Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 23. You may not vote on this poll
-
Ankaraspor
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Fenerbahçe bugün şok bir puan kayıbı yaşadı.Maçın başında gelen gol ile ben Fenerbahçe'nin işinin kolaylaşacağını düşünüyordum.Ama golden sonra Ankara'ya oyunun hakimiyetini bırakarak Ankara'nın tehlikeli olmasına izin verdiler ve Ankara'da nihayetinde golü bularak beraberliği yakaladı.
2.yarıda Vederson'un attığı gol ile tekrardan avantaj elde etti Fenerbahçe.Sonrasında Ankara yine etkili olmaya çalıştı.Bulduğu pozisiyonlar vardı ama değerlendiremediler.Fenerbahçe bu aralarda maçı koparacak pozisyonlar elde etti ama değerlendiremedi.Üstüne Kezman'ın penaltıyı kaçırması üstüne tuz biber ekledi.Maçın son saniyelerinde gelen gol gerçekten çok ilginçti.Fenerbahçe atak yaptı,top kaleci Senecky'e geldi.O degajını yaptı,ceza sahasında karambolde M.Yılmaz golü attı.Bilmiyorum hakemin kronometresi nasıldı ama tv nin kronometresine göre Senecky degaj yaparken maçı bitirmesi gerekiyordu.
Semih'in ofsayt olmayan bir pozisyonu vardı gerçi Semih zaten onu değerlendirememişti.Geçen haftaki Gb-Gs maçında İsaac'in pozisyonuna benzer,hatta daha net pozisyonda Kezman'a ofsayt çalınması hatalı karardı.Penaltı pozisyonu hakkında fazla bir fikrim yok.Lafın özü hakemlerimiz yeterli değiller..Umarım buna çare bulunur seneye..
Maçın geneline bakarsak Fenerbahçe eline geçen bir çok fırsatı teperek puan kaybetti.2-2 lik sonuç bence oynanan oyunun karşışığıdır.Ankara bugün hiç fena değildi.
Fenerbahçe'ye uyarı niteliğinde olacaktır bu maç.Kalan maçlara daha sıkı hazırlanacaklardır.Belkide hayırlı oldu bu puan kaybı.Kadrosuyla bence hala favori Fenerbahçe.Ama yinede düğümü Gs-Fb maçı çözecek..
Şunuda belirtmek istiyorum bir kez daha.Bugünkü sonuçtan sonra bir kez daha içim yandı Oftaş yenilgisine..
Birde şunu eklemek istiyorum.Kezman'a penaltıyı kullandırttığı için Alex'e ve penaltıyı kullanmak isteyen Kezman'a kızılıyor.O penaltı gol olsa hiç bunlar konuşulmayacaktı.O yüzden bu kadarda yüklenmemek lazım.Futbolun içinde olan şeyler bunlar..
Mesaj Yetkileri