Valla maçın özetini izledim Ankaraspor'u takdir etmek gerek.. Yılmayıp son dakikada golü bulmuşlar..
Ankaraspor
Fenerbahçe
Berabere
Valla maçın özetini izledim Ankaraspor'u takdir etmek gerek.. Yılmayıp son dakikada golü bulmuşlar..
Yok yok bundan yakınmak istemiyorumda benim belirtmek istediğim nokta hadi top 95. dakikada kayseri savunmasına yığıldı 2 pas verildi hepsi ceza sahası yakınında ve 10 saniye içinde gol geldi. Ama burda top bizde atak yapıyoruz dakikalar 94 ü geçmiş bile.. adamlar vuruyorlar 91.20 falan top geri dönüyor tekrar orta sahaya, yine vuruyorlar yine dönüyor 91.30 falan.. hatta orta sahanın gerisine düşüyor. Eh be hakem bitirsene maçı. Hadi anladım atak kesilmesin psikolojisi ama..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fenerbahçe bu maçta 2 puan kaybettiği gibi bir çok şey kazandı bana göre futbolcularımız kalan 4 maçın önemini iyi kavrar öncelikle , 2 puan önde olmanın verdiği rehavet bitti artık 4 tane final maçı var ...
Normal şartlarda Samiyen'e 2 puan önde gidip berabere kalsak büyük avantaj elde ediyorduk ee şimdide en az beraberlik alsak büyük avantaj elde ediyoruz yani parola yenilmemek olacak zaten. yoksa 2 puan önde gidip maçı kaybettikten sonra bu tür puan kayıplarının hiçbir önemi yok o yüzden bu maça çok üzülmedim
Hem Kayserispor maçındaki iftiralar şüpheler son bulur umarım futbolun "hatalar oyunu" olduğunu unutulmamalı bugün bana yarın sana
Serkan kesinlikle dediğine katılıyorum. Zico'nun kafasını çeldiler ve bunun sorumlusuda medya'dır. Bizden başka Dünya'nın başka bir yerinde acaba medya sayesinde ilk 11 başlatan yada teknik direktör gönderen, oyuncu gönderen medya varmıdır?
Şu şartlarda her maça Kezman ile başlamalıyız. Herkes Semih derken Serkan gibi bende Kezman ile başlanmalı diyordum. Chelsea maçının kaybedilmesininde, bu maçta puan kaybedilmesininde en büyük nedeni budur bana göre.
Ankarasporu kutlamak lazım golden sonra son dakikaya kadar yüklendiler ve golü attılar.Fenerbahçe penaltıyı kaçırmasaydı kazanırdı ama futbol ilginç.Ligimiz gerçekten çok kaliteli puan durumu süper.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kezman ideal forvet mi, tabi ki hayır ama maça başlarken Semih mi Kezman mı dersen Kezman derim.
Bugünkü kaçırdığı penaltıdan sonra artık sene sonu gitmesi kesinleşti. Selçuk kritik hatalar yapıyor ama en azından rakibe basıyor, top kapıyor. Maldonado'da bu hiç yok. Eğer Appiah seneye takıma kazandırılmayacaksa sağlam bir orta saha alınmalı alınmazsa sa Deniz'in oynamasını isterim. Kalan maçlarda da Selçuk oynamalı.
"YÜCE ATATÜRK"
Gelde şimdi Oftaş mağlubiyetine üzülme.Yukarı sıralara yaklaşma fırsatı varken.
Tebrikler Ankaraspor.
dilediğim, istediğim, düşündüğüm, tahmin ettiğim gibi oldu... Derbi Şampiyonluk düğümünü çözer artık
Burakla uzun uzun tartıştık. Eğer fenerbahçe bu maçta puan kaybederse GS'yi yener demişti kendisi bende ona katılmıştım. Şimdi bu fikrimin daha da bir arkasındayım. Aziz Baba iyi fırça çekmiş futbolculara.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ben buna katılmıyorum. Bir başkanın futbolcular ile bu kadar içli dışlı olmasına karşıyım.Aziz Yıldırım soyunma odasına kadar bile iniyor. Avrupa'daki takımların çoğunun başkanlarını tanımıyormuş futbolseverler. Ama bizde en önde Kulüp başkanları geliyor. Ayrıca bu oyuncular Fenerbahçe'de oynadığına göre demekki belirli bir seviyeye gelmiş oyunculardır.Akılları başları yerinde hepsinin . 15 yaşındaki çocuklardan oluşmuyor ki bu takım illa ki sözlü uyarılarda bulunulsun . Yani fırça atmakla işler yoluna girecekse eğer her maç Aziz Yıldırım soyunma odasında konuşma yapsın maçın önemini belirtsin. Belki de şu an Kezman'ın kulağından çekiyordur kim bilir![]()
[YOUTUBE]Q0Lh-DIZblw[/YOUTUBE]
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fenerbahçe bugün şok bir puan kayıbı yaşadı.Maçın başında gelen gol ile ben Fenerbahçe'nin işinin kolaylaşacağını düşünüyordum.Ama golden sonra Ankara'ya oyunun hakimiyetini bırakarak Ankara'nın tehlikeli olmasına izin verdiler ve Ankara'da nihayetinde golü bularak beraberliği yakaladı.
2.yarıda Vederson'un attığı gol ile tekrardan avantaj elde etti Fenerbahçe.Sonrasında Ankara yine etkili olmaya çalıştı.Bulduğu pozisiyonlar vardı ama değerlendiremediler.Fenerbahçe bu aralarda maçı koparacak pozisyonlar elde etti ama değerlendiremedi.Üstüne Kezman'ın penaltıyı kaçırması üstüne tuz biber ekledi.Maçın son saniyelerinde gelen gol gerçekten çok ilginçti.Fenerbahçe atak yaptı,top kaleci Senecky'e geldi.O degajını yaptı,ceza sahasında karambolde M.Yılmaz golü attı.Bilmiyorum hakemin kronometresi nasıldı ama tv nin kronometresine göre Senecky degaj yaparken maçı bitirmesi gerekiyordu.
Semih'in ofsayt olmayan bir pozisyonu vardı gerçi Semih zaten onu değerlendirememişti.Geçen haftaki Gb-Gs maçında İsaac'in pozisyonuna benzer,hatta daha net pozisyonda Kezman'a ofsayt çalınması hatalı karardı.Penaltı pozisyonu hakkında fazla bir fikrim yok.Lafın özü hakemlerimiz yeterli değiller..Umarım buna çare bulunur seneye..
Maçın geneline bakarsak Fenerbahçe eline geçen bir çok fırsatı teperek puan kaybetti.2-2 lik sonuç bence oynanan oyunun karşışığıdır.Ankara bugün hiç fena değildi.
Fenerbahçe'ye uyarı niteliğinde olacaktır bu maç.Kalan maçlara daha sıkı hazırlanacaklardır.Belkide hayırlı oldu bu puan kaybı.Kadrosuyla bence hala favori Fenerbahçe.Ama yinede düğümü Gs-Fb maçı çözecek..
Şunuda belirtmek istiyorum bir kez daha.Bugünkü sonuçtan sonra bir kez daha içim yandı Oftaş yenilgisine..
Birde şunu eklemek istiyorum.Kezman'a penaltıyı kullandırttığı için Alex'e ve penaltıyı kullanmak isteyen Kezman'a kızılıyor.O penaltı gol olsa hiç bunlar konuşulmayacaktı.O yüzden bu kadarda yüklenmemek lazım.Futbolun içinde olan şeyler bunlar..
So what?
Saike
lig iyice karıştı... Sivas GS yi yenerse şampiyon olur...![]()
Ankaraspor oyunun belli bölümlerinde çok üstün oynadı..genel istatistiklere ve oyuna baktıgımızda futbolun hakkı beraberlikti..iki takımı da gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum..
ALma mazLumun ahını, çıkar aheste aheste demiş ataLarmızı. İyi de demiş.
Ankaraspor biraz daha cesur oLabiLseydi kazanabiLirdi ama bir puanda onLAr için iyidir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Golü yedikten sonra Edu,Lugano ve G.Gönülün yüzleri nasıldı gördünüz mü işte biz bu hatayı yaptık şampiyonluğu da biz getircez der gibiydiler
Bir Fenerbahçe'Li olarak Galatasaray karşısında beraberlik için oynayan bir takım görmek istemiyorum,zaten kimseninide isteyeceğini sanmıyorum.
Maçın sadece özetini izledim ve tempolu bir maça benziyor gibi ama kesin konuşamam.Penaltı konusunda ben Alex'di Kezman'dı dan çok Kezman topa doğru gelirken vurmadan önce kaleci kendi sağına yatmış tamam köşeyi iyi belirledi ama o kadar sert vurmaya gerenk yok ki!!
Eren'in koyduğu videoda Aziz Başkanın takımı nasıl motive ettiği görülüyor.Hangi maç bilmiyorum ama büyük bir maç olsa gerek.
Kaybettiğimiz bu 2 puan bize bir kazanç olur diye tahmin ediyorum aynı 2-2 biten İBB maçı gibi şimdi önümüzde ligde kalmayı garantileyen ve büyük sorunları olan Denizli maçı var onu kazanıp derbiye hazırlanacağız ve aynen İnönüde nasıl son iki lig maçındaki galibiyet serisini 3'e çıkardıysak orada da bu istatistiği yakalyacağız.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
boşa dememiş atalarımız tebrikler Ankaraspor...
1 hafta önce 90+5 de maç al,tam 1 hafta sonra 90+5 de 3 puan bırak ılahı adelet![]()
Bir hafta önce Fenerbahçe son saniyede golü atınca bas bas bağıranlara bak, şimdi son saniyede gol yiyince susanlara bak
Ayrıca dün akşam Santra'yı izledim Selçuk Yula'ya ilk defa sonuna kadar hak verdim. Birde Deivid'in çaprazdan şut çektiği pozisyonda Hamilton'un elle oynama pozisyonu var buda es geçilmiş hakem tarafından.
2 puan
Ankaraspor daha cesur oynasaydi maci alirdi, Fenerbahcede öyle..
Kezman'in galiba dogum günü vardi birkac gün önce.. onu kutlamak icin tabiki gol atmak istemistir..
Emre Asik macta cok iyi oynadi..Bu arada Tita'ya ne olmus öyle bee? Adam birden canlanmis..
"Utanmaz herifler"
Fenerbahçe’nin Ankaraspor deplasmanında sergilediği futbol ve aldığı skor Başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkardı. Milliyet gazetesinin 14 Nisan 2008 tarihli sayısında Necmi Kepçetutan imzalı habere göre Aziz Yıldırım karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir hışımla soyunma odasına giderek tepkisi ortaya koydu.
Yıldırım’ın, kaçan penaltı sonrasında son saniye golüyle gelen beraberlik nedeniyle çok sinirlendiği ve soyunma odasında futbolcuları eleştirerek bir hayli sert çıktığı bildirildi.
Yıldırım’ın gazabından, soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakem Halis Özkahya da nasibini aldı. Yıldırım’ın, Özkahya’ya “Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız” diye bağırdığı öğrenildi. Hakem Özkahya’nın da yanıt vermeye niyetlendiği ancak daha sonra bundan vazgeçtiği, araya giren güvenlik güçlerinin de Yıldırım’ı sakinleştirdiği ifade edildi. Bu arada federasyon temsilcilerinin Yıldırım’ın sözlerini raporlara yazdığı ve Fenerbahçe başkanına ceza geleceği ifade edildi.
İlahi adalet!..
14.04.2008
Turkcell Süper Lig'in 30. haftasını da geride bıraktık. Beşiktaş cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta İnönü Stadı'nda G.Birliği Oftaş'a 1-0 yenildi. Galatasaray, Feldkamp'ın gidişinin ardından 2'de 2 yaparak güzel bir oyun sonucunda Trabzonspor'u 1-0 yenmeyi başardı. Fenerbahçe ise son saniyelere 2-1 önde girdiği maçta Ankaraspor ile 2-2 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında avantajını kaybetti. Böylece ilahi adalet gerçekleşti ve geçen hafta haksız kazanan Fenerbahçe, bu hafta 90+5. dakikada yediği golle yıkıldı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mazlum edebiyatı yapmayın burada, o zaman geçen hafta kaybeden Kayserispor'un hiç konuşmaya hakkı yok. İlk maçta mazlum olan taraf Fenerbahçe'ydi, o zaman Fenerbahçe'nin ahını aldılar, geçen hafta da onlardan çıktı.
Ben dün Galatasaray Kulübü'nde beyaz sayfa diye bir başlık daha atmalarını beklerdim, maçı gereğinden fazla uzatıp Fenerbahçe'nin puan kaybetmesine neden oldu hakem. Bunun için tepki göstermeliydiler.
Daha ligin bitimine 4 hafta var, geçen hafta burada hakemler, federasyon şampiyonu belirlemiş diye dolaşanlar nerede? Kalan 4 haftada hata olmayacağını kimse söyleyebilir mi? Geçen hafta Fenerbahçe maçından sonra ortalığı velveleye verenler umarım oturup düşünürler yaptıkları yorumları.
Bizim şampiyonluk için tüm maçları kazanmamız gerekmiyor, eğer bu hafta Denizli maçını geçersek derbide stresli olan taraf Galatasaray olacak, çünkü onlara galibiyet lazım.
Fikstürümüz Galatasaray'dan daha kolay, 2 puanlık fark sezon sonunda oluşacak puan farkında etkili olacaktı sadece yoksa Galatasaray maçını kaybettikten sonra 2 puan önde olsak da geriye düşmüş olacaktık.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu haberde neden 90+5'de yediği golle haksız kaybetti denilmiyor da yıkıldı deniliyor?
O nedenle kimse adalet demesin, önceki mesajımda da yazdım. Bize verilmeyen penaltılar yerine sayın geçen haftaki penaltıyı ve son saniye atılan golü de ilk maçı Kayseri'nin haksız kazanmasına sayın. O zaman geçen haftaki maçı hakem verdi diye hiç tartışmayalım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Maçın gereğinden fazla uzaması söz konusu falan değil.Hakem +4 uzatma gösteriyor ve o +4 içinde bir sakatlık oluyor oyun 39 saniye duruyor.Yani +4 e ilave olarak ekstra 39 saniye eklenmesi gerekiyor.Ve Ankaraspr golü +4:35'de atıyor...
Zaten F.Bahçe Kayseri maçında zamandan çok ofsayt ve penaltı pozisyonu için tepki gösterilmişti...
Bu maçtada var ofsayt pozisyonu verilmeyen 1 penaltı pozisyonu. Üstelik ofsayt öyle santimlerle değil olmadığı apaçık ortada. 5 mertenin yanında 20 cm ofsaytı görmeyen hakemi, üstelik maçın son 20 dakikasını sakat sakat oynayan hakemi suçlayalım, 5 metre açık ofsaytı görmeyene laf yok ya da dün akşam kendi sahasından çıkan oyuncuya ofsayt verene laf yok.
Neyse uzatmak niyetinde değilim geçen hafta da hakem çok kötüydü, dün de kötüydü. Fenerbahçe maçında oyunun 12 saniye durmuş olabileceğini kimse düşünmedi ama ya da hakemin saatiyle 12 saniye fark olabileceğini?
Ama dün hakeme gelene kadar hatalı çok kişi vardı, o nedenle hakem yerine bu hataları, takımın Zico'nun hataları gündemde olur ve o konuşulursa kalan 4 maç için daha avantajlı olur.
Benim tek derdim Fenerbahçe'yi federasyon hakemler şampiyon yapacak diyenler. Görüyoruz işte hem lehte hem alehte hatalar olabiliyormuş.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Benim gecen hafta sizin tabirinizle bas bas bagırdıgım konu ne 90 + bilmemkacta gelen gol ne o golun az farkla ofsayt olması. Bu hatayı anlarım demiştim ; ama deivid in kendini yere atıp o penaltının verilmesi bir cok kişinin tepkisini aldı.
ASY de avantajlı taraf kesinlikle biziz 2 hafta biz sabredecegiz ...
Maca dönersek Tebrikler Ankaraspor...