Ankaraspor
Fenerbahçe
Berabere
aziz başkan hadlerini bildirmek için şuan soyunma odasındaymış kafanızı yormayın sert bir dille motive eder onları
Fenerbahçeli renkdaşlarım kusura bakmayın ama size Mourinho'yu da getirsen yaranılmaz.Zico ne yapsın çeyrek final oynattı mı oynattı.Yeter o.Ona bakarsak Daum neden gönderildi.Ligde şampiyon oluyorduk ama avrupada başarı yoktu.Zico avrupada başarıyı getirdi.Adam daha ne yapsın?Tüm maçlarını kazandıracak hali yok ya adamın.Tabi ki ara sıra takılmalar olur, futbol bu.Maç kaybetmeden kim şampiyon olmuş ki?
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Kayseri maçı ile bu maç arasında biraz fark var arkadaşlar, 8 saniye nerde 45 saniye nerdeHakem ufaktanda olsa geçen haftaki diyeti ödedi.
Ayrıca burak iyi değinmiş verilmeyen net bir penaltımız var malesef.
Burak risp'in pozisyonunda arka kameradan yok gibi dursa da diğer kameradan açıkça görülüyor el. Yani el yoksa hav akımıyla mı 85 derecelik bir açı yaptı o top![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bu kadar laubali olunmaz.Ben ŞL'ye razı olmaya başladım hafiften.Denizli'de şamiyonluğu kaybettiğimiz senede böyleydi.Çok mu karamsar oldu bilmiyorum ama![]()
zico ya laf yoq hücümcuların ciddiyetsizliği tamamen.....zico kalsın 10 yıl daha
Aziz Yıldırım sahayı terkederken baya korkutucu görünüyordu Şuan Fenerbahçeli bir futbolcu olmak istemezdim![]()
Lugano kesinlikle psikolejik yardım almalı sinirlenince baya psikoyaya bağlıyor maç içinde Mehmet Yıldıza sinirlendi Gökhan'a vurdu ... Gökhan'ın yerinde başka biri olsa o hareketi kaldırabileceğini sanmıyorum
5 katından 5 fazla Eren.
yani 5x+5![]()
Bi Denizlispor Maçında Üzülmüştüm,Birde bu maçta..Çok yazık oldu...
Aziz Başkan soyunma odasındaymış. Belki siz farketmiyorsunuz ama umut sen bilirsin oyun bu kadar çok boş yere durursa ki bol bol ankara bedavadan faul aldı belli bir süre sonra ritmi düşüyor rakip takımın-fenerbahçenin- normaldir bu.
Murat Tosun sakatlandı uzatmalarda galiba onun için uzattı hakem 45 saniye falan.
Her 2 takıma da tebrikler.
Kezman ukâlâlık yapmayıp Alex'e bıraksaydı penaltıyı böyle bir sonuç da ortaya çıkmazdı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
B Planı nı devreye sokabileceği oyuncularıda yok ama Serkan.
Ligin en pahalı ama yedek kulübesi en yetersiz takım bizizdir heralde. 7 yedek var devamlı aynı 3'lü giriyor.
Murat Tosunun çıkması taş çatlasa 20 saniye aldı murat![]()
Sorun orda Mustafa. Bu adam neden kadrom yeterli diyor o zaman. Transfere ihtiyacım var desin. Transfer yapabilecek gücümüz olduğunu hepimizden iyi biliyor heralde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadrom yeterli demesin Deniz. Transfer istesin![]()
Last edited by nerazzuri : 13.Nisan.2008 at 22:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Devre arasında genelş toplantı sonrası açıklamalarda, zico bizden oyuncu istemedi dendiSadece maldonadoyu istemiş.
Zico oyuncu istese Fenerbahçe ne yapabilir ? Kezmanı gönderebilir mi HAYIR Appiah'ı gönderebilir mi HAYIR .... eee teklif yoksa ne yapacak klüp
Maldonado yerine Kaliteli bi forvet alınsa böyle olacağını sanmıyorum..
Geçen hafta 12 saniyenin burada sayfalarca tartışmasını yapan arkadaşlar 1 dakika için ne diyecekler acaba? Hani uzatmanın uzatması olmazdı?
Neyse hakem çok kötüydü, Kezman'a verilen biir ofsayt var ki Kezman kendi sahasında bu nasıl ofsayt oluyor, üstelik de 4'e 1 pozisyonda.
Geçen hafta nasıl hakem Fenerbahçe'ye maçı kazandırmışsa bu hafta da puan kaybında etikilidir.
Ama hakeme söz söyleyebilmek için sahada herşeyi yapman gerekiyor. Bu şekilde oynarsan hakemi bahane etmeye gerek yok.
Kezman'ın dediği doğru, boşu boşuna Zico'nun kafasını karıştırdılar ve Semih 11 başlamaya başladı. Görüyoruz ki Semih 11 oyuncusu değil, ne olursa olsun maça Kezman ile başlamalıydı. Kezman'ın sonradan oyuna girip faydalı olabileceğini düşünmek ne kadar doğru?
Maça iyi konsantre olamamış oyuncular, Maldonado'yu istemiyorum bu takımda, ilk maçlarında faydalı gibi geldi ama yana pas yapmaktan başka yaptığı birşey yok.
Oyunun genelinde galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadık, o nedenle son dakika golüne de yakınmamak gerekir.
Herşeyi ASY'de oynanacak maç belirleyecek, o nedenle bu tür kayıpların önemi yok. Fenerbahçe'nin Galatasaray ve Trabzonspor gibi 2 zorlu maçı, Galatasaray'ın da Fenerbahçe ve Sivasspor gibi 2 zorlu maçı var. Bu 3 maçın sonucu şampiyonu belirleyecek.
Kalan 4 maç için takıma bir uyarı olabilir bu, o nedenle olumlu düşünelim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan Mustafa Denizli demişsin de "0" çektiğimiz günler ne çabuk unuttunuz? Zico avrupada Fenerbahçe'yi en üst seviyeye ulaştırdı.
Transfer istediğini Zico hep söylüyor. Suçlanacak son kişidir Zico. Kenardan müdahale etmeliydimbelki ama Kezman'ı da kaybetmek istemedim dedi. Ve öğreniyoruz diye de ekledi. Zico ile uzun yıllar devam edilmeli bence.
"YÜCE ATATÜRK"
Gerçekten yazık oldu ama yine de türkiye süper ligi şampiyonluğu fenerbahçe'nin elinde.
Bana kalırsa haklısın Eren,penaltı olmadığı müddetce +4'mü dedin. 94:00'da bitireceksin.Yok kornerdi,taçtı,fauldu dinlemem ben kardeşim.
Penaltı varsa sadece attırılır o kadar.Geçen maçta FB bu şekilde kazanmıştı şimdide bu şekilde kaybetti.
Zirve yarışı daha da kızıştı galiba![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"