda sakat sakat oynamasına ragmen iyi oynadı..

Tebrikler Aslanlar

Umut Bulut:Galatasaray maçı haketmedi..Ntv'de söyledi şimdi

Bu yoruma ne diyorsunuz..Gülsemmi ne yapsam karar veremiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en sevdiğim takımla en sevmediğim takım oynadı
    yorum yapmak bile gereksiz 8-9 tane defansif futbolcuyla oyanyıpta defansta yapılamıyorki maçı 0-0 a bağlayabilesin

gerçi ersun ne yapsın trabzon transfer komitesi düşünsün artık okadarını

bu arada yattaranın ne büyük bir balon olduğunu göremeyen genç arkadaşlarıma çok kızıyorum bu maçta kendini belli etti

iki topuk vurdu bi çalım attı diye futbolcu olunmaz bakın ne kadar zayıf bakın güçlü futbolcuları geçebildimi bir kez olsun

bakın bir kez araya top atabildimi veya rakibin arkasına sarkıp gol kovaladımı

bakın yanından geçen adamlara bir kez olsun ayağını uzattımı biraz olsun savunma yapmayı aklından geçirdimi

bakın arda turan topu kaptırdıktan sonra nasıl canla başla savaşırken yattara aynı durumda ne yaptı
    bakın ne kadar amatör olunurmu topu kaptırınca arkadan bodoslama nasıl girdi

bakın bu adamdan kaptan olurmu ???

bakın trabzonda olursa olur

saygılar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by extensor View Post
    en sevdiğim takımla en sevmediğim takım oynadı
    yorum yapmak bile gereksiz 8-9 tane defansif futbolcuyla oyanyıpta defansta yapılamıyorki maçı 0-0 a bağlayabilesin

gerçi ersun ne yapsın trabzon transfer komitesi düşünsün artık okadarını

bu arada yattaranın ne büyük bir balon olduğunu göremeyen genç arkadaşlarıma çok kızıyorum bu maçta kendini belli etti

iki topuk vurdu bi çalım attı diye futbolcu olunmaz bakın ne kadar zayıf bakın güçlü futbolcuları geçebildimi bir kez olsun

bakın bir kez araya top atabildimi veya rakibin arkasına sarkıp gol kovaladımı

bakın yanından geçen adamlara bir kez olsun ayağını uzattımı biraz olsun savunma yapmayı aklından geçirdimi

bakın arda turan topu kaptırdıktan sonra nasıl canla başla savaşırken yattara aynı durumda ne yaptı
    bakın ne kadar amatör olunurmu topu kaptırınca arkadan bodoslama nasıl girdi

bakın bu adamdan kaptan olurmu ???

bakın trabzonda olursa olur

saygılar

Senin bu Yattara ile zorun nedir ? Sürekli kötülemek için yer arıyorsun. Eminim maçtan öncede umarım Yattara iyi oynayamaz da koşarım foruma hemen Yattara'yı kötülerim diye dua etmişsindir . Baksana maç için tek kelime yazmamışın varsa yoksa Yattara , Yattara'nın kaptanlığı ve Türk uyruğuna geçmesi. Sürekli bu konularda yazıyorsun.Ayrıca son 3-4 haftadır iyi oynadığı zaman ortalıklarda yoktun , şimdi kötü anını yakalayınca başladın saldırmaya. Neyse sen böyle mutlu oluyorsan diyecek birşey yok..

Maça gelirsek maçtan önce de Hüseyin oynarsa bu maç çok zor olur demiştim. Ne kadar haklı çıktığımı gördüm bir kere daha. Denizli maçında çok iyi oynayan takımı Hüseyin tek başına engelledi yine. Hüseyin'in sahada olması Trabzonspor'un ileriye gitmesine engel oluyor dedim. Aynen gördük hala geriye dönerek oynayan bir oyuncu helede bu takımın kaptanıysa söylenecek fazla şey yok. 8 Defansif oyuncu bir Umut bir Yattara ile ancak bu kadar olur. G.Saray maçı haketti. O attığımız gol de verilseydi sevinmezdim zaten 1-1 bitse de kötü oynadık çünkü. Kaleci arayan yönetimin 6-7 tane banko oynayacak oyuncuları bir an önce bulması gerekiyor. Yoksa bu Ziya Doğan'ın eserini izlemekten gına geldi artık bizlere.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ı Arda güldürdü: 1-0

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'u 1-0 yendi. Puanını 67'ye yükselten sarı-kırmızılılar, maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 1 puan önünde liderliğe yükseldi.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 21:22 TSİ 12 Nisan 2008 Cumartesi
    Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 30. haftayı kayıpsız geçti. Ali Sami Yen Stadı'nda Trabzonspor'u konuk eden sarı-kırmızılı takım, 50. dakikada Arda'nın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Ali Sami Yen Stadı'ndaki maça iyi başlayan Galatasaray, özellikle kanatlardan rakip kalede gol aradı. Trabzonspor kalesinde üst üste pozisyonlar yakalayan sarı-kırmızılı ekip, özellikle Ümit Karan ve Hakan Şükür ile net fırsatları değerlendiremedi.

Galatasaray karşısında savunma ağırlıklı bir futbol oynayan Trabzonspor ise, uzun toplarla kontratağa yönelirken, sarı-kırmızılı kalede tehlike yaratmakta zorlandı. Bordo-mavililer özellikle son dakikalarda önemli fırsatlar yakaladı ancak Umut son vuruşları istediği gibi yapamayınca devre golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya da istekli başlayan Galatasaray, 50. dakikada Arda'nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Sarı-kırmızılı ekip golden sonra daha dengeli oynamaya başlarken, Trabzonspor eşitliği sağlamak için Galatasaray kalesine daha fazla gitmeye başladı. Bordo-mavililerin Umut'un ayağından bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmazken, bu pozisyonda verilen karara bordo-mavililer tepki gösterdi.

Kalan dakikalarda iki takım da girdikleri pozisyonlardan sonuç alamayınca mücadele Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

20. Default

Oyuncular gerçekten şampiyonluğa kenetlenmiş bir biçimde mücadele ediyorlar HEPSİNE HELAL OLSUN...
    Özellikle maça antremansız çıkıp güzel bir performans gösteren ARDA'ya
    Eski günlerine dönüş sinyalleri verip hırslı mücadelelesiyle OKAN'a
    Yaşına rağmen Galatasaray uğruna oynayan HAKAN'a
    Sanki 10 yıldır Galatasarylıymış gibi oynayan SERVET ve EMRE 'ye
    Galatasarayı yalnız bırakmayan biletlerin hepsini tüketen TARAFTARIMIZA
    VE DİĞER OYUNCULARA VE YÖNETİCİLERE
    SONSUZ TEŞEKÜRLER....

Takım şampiyonluğa inanmış Şampiyonluk seslerini duyuyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Maçın en güzel iki fotosu

Forza Servet..!Kendini baya geliştirdi Helal Olsun..Servetin bu gelişimi örnek olmalı

Terim emre güngörü izliyormu acaba.Daha çok var ama.Bakalım milli takıma alacakmı en çok onu merak ediyorum..Emre topa çok iyi hamleler yapıyor..Song'u kesdi nerdeyse:..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray baştan sonra çok iyi oynadı Tebrikler ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sonuna kadar hakettiğimiz maçı 1-0 la da olsa kazanmayı başardık..tebrikler CimBom um..!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız olurda GS-FB maçı berabere biterse gs umudu kessin derim, ts yenemez bizi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'ı tebrik ediyorum iyi oyunu ve 3 puandan ötürü.Böylece bu hafta itibariyle şampiyon adayları sayısı 2 ye düştü.Galatasaray-Fenerbahçe maçı düğümü çözer.Trabzon'un ise seneye işi zor.İyi bir revizyon yapmaları lazım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

hakettik,kazandık mutluyuz.fenerbahçeyi yenip şampiyon oalcağız.

Tebrikler Galatasaray.Hakettiler,kazandılar.Ts berbat bir futbol oynadı.Ayrıca Umut neden maçı Gs haketmedi demiş anlamadım..

Ligin finali hemen hemen belli oldu gibi.32.Haftadaki Galatasaray-Fenerbahçe maçının galibi şampiyonu ilan edecektir.
    Last edited by Varonil : 13.Nisan.2008 at 01:14

Tebrikler GS...

TS galiba 40 yıldır tüm derbilerini bu sene kaybetti..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

3 gün oynasalar Galatasaray kazanırdı bu maçı. Arda iyi bir oyun çıkarmış sanırım maçı izleme imkanım olmadı. Tebrikler Galatasaraya.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa nin topa vurdugu anda Adnan ofsayt degildi, hatta top degdimi ona o bile supheli.

Video yu 10 defa izledim, egerki ben cok yorgun oldugum icin yanlis gormuyosam o pozisyon ofsayt degil.

Tabi Galatasaray bizi ezmis o baska biseyde, gecen hafta arkadaslar yazmisti Fener maci hakemle kazaniyo diye, Galatasarayda yan hakemle 3 puan aliyo

yani bi sana bi bana.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri