ben ve bir çok beşiktaşlının demiroreni istememesinin sebebi alınan başarısızlık değildir. bu sezon taraftar olarak kendisine son sansı verdik yine olmadı
ayrıca demirören'in istifa edilmesinin istenmesini futbola indirgemek yanlış olur.
bugun hentbol takımı parasını alamıyor. taraftarına karsı mahcup oyuncular. çünkü formalarını isteyen taraftarlara magrur bi şekilde "abi başka formamız yok" diyebiliyolar
bu sene bizleri en çok sevindiren baskebol takımının hakkını futbol takımına ödeyecek kadar yüzsüz bir herifdir bu demiroren. anit-fbliligi beşiktalılıgının önune koyn biridir. gs ile kardeslik tohumları atmaya başlayandır demiroren.
bugun erkek voleybol takımı ikinci ligde haberin var mı senin.amator branslar aç açıkta. beşiktasın yuz akı engelli basketbol takımı bile başarısız. sebeb ne . parasılzık. ama yok tum suc ertugrul saglamın ve futbolcuların di mi ama. geçiniz efendim geçiniz. bu takımın eseride demiorendir. halen onun artıkları takımda. siz sanıyormusunuz ki yozgatlıyı ertugrul hoca istedi. sırf fb almasın diye toromanıda bu adam getirmedi mi. del bosque mi istedi yoksa. daha nice nice isimler. sahi birde del bosque olayı vardı dimi ama. ne oldu. 8 milyon euro.
dip not: ertugrul hocada benim gözümde bitmiştir ayrıca. sanmasınki onu destekliyorum. onada "istifa" derim. sinan engin konusunda ise görüşümü ilk geldigi gunde belirtmiştim yine söylüyorum. beşiktasın adına yakısmayacak bir isimdir. futbolcular konusuna ise hiç girmiyeyim. nerden baksam elimde kalıyor