Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

19 54.29%
  • Trabzonspor

13 37.14%
  • Berabere

3 8.57%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 148 arası toplam 148 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan Habertürk'de konusdu;Top kafamı sıyırdı. Hakem o kadar mesafeden bunu nasıl gördü anlamadım
    Topun degdigi belli..Medya nedense hala birseyler üretiyor..Yahu sanki maçı hakemle kazandık gibi hava veriliyor..Maçı izleyen kime sorsanız maç Galatasarayın hakkı diyor..İlk yarı 4 veya 5 olurdu diyenlerde var..Neyse daha fazla uzamasına gerek yok..

Ayhan'ın oynadıgı futbolu çoooooook begendim..Hele Arda ferhatı her pozisyonda geçti..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence uzatmanın hiçbir anlamı yok. Herkes herşeyi biliyor. Yenilen bende olsam başkasıda olsa bahanesi hep hazırdır. Dendiği gibi olsun. Trabzonspor'un 2 ofsayt (!) olmayan golü kesildi ve kaybettiler. Bizde hakemle kazandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

federasyon gsnın fb nın arkasında olduğu sürece türkiyede başka sampiyon olmaz.tamam trabzonspor guzel oynamadı kabul ama attığımıxz golu barı ver.adam dakka başı gs faul verıo .bzim adamlar sürtünse faul olmaz boyle olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Mustafa nin topa vurdugu anda Adnan ofsayt degildi, hatta top degdimi ona o bile supheli.

Video yu 10 defa izledim, egerki ben cok yorgun oldugum icin yanlis gormuyosam o pozisyon ofsayt degil.

Tabi Galatasaray bizi ezmis o baska biseyde, gecen hafta arkadaslar yazmisti Fener maci hakemle kazaniyo diye, Galatasarayda yan hakemle 3 puan aliyo

yani bi sana bi bana.
    Arkadasım adnan kendi de dedi top kafama sürttü diye . Ne demek bu bi ufak da olsa temas var demek sonucu da ofsayt

Bir de Umutun ilk yarıdaki pozisyonu da ofsayt. oldu da aykut orada topu alamasaydı da gol olsaydı bu noolcaktı ?

+6 dakikalık uzatmada ayrı bir muamma...

Hakettigimiz macı kazandık. Fark bile olurdu, şanssızdık olmadı. Her ne olursa olsun 3 puanı aldık, hakettik , mutluyuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    federasyon gsnın fb nın arkasında olduğu sürece türkiyede başka sampiyon olmaz.tamam trabzonspor guzel oynamadı kabul ama attığımıxz golu barı ver.adam dakka başı gs faul verıo .bzim adamlar sürtünse faul olmaz boyle olmaz.
    Arkadasım bu yorumuna katılmıyorum..Hakem dün topalın bana göre faul olmayan en az 3 pozisyonuna faul verdi..Üstelik attıgınız gol ofsayt neden versin.

Daha ilk yarıda maç fark olabilirdi..Hakem bence trabzonsporu ezdirmedi.Tam tersine lehine iyi düdüklerde çaldı..Maçın sonundaki 6 dakika uzatmaya nediyorsun..Daha fazla uzatmaya gerek yok..Maçı izlemeyen biri su yorumlara baksa kimbilir neler düsünür..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tartışmaya gerek yok. Galatasaray maçı haketti ve kazandı. Hakem Umut'un golünü verseydi bile 1 puanı bile haketmemiş olacaktık . Dolayısıyla yenilmemize üzülmedim . Ama üsteki yorumlardaki Galatasaraylı arkadaşların hakemi eleştirmesine bir anlam veremiyorum. Geçen hafta hakemin sayesinde 3 puanı alırken nerdeydiniz ? 6 dakikalık uzatmaya laf ediyorsunuz. Toplam 5 tane oyuncu değişikliği yapıldı, ilk yarıda nerdeyse maç hiç uzamadı , oyunda bazı bölümlerde durdu . E normal yani 5-6 dakika uzatılması.

