1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Kulüpler Birliği Kupası geliyor!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte bu mesajların atılma sebebi de "ne işi var onun orada" diye seçildiği zaman eleştirilmesi.

Evet projeleri konuşalım, Aziz Yıldırım'ı sonra da tebrik ederiz.
    Daha az önce yukarıda yazdım abi,"ne işi var onun orada" denilmesinin sebebi oarada başarısız olacağının düşünülmesi,bu görevi yapamayacağının düşünülmesi değildi ki.Bunu anlamamışsınız işte...

Neyse Tebrikler Aziz Yıldırım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Daha az önce yukarıda yazdım abi,"ne işi var onun orada" denilmesinin sebebi oarada başarısız olacağının düşünülmesi,bu görevi yapamayacağının düşünülmesi değildi ki.Bunu anlamamışsınız işte...

Neyse Tebrikler Aziz Yıldırım
    İyi de senin yazdığına göre yanlış düşündüğünü de ben yazdım. O dönemde, hiçbir işlevi olmayan birliği tanımıyorum dedi. Ve katılmadı da toplantılara. Sonra birşeyler değişecek denildi geldi ve aday oldu.

O dönemde de Aziz Yıldırım'ı eleştirmek için tanımadığı birliğe nasıl başkan olur diye habeler çıkarıldı tamamen maksatlı. Adamın ne demek istediğini kimse anlamaya çalışmadı, diğer dedikleri gibi.

Neyse bunu tartışmayalım sonuçta elimize birşey geçmez. Biz icraatlara bakalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olaya espirili yaklaşalım. Galatasaray bu kupayıda toplayarak projeyi sunanları pişman edecektir.

Şaka bir yana başlangıç için iyi bir toplantı olduğunu söyleyebiliriz. Gerçekten samimi tavırlarla bir araya gelindiğinde inanın çoğu şey değişecektir. Burada herşey kulüp başkanlarına düşüyor. Yeter ki amaçları futbolu kalkındırmak olsun. Bu şekilde herkes kalkınacaktır.

Daha iyi, daha sonuca götüren projeler, Aziz Yıldırım başkanlığını yaptığı kulüpler birliğinden çıkacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Mesaj Yetkileri