Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

19 54.29%
  • Trabzonspor

13 37.14%
  • Berabere

3 8.57%
1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Tartışmaya gerek yok. Galatasaray maçı haketti ve kazandı. Hakem Umut'un golünü verseydi bile 1 puanı bile haketmemiş olacaktık. Ama üsteki yorumlardaki Galatasaraylı arkadaşların hakemi eleştirmesine bir anlam veremiyorum. 6 dakikalık uzatmaya laf ediyorsunuz. Toplam 5 tane oyuncu değişikliği yapıldı, ilk yarıda nerdeyse maç hiç uzamadı , oyunda bazı bölümlerde durdu . E normal yani 5-6 dakika uzatılması.
    Galatasaray maçı haketti ancak hakeme laf eden biz değil yenilgiyi hazmedemeyenler. Bizde hakem nerde hata yaptı diye belirtiyoruz. Gözgöre göre ofsayt olan pozisyona ısrarla gol diyorlar. Aynı golü Galatasaray atsaydı ne olacaktı.

Adnan topa dokunmasa top yön değişir mi? Hadi Trabzonlusunuz anladım. Ama gözlerinizinde görme yeteneği kaybolmadı ya. Diğer atılan golde ise iki oyuncu ofsaytta. Top Aykut'a gelirken iki Trabzonlu onla topa çıkıyor. Sonuç mu? Topa çıkan Trabzonlulardan biri top oraya gelirken ofsayt olan 2 oyuncudan birtanesiydi. Trabzonlusunuz ama bunuda mı göremediniz. Ayrıca Çağdaş'ın penaltısını niye kimse demiyor. 2-0 olacaktı skor ?

Maçı iyice izlerseniz oyuncu değişikliklerinde hakem kronometresini durduruyordu. Durdurulan kronometrenin uzatması mı bu? Ayrıca ilk yarıda maçı uzatmadım dur 2. yarı sona kökleyeyım anlayışı olamaz. Şayet olsaydı ilk yarı uzatma verme olmazdı.

Sonuç olarak tarafsız yorum yapılmıyor. Bizde buna karşı geliyoruz. Madem hakem bizi kolladıysa penaltımız niye verilmedi, maç uzatması niye 6 dakika geldi deniyor. Haksız puan kazanırkende ben burdaydım şimdide en azından ben burdayım.

ben de bir trabzonsporluyum..dün takımım kötü oynadı ve yenildik,trabzonspor'un şu an bi amacı yok ve en önemlisi takımın gücü çok az,ama galatasaray'ı da gördük...adam gibi bir forvetimiz ve ortashamız olsaydı çok şey değişirdi,diyeceksiniz ki olsaydı kardeşim biz ne yapalım ama inşallah seneye olcak ve gelecek sene ne olacağını göreceğiz...

Mesaj Yetkileri