33 Yıldır 1.Ligde oynayan bir Trabzonspor tarihinde ilk kez bir sezonda hiçbir derbi maçını kazanamadı.

Şu anki olması gereken ilk 11

Jefferson-Serkan-Stepanov-F.Eller-M.Ocak-Hüseyin-Szymkowiak-Gökdeniz-Yattara-Marcelinho-Fatih Tekke

Birde şuanki ilk 11'e bakıyoruz

Tolga-Ferhat-Çağdaş-Tayfun-M.Keçeli-Hasan-Hüseyin-Ayman-Barış-Umut-Yattara

Gayet normal bu hale düşmemiz. 2 kadro arasında dünya kadar fark var.Çok değil 2 sene içinde ilk 11'in geldiği hale bakınca bu başarısızlık çok normal.Sözleşmeleri bitip gitseler gam yemiyecem ama hepside yönetim ve teknik adam acizliğinden dolayı satıldılar. Şimdi ise bizlere bu enkaz kadroyu bıraktılar. Ne diyelim bu hale getirenler allahından bulsun.
    Last edited by shamur1 : 13.Nisan.2008 at 14:25

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Tartışmaya gerek yok. Galatasaray maçı haketti ve kazandı. Hakem Umut'un golünü verseydi bile 1 puanı bile haketmemiş olacaktık . Dolayısıyla yenilmemize üzülmedim . Ama üsteki yorumlardaki Galatasaraylı arkadaşların hakemi eleştirmesine bir anlam veremiyorum. Geçen hafta hakemin sayesinde 3 puanı alırken nerdeydiniz ? 6 dakikalık uzatmaya laf ediyorsunuz. Toplam 5 tane oyuncu değişikliği yapıldı, ilk yarıda nerdeyse maç hiç uzamadı , oyunda bazı bölümlerde durdu . E normal yani 5-6 dakika uzatılması.
    Alışkanlık haline geldi bu hakem olayı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tartışmaya gerek yok. Galatasaray maçı haketti ve kazandı. Hakem Umut'un golünü verseydi bile 1 puanı bile haketmemiş olacaktık. Ama üsteki yorumlardaki Galatasaraylı arkadaşların hakemi eleştirmesine bir anlam veremiyorum. 6 dakikalık uzatmaya laf ediyorsunuz. Toplam 5 tane oyuncu değişikliği yapıldı, ilk yarıda nerdeyse maç hiç uzamadı , oyunda bazı bölümlerde durdu . E normal yani 5-6 dakika uzatılması.
    Galatasaray maçı haketti ancak hakeme laf eden biz değil yenilgiyi hazmedemeyenler. Bizde hakem nerde hata yaptı diye belirtiyoruz. Gözgöre göre ofsayt olan pozisyona ısrarla gol diyorlar. Aynı golü Galatasaray atsaydı ne olacaktı.

Adnan topa dokunmasa top yön değişir mi? Hadi Trabzonlusunuz anladım. Ama gözlerinizinde görme yeteneği kaybolmadı ya. Diğer atılan golde ise iki oyuncu ofsaytta. Top Aykut'a gelirken iki Trabzonlu onla topa çıkıyor. Sonuç mu? Topa çıkan Trabzonlulardan biri top oraya gelirken ofsayt olan 2 oyuncudan birtanesiydi. Trabzonlusunuz ama bunuda mı göremediniz. Ayrıca Çağdaş'ın penaltısını niye kimse demiyor. 2-0 olacaktı skor ?

Maçı iyice izlerseniz oyuncu değişikliklerinde hakem kronometresini durduruyordu. Durdurulan kronometrenin uzatması mı bu? Ayrıca ilk yarıda maçı uzatmadım dur 2. yarı sona kökleyeyım anlayışı olamaz. Şayet olsaydı ilk yarı uzatma verme olmazdı.

Sonuç olarak tarafsız yorum yapılmıyor. Bizde buna karşı geliyoruz. Madem hakem bizi kolladıysa penaltımız niye verilmedi, maç uzatması niye 6 dakika geldi deniyor. Haksız puan kazanırkende ben burdaydım şimdide en azından ben burdayım.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Başkalarının yorumları veya ne dedikleri benim hiç umrumda değil. Ben kendimden sorumluyum. Gollere ofsayt değil de demedim .Benim yazdıklarımdan bu anlamı çıkarıyorsan hata ediyorsun. Benim takımım sahada top oynamadan hakemin katkısıyla puan alacaksa eğer o puan haram olsun zaten . Biz bugünlere kadar böyle geldik. Hakemlerin katkılarıyla puan almaya alışmadık ki onun için bizim lehimize yapılan hakem hatalarına da tanık olmadım hiç.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tartışmaya gerek yok. Galatasaray maçı haketti ve kazandı. Hakem Umut'un golünü verseydi bile 1 puanı bile haketmemiş olacaktık.
    Gol için ofsayt düşünen birisi bu yorumu yapmamalı diye düşünüyorum. Hakem Umut'un golünü verseydi demek hakem Umut'un golü yedi demektir. Ofsayt olan bir golün verilmesi gibi birşey olamaz. Hani verseydi 1 puanı haketmedik demekse oynanan kötü futbola bir tepkidir.

