Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 35. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Trabzonspor
-
Berabere
-
Tartışmaya gerek yok. Galatasaray maçı haketti ve kazandı. Hakem Umut'un golünü verseydi bile 1 puanı bile haketmemiş olacaktık . Dolayısıyla yenilmemize üzülmedim . Ama üsteki yorumlardaki Galatasaraylı arkadaşların hakemi eleştirmesine bir anlam veremiyorum. Geçen hafta hakemin sayesinde 3 puanı alırken nerdeydiniz ? 6 dakikalık uzatmaya laf ediyorsunuz. Toplam 5 tane oyuncu değişikliği yapıldı, ilk yarıda nerdeyse maç hiç uzamadı , oyunda bazı bölümlerde durdu . E normal yani 5-6 dakika uzatılması.
33 Yıldır 1.Ligde oynayan bir Trabzonspor tarihinde ilk kez bir sezonda hiçbir derbi maçını kazanamadı.
Şu anki olması gereken ilk 11
Jefferson-Serkan-Stepanov-F.Eller-M.Ocak-Hüseyin-Szymkowiak-Gökdeniz-Yattara-Marcelinho-Fatih Tekke
Birde şuanki ilk 11'e bakıyoruz
Tolga-Ferhat-Çağdaş-Tayfun-M.Keçeli-Hasan-Hüseyin-Ayman-Barış-Umut-Yattara
Gayet normal bu hale düşmemiz. 2 kadro arasında dünya kadar fark var.Çok değil 2 sene içinde ilk 11'in geldiği hale bakınca bu başarısızlık çok normal.Sözleşmeleri bitip gitseler gam yemiyecem ama hepside yönetim ve teknik adam acizliğinden dolayı satıldılar. Şimdi ise bizlere bu enkaz kadroyu bıraktılar. Ne diyelim bu hale getirenler allahından bulsun.
Last edited by shamur1 : 13.Nisan.2008 at 14:25
Mesaj Yetkileri