Koray: Oyundaki seviyesi tam hatirlamiyorum. Ancak konsantrasyon 14 gibi olmasi lazim son yamada.
Anilton: Dan dun oynamayi ben pek gozlemlemedim. Yani defansta zor durumda oldugu zaman topu uzaklastirmak icin uzun vurmayi tercih edebilir. Ancak geriden Besiktas topla cikmaya ugrastiginda Gokhan'in paslari oldukca isabetli. 30-40 metre uzaktaki Nobre, Holosko, Delgado ile bulusturabiliyor topu. Tabii ki bu oyuncularin hareketli olmasindan da kaynaklaniyor bu paslarin isabetliligi ancak mesela hareketli Fenerbahce orta saha ve forvetine bu paslari Edu veya Lugano'nun attigini pek goremiyoruz. Servet/Song ve Emre veya Ibrahim Toraman'dan da boyle paslar gormiyoruz.
Bir suredir Gokhan'in neden Milli takim ve Besiktas defansinda kullanilan oyuncu oldugunu cozmeye calisiyorum. Defansi degil veya olamaz bence cunku defansif acidan cok daha iyi Turk oyuncularimiz var. O zaman geriye kalan top kullanma becerisi kaliyor. O gozle baktigimda da Gokhan'in bu konuda hic de fena olmadigina dikkat ettim.
Tabii karar Koray'in. Ancak Gokhan'in geriden oyun kurma becerisi bence defansta saglam bir durdurucu olmasindan daha fazla one cikiyor.