Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 13.04%
  • Fenerbahçe

11 47.83%
  • Berabere

9 39.13%
1 ile 30 arası toplam 194 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Ankaraspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Kesinlikle ve kesinlikle bu sezon şampiyonluğu istemiyorum. Yapılan yanlışlar görünsün bir an önce düzeltilsin. Eğer şampiyon olursak bu yanlışların üzeri kapanıcak. İstemiyorum...

Kezman'ın artık bu takımda yeri yok. Bundan sonra olacağınada inanmıyorum.
    Alex, Kezman'ı kazanmaya çalıştı,Ama Kezman kendini yaktı. Seneye bu takımda yoksun Kezman. Takımda en sevdiğim oyuncu Deivid ama onuda istemiyorum. Kötü futbolcu değil. Ama sağ kanat oyuncusuda değil. Fenerbahçe'de yapamaz. Zico'yu yıllardır istemiyorum. Halada istemiyorum. Bu takıma bir forvet bir ön libero bir sağ açık ve birde adam ! gibi Teknik direktör lazım. Mustafa denizli gelsin razıyım. Çokta güzel yönetir kardeşim bu takımı.

Kayseri maçında 90+6 da attık. Bugünde 90+5 de yedik. Hiç hakeme yüklenmicem.

Alma maznumun ahını çıkar aheste aheste !!!
    Yav Zico ne yapmış.Çeyrek Final oynarken de T.D. o değil miydi?Bu kadar çok T.D. değişince kim kazanıcak.Beşiktaş'ın hali ortada.(Beşiktaş'lı arkadaşlar yanlış anlamasın)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yav Zico ne yapmış.Çeyrek Final oynarken de T.D. o değil miydi?Bu kadar çok T.D. değişince kim kazanıcak.Beşiktaş'ın hali ortada.(Beşiktaş'lı arkadaşlar yanlış anlamasın)
    Bak güzel kardeşim.Çeyrek finale gelmeler falan gözünüzü boyamış hepinizin. Zico hiç birşey bunu herzaman söylerim şimdide söylüyorum.

BU TAKIM DAUM'un ESERİDİR KARDEŞİM AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA GELSİN SÖYLESİN.

4-4-1-1 Daum'un Fener'e monte ettiği sistemdir. Zico'nun sistemi ise ilk geldiğinde gördüğümüz gibi 4-1-2-1-2'dir. Aziz başkanın ve taraftar baskısıyla tek forvete dönmüştür. Ve yaptığı tek iş oyuncuları yerlerine yerleştirmektir. Bugüne kadar sustum artık bende konuşacağım.

Mesaj Yetkileri