Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 13.04%
  • Fenerbahçe

11 47.83%
  • Berabere

9 39.13%
1 ile 30 arası toplam 194 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Ankaraspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Normal şartlarda Samiyen'e 2 puan önde gidip berabere kalsak büyük avantaj elde ediyorduk ee şimdide en az beraberlik alsak büyük avantaj elde ediyoruz yani parola yenilmemek olacak zaten. yoksa 2 puan önde gidip maçı kaybettikten sonra bu tür puan kayıplarının hiçbir önemi yok o yüzden bu maça çok üzülmedim

Bir Fenerbahçe'Li olarak Galatasaray karşısında beraberlik için oynayan bir takım görmek istemiyorum,zaten kimseninide isteyeceğini sanmıyorum.

Maçın sadece özetini izledim ve tempolu bir maça benziyor gibi ama kesin konuşamam.Penaltı konusunda ben Alex'di Kezman'dı dan çok Kezman topa doğru gelirken vurmadan önce kaleci kendi sağına yatmış tamam köşeyi iyi belirledi ama o kadar sert vurmaya gerenk yok ki!!

Eren'in koyduğu videoda Aziz Başkanın takımı nasıl motive ettiği görülüyor.Hangi maç bilmiyorum ama büyük bir maç olsa gerek.

Kaybettiğimiz bu 2 puan bize bir kazanç olur diye tahmin ediyorum aynı 2-2 biten İBB maçı gibi şimdi önümüzde ligde kalmayı garantileyen ve büyük sorunları olan Denizli maçı var onu kazanıp derbiye hazırlanacağız ve aynen İnönüde nasıl son iki lig maçındaki galibiyet serisini 3'e çıkardıysak orada da bu istatistiği yakalyacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Bir Fenerbahçe'Li olarak Galatasaray karşısında beraberlik için oynayan bir takım görmek istemiyorum,zaten kimseninide isteyeceğini sanmıyorum.
    Zaten sahaya kazanmak için çıkıcaz ama ilk hedef yenilmemek kim ne derse desin orada en az beraberlikle dönsek bile çok büyük avantaj elde ediyoruz

Mesaj Yetkileri