Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Galatasaray finale çıkar.

13 56.52%
  • Gençlerbirliği finela çıkar.

10 43.48%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 121 sonuç

Konu: Fortis TK Yarı Final 2. Maçlar | Galatasaray - Gençlerbirliği

Lincoln son vuruşlarında becereksizlik falan yok.Adamın önceki gollerine bak istesen.Penaltının gol olmasını etkileyen tek faktör teknik de değildir.Mental olarak kafasının içinde ne düşündüğü son haftalardaki baskı vs etkiler atışı..

Misal Kezman ; adamı üstüne medya son haftalarda öyle bir geldiki penaltıyı atamadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

lincoln bu sezon en iyi oyununu oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımlar sahaya ilk çıktığında taraftar önce Lincoln diye bağırdı, tamam Lincoln'ü kazanmak adına güzel ama ben Arda'nın yerinde olsam kırılırdım. Ama Arga gerçek bir Galatasaraylı böyle şeyleri sorun yapmaz. Yine de Arda'nın bu sezon Lincoln'den daha iyi olduğu ortada ve Lincoln'den önce tribüğne çağrılmayı o hakediyor bence.

Bu arada Gençlerbirliği'nde sonradan giren oyuncular 11'de oynayabilecek oyuncular, hatta oyuna girmeyenler de var. 2-3 hafta önce 5 as oyuncusunu yedeğe çekip cezalandırdığı haberleri çıkmıştı, işe yaramış gözüküyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bu arada tartışmalı el pozisyonunu merak edenler varsa ;

http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=37040

Bence penaltı değil.Ama eli orda ne geziyor anlamadım.G.Birliği'nde oynayan bir oyuncunun öyle bir hata yapmaması lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gençlerbirliği'ni tebrik ederim..

Gerçekten Galatasaray'ı yarı finalde elemek kolay değil..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Takımlar sahaya ilk çıktığında taraftar önce Lincoln diye bağırdı, tamam Lincoln'ü kazanmak adına güzel ama ben Arda'nın yerinde olsam kırılırdım. Ama Arga gerçek bir Galatasaraylı böyle şeyleri sorun yapmaz. Yine de Arda'nın bu sezon Lincoln'den daha iyi olduğu ortada ve Lincoln'den önce tribüğne çağrılmayı o hakediyor bence.

Bu arada Gençlerbirliği'nde sonradan giren oyuncular 11'de oynayabilecek oyuncular, hatta oyuna girmeyenler de var. 2-3 hafta önce 5 as oyuncusunu yedeğe çekip cezalandırdığı haberleri çıkmıştı, işe yaramış gözüküyor.
    Mantık olarak haklısın ama tarif edilemez bir duygu ile Lincolnü daha çok seviyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bu maçları kaybetmemizin tek nedeni forvet oyuncularımızın formsuzluğudur, oynadığmız aon 10 maçta sadece 9 gol attık maç başına bir gol bile yapmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bir insanın müthiş son vuruş yeteneği olabilir örneğin jardel bitiriciliği 20 dir ama duran topa yakın mesefeden vuramayan çok iyi son vuruşçular vardır

üstelik dikkatle seyredin ne kezmanın ki gibi nede lincolnünki gibi penaltı atılmaz atmayı bilmiyorsan beceremiyorsan deneme

bide teknik direktöre gerek yok diyen zihinleri şimdi görmek istiyorum ben galatasarayda

galatasaray gibi bir kültür takımını adnan Bol-at lar yönetmemeli

böyle bişey 100 yılı aşmış galatasaray tarihine yakışmıyor
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

penaltı pozisyonu 100 de 100 penaltı o el orda ne yapıyor acaba ? hemde gollük bi pozisyonda.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Mantık olarak haklısın ama tarif edilemez bir duygu ile Lincolnü daha çok seviyoruz
    Ben o duyguyu biliyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Haklısın.Arda'ya biraz üvey evlat muamelesi yapılıyor.Yani onun da duyguları var sonuçta.Biraz eşit davranılmalı taraftar bence.Belki kalplerinde Arda'yı daha fazla seviyolar ama bunu da göstermeleri lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    penaltı pozisyonu 100 de 100 penaltı o el orda ne yapıyor acaba ? hemde gollük bi pozisyonda.
    Yahu ele top çarpmıyorsa el istediği yerde istediğini yapar. Bence suratına çarpıp dönüyor, penaltı yok. Ama yanlış görüyor da olabilirim emin konuşmayayım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben o duyguyu biliyorum
    Belkide Lincoooln Lincooln diye bağırmak rahatlatıyodur insanı ne bilim anlatılamaz duydu dedimya anlatamıyorum işte

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    galatasaray gibi bir kültür takımını adnan Bol-at lar yönetmemeli

böyle bişey 100 yılı aşmış galatasaray tarihine yakışmıyor
    kimler yönetmeli? elinden purosu düşmeyen haftasonları aileleri ile fransa ya tatile giden entel kişiler mi yönetsin?yumruğunu masaya vurmasını bilmeyen insanlar başkan olmasın lütfen..adnan polat iyi bir başkan dır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu ele top çarpmıyorsa el istediği yerde istediğini yapar. Bence suratına çarpıp dönüyor, penaltı yok. Ama yanlış görüyor da olabilirim emin konuşmayayım.
    el istediği yerde istediğini yapamaz yaparsa cezası olmalı ben eline çarptı diye gördüm ve benimle birlikte birçok Galatasaraylı , gazeteci yorumcu vs.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    kimler yönetmeli? elinden purosu düşmeyen haftasonları aileleri ile fransa ya tatile giden entel kişiler mi yönetsin?yumruğunu masaya vurmasını bilmeyen insanlar başkan olmasın lütfen..adnan polat iyi bir başkan dır
    Katılıyorum . Ne kötülüğünü gördünüz adnan başkanın . Hem bi durun daha taze başkan daha fazla birşey yapmadı.
    Last edited by Nedvedmania : 15.Nisan.2008 at 23:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bence eline değmedi top.Burdan görülüyor..
    http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=37040

Defalarca izlennmesi sonucu gelen edit:

Kesinlikle değil penaltı.Eline değmiyor bile..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

3. tekrarda eline değip sonra kafasına ve sonra tekrar elinin olruğu yöne doğru gittiği görülüyor

neyse olan olmuş bidaha olmaması dileğiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

G.Birligi hak etti ve aldi.. Hakan Sükür neden yine 11'de basladiki yaahu.. Ümit-Nonda daha iyi olurdu..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Simdi girmeyelim bu Bol-at'a..

Canaydindan iyidir, ama ben yinede sevmiyorum Les Adnani..

Böyle cakal makal istemiyorum..
    Last edited by YusufT : 15.Nisan.2008 at 23:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçı izleyemedim sonuç istediğimiz gibi olmadı. Yapacak birşey yok ligde önümüze bakmaya devam edeceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ceyrek fnal maçları oynanırken demıstım kı kupa kayserının dıe olacak da galıba

bu arada olsaun gs elnse ne olurkı muzesınde bu kupa en cok onlarda var

İyi oldu bide Anadolu takımlarının olduğu final izleyek zaten GS den TK bir sürü var bişey olmaz sadece maddi biraz getirisi vardı birde süper kupa rakißi...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel oldu aslında.UEFA'ya bakalım hangi Anadolu takımı katılacak.Tebrik ediyorum G.Birliğini.