Ben sonuç olarak şunu anladım. Bu hakem camiasında kötü niyet taşımayıpta hata yapanlar haklıdır. Doğruyuda verse yanlışıda verse kimse memnun kalmıyor. Takım berbat top oynuyor, üstüne attığı goller ofsayt olduğu halde hala maçın kaybediliş nedeninin hakeme bağlanması vallahi hakemlerin işi çok zor. Tabi yanlış anlaşılmasın hakemlerin diyorum maşaların değil.

ben de bir trabzonsporluyum..dün takımım kötü oynadı ve yenildik,trabzonspor'un şu an bi amacı yok ve en önemlisi takımın gücü çok az,ama galatasaray'ı da gördük...adam gibi bir forvetimiz ve ortashamız olsaydı çok şey değişirdi,diyeceksiniz ki olsaydı kardeşim biz ne yapalım ama inşallah seneye olcak ve gelecek sene ne olacağını göreceğiz...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

TrabzonSpor'lular "Trabzonspor - V.ManisaSpor" maçını bi izlesin de ondan sonra hakem hakem diye konuşsunlar bi zahmet

Maçı Galatasaray hak etti ve kazandı! Bıkmadınızmı şu hakemlere saldırma olayından ? Her takım yenilince hakemlere yüklenip BAŞARISIZLIKLARINI ört-bas etmeye çalışıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Nisroc saçmalama ! Şu ortamda geçen haftaki Fenerbahçe-Kayseri maçından sonra senin konuşmaya hiç hakkın yok !

shamur1´isimli üyeden Alıntı
    Tartışmaya gerek yok. Galatasaray maçı haketti ve kazandı. Hakem Umut'un golünü verseydi bile 1 puanı bile haketmemiş olacaktık.

Benim bu yazdığımdan Umut'un attığı golün ofsayt olmadığını çıkarıyorsan gerçekten daha üstünde durmaya gerek yok. Ben orda o gol verilseydi bile diyorum yani Umut'un attığı gol ofsayt değildi demiyorum .

Yahu valla sizlere anlam veremiyorum. Helede bir Fenerli arkadaş gelip bıkmadınızmı hakemlere saldırmaktan diyorya resmen gülüyorum buna.Yahu siz değilmiydiniz her sezon Ulusoy istifa istifa diye diye şampiyon olan takım ? Herşeye bahane bulanlar bizlermiydik ? Zamanında kulüpler birliğini tanımayan ve şuan kulupler birliğinin başında olan Başkan kimdir ? Örnekleri saymakla bitmez.

Galatasaray'ın şampiyon olduğu sene hani denizli maçı sonrası Galatasaray'ın şampiyonluğundan çok Aziz Yıldırım'ın istifa edecem senaryoları dönmedimi ? Her maç sonrası hakemlere , federasyona saldıranlar Fenerbahçe camiası deilmiydi ? Üstelik şampiyonda oluyorsun . Bu ne biçim bir çelişkidir.

Artık kendinize gelin ya. Ben bu maçın sonunda ne hakeme, ne başkasına suç buldum. Bizim sorunumuz bizi bu hale getiren yönetim ve teknikdirektördür. Ben öyle sağa sola saldırarak kendi başarısızlığımı bahanelere dayatan birisi değilim. Anlaştık mı ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Nisroc söyle bakayım Manisa maçında ne olmuş ? 60 dakika 10 kişi oynadık . Bu mudur hakemin yardımı ? Yahu ne komik adamsın.
    Last edited by shamur1 : 13.Nisan.2008 at 15:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Gol ofsayt olmasa ne olacak bu kadar kötü futbol oynadığımızı başka bi maçta görmedim.Hakeme değilde kendimizde suçu bulalım.Maç boyunca ne yaptık kaç pozisyona girdik bunları hiç araştırmıyoruz..
    Last edited by EreN : 13.Nisan.2008 at 17:41
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Çağdaş, geçen haftaki Sabri pozisyonunun daha beterini yaparak adamı yere indirdiydi hakem devam ettirdi..
    Tayfunun attığı gol BARİZ OFSAYT!..
    Kırmızı karttada problem yoktu ?

Benim niye konuşmaya hakkım yokmuş anlamadım ? Yane hakem Fenerbahce lehine hatalı bi penaltı verdi diye biz susacakmıyız? ki itirazımızda yok yani Ha yanlış anlama benim burada kastettiğim, hakem hatası elbet olacak ama başarısızlığınızı hakeme atmayın.. Neyse ortam gerilmesin iyice.. Ne dersen susucam sende fazLa kasma istersen

Ha bu arada, ben ne demişim ?

"TrabzonSpor'lular "Trabzonspor - V.ManisaSpor" maçını bi izlesin de ondan sonra hakem hakem diye konuşsunlar bi zahmet "

"Ben bu maçın sonunda ne hakeme, ne başkasına suç buldum. Bizim sorunumuz bizi bu hale getiren yönetim ve teknikdirektördür. Ben öyle sağa sola saldırarak kendi başarısızlığımı bahanelere dayatan birisi değilim. Anlaştık mı "

Sen niye atladın ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

O maçı canlı izledim ben. Tayfun'ın attığı 2.golde ofsayt vardı ama anlık bir karardı yakalanması kolay değildi . Hakem bize kıyak yapacak olsaydı 60 dakika 10 kişi oynamamızı da engellerdi. Ne yani kırmızıyı vermese kim bişey diyebilirdi ? Kasıt olsa neden bizi 60 dakika 10 kişi bıraksın. Kasılacak bir olay yok canım Fenerbahçe'li olarak senin buraya gelip Trabzonspor lehine bıkmadınızmı hakemlere saldırmayı,başarısızlığını örtpas etmeye çalıştığınızı demen gerçekten çok komik. Bu ülkede en büyük bahaneleri her zaman sizler ürettiniz. Uzatacak halim yok bunları yazarak. Kendini kandırma.

Peskolik - Aptal aptal konuşmayın şurda TS'li arkadaşlarım

Sende şu konuşma tarzını bi değiş istersen.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "TrabzonSpor'lular "Trabzonspor - V.ManisaSpor" maçını bi izlesin de ondan sonra hakem hakem diye konuşsunlar bi zahmet "

Sen niye atladın ki ?

Ben Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. Gidip Kocaelispor maçlarını yorumlayacak halim yok. Elbette Trabzonsporlular diye hitap ettiğine göre cevabını verecem sana. ?

Senin gibi daha geçen hafta takımının Kayseri'yi hakemin sayesinde yenip 3 puan aldığı bir ortamda hakemleri korumaya yönelmiyecem tabiki de. Bütün yazdıklarımı baştan sona okuyun. Hakeme tek kelime etmedim . Galatasaray hak etti kazandı dedim. Nereye varmak istiyorsun ?
    Last edited by shamur1 : 13.Nisan.2008 at 16:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Mactan once yazacagim son yorum cunku iste olacam.

Insallah

-Hakem iyi yonetir maci, ufak tefek hatalar kabul edilir
    - Taraftarlar arasinda olay cikmaz, saha kapatma gibi gereksiz cezalar uygulanmaz
    - Bol golu mac olur ve sonunda daha iyi olan kazanir.

Bol sanslar Galatasarayli arkadaslar, bizede kolay gelsin
    Bunu demistim mactan once, yorumlara bakilirsa hakem hicte iyi bir mac yonetmemis.
    Maci full izlemedigim icin taraftarlarin ne yaptigini bilmiyorum ama gereksiz bi haber gormedim.
    Bol golu mac olmamis ama iyi olan kazanmis.

2 de 3 olmus, bi tek su hakemleri yola getiremiyoz

Kaldi 4 !

4x3 = 12 puan -- > Sampiyonuz.

Yürüyoruz bu yolda...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ÇAğdaş'ın pozisyonu penaltıydı deniliyor.Aynısı İbb maçında olduğunda 2 li mücadele deniyordu.Aralarında ne fark var.Birisinde Bobo sinirlenip rakibine hamle yapıyor,diğerinde ise Hakan Şükür kendisini yere bırakıyor.

Ayrıca hakem maç boyunca kalecilere yapılan faulleri hep es geçti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    ÇAğdaş'ın pozisyonu penaltıydı deniliyor.Aynısı İbb maçında olduğunda 2 li mücadele deniyordu.Aralarında ne fark var.
    Ben farkı söyliyim. Bobo'nun pozisyonunda topa elle müdahale eden yoktu. Bizim dediğimiz pozisyonda ise var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Galatasaray maçının ardından basın toplantısında maç hakkındaki görüşlerini açıklayan teknik direktörümüz Ersun Yanal “Rakibin kazanması halinde yarışı devam ettirecek olması onlar açısından önemliydi. Her maç bizim için önemli tabii ama biz şuan hedefsiz bir takımız. Rakip motivasyonunun bu nedenle bizden fazla olması da bunda etkiliydi. İleri çıkışlar esnasında kaybettiğimiz toplarla rakibin baskısını hissetmiş olduk. Aslında rakibe çok pozisyon da vermedik. Ortada bir maç oldu. Ben bizim prestijimizin yanı sıra futbolcuların bireysel prestijinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Ligi belirleyebilecek bir takım olmamıza rağmen, bunda gereken şekilde olamıyoruz. Bu nedenle de bu durumda sezonu en iyi noktada tamamlamak zorundayız.”dedi.

Ersun Yanal ayrıca planlanan yeniden yapılandırma çalışmaları hakkında şu ifadelerde bulundu. “Bu maçtaki performansımızı gelecek sezonu belirlemek için önemli bir ölçüt olarak görüyorum. Takımımız da yeni bir yapılanmanın içerisine gireceğiz. Özellikle oyunun iki yönünü oynayabilecek futbolcuları kadromuza katacağız. Gelecek sezon yapacağımız takviyelerle geniş ve alternatifli bir kadro kuracağız, kısıtlı kadrodan kurtulacağızGalatasaray maçının ardından basın toplantısında maç hakkındaki görüşlerini açıklayan teknik direktörümüz Ersun Yanal “Rakibin kazanması halinde yarışı devam ettirecek olması onlar açısından önemliydi. Her maç bizim için önemli tabii ama biz şuan hedefsiz bir takımız. Rakip motivasyonunun bu nedenle bizden fazla olması da bunda etkiliydi. İleri çıkışlar esnasında kaybettiğimiz toplarla rakibin baskısını hissetmiş olduk. Aslında rakibe çok pozisyon da vermedik. Ortada bir maç oldu. Ben bizim prestijimizin yanı sıra futbolcuların bireysel prestijinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Ligi belirleyebilecek bir takım olmamıza rağmen, bunda gereken şekilde olamıyoruz. Bu nedenle de bu durumda sezonu en iyi noktada tamamlamak zorundayız.”dedi.

konusyo bakalım seneye ne olcak

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sonuç daha farklı olabilrdi.GS tdsiz daha iyi bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben farkı söyliyim. Bobo'nun pozisyonunda topa elle müdahale eden yoktu. Bizim dediğimiz pozisyonda ise var.
    Ben başka bir pozisyondan mı bahsediyorum yoksa aynı pozisyondan bahsediyoruzda ben pozisyonda elle oynama olduğunumu hatırlamıyorum?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arda ile Çağdaş'ın bir pozisyonu var. Sanırım söyleyen herkes o pozisyondan bahsediyordur çünkü onun dışında penaltılık bir pozisyon yoktu.

Benim Trabzonspor'lu olduğumu bilmeyen var mıdır bilemiyorum ancak bilmeyenler için bir kez daha tekrarlayayım;Trabzonsporluyum.Maçı seyretmedim.İnternetten Umut'un gol attığı pozisyona baktım.Ofsayttı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Benim Trabzonspor'lu olduğumu bilmeyen var mıdır bilemiyorum ancak bilmeyenler için bir kez daha tekrarlayayım;Trabzonsporluyum.Maçı seyretmedim.İnternetten Umut'un gol attığı pozisyona baktım.Ofsayttı.

abicm bende koyu bır trabzonsporluyum.tamam kabul kotu oynadık onlar daha ıyıydı.hadi ofsayt olsun oda kabul mıllet televızyondan 2 saat urasarak goruyo deyıp deymedını opunda sorarım o yardımcı hakeme ta o mesafeden nasıl gormus topun adnanın kafasına deydını ?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Simdi Trabzonlu arkadaslarima bi lafim var..

Adnan kendisi diyor deydi diye, top yönünü degistiriyor Adnanin kafasindan..

Tamam sizin "1" golünüz verilmedi ama ya bizim 2 penaltimizi, ha?

Cagdas Hakan Sükür'e asker arkadasi gibi sarilmis boydundan tutuyor, hey masallah.. kesin penalti..

Sonra bilmiyorum kimdi ama Arda topla gitmek isterken galiba yine Cagdasdi topu elle kesti resmen.. oldu 2..

Sonra Yattara'nin kirmizi kartlik posizyonu var, ama vermedi Yunus Yildirim.. Adam Ayhan'a resmen daldi, topu Yattaradan aldi diye.. Arada top filanda yoktu..

Bakiniz mac simdi kac kac oldu

1-0+2-1=3-1 ve Trabzon 10 kisi, fark artttikca artardi..

Yunus Yildirim vasat bir mac yönetti..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Foto süper ötesi
    Last edited by YusufT : 14.Nisan.2008 at 11:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

hakanın pozısyonunda penaltıyla yakında uzaktan alaksı yok orda ıkısıde bırbirine sarıldı hakan kendını attı az iyi zleyıp ıyı yorumlayalım lutfen

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri