Galatasaray maçı haketti ancak hakeme laf eden biz değil yenilgiyi hazmedemeyenler. Bizde hakem nerde hata yaptı diye belirtiyoruz. Gözgöre göre ofsayt olan pozisyona ısrarla gol diyorlar. Aynı golü Galatasaray atsaydı ne olacaktı.
Adnan topa dokunmasa top yön değişir mi? Hadi Trabzonlusunuz anladım. Ama gözlerinizinde görme yeteneği kaybolmadı ya. Diğer atılan golde ise iki oyuncu ofsaytta. Top Aykut'a gelirken iki Trabzonlu onla topa çıkıyor. Sonuç mu? Topa çıkan Trabzonlulardan biri top oraya gelirken ofsayt olan 2 oyuncudan birtanesiydi. Trabzonlusunuz ama bunuda mı göremediniz. Ayrıca Çağdaş'ın penaltısını niye kimse demiyor. 2-0 olacaktı skor ?
Maçı iyice izlerseniz oyuncu değişikliklerinde hakem kronometresini durduruyordu. Durdurulan kronometrenin uzatması mı bu? Ayrıca ilk yarıda maçı uzatmadım dur 2. yarı sona kökleyeyım anlayışı olamaz. Şayet olsaydı ilk yarı uzatma verme olmazdı.
Sonuç olarak tarafsız yorum yapılmıyor. Bizde buna karşı geliyoruz. Madem hakem bizi kolladıysa penaltımız niye verilmedi, maç uzatması niye 6 dakika geldi deniyor. Haksız puan kazanırkende ben burdaydım şimdide en azından ben burdayım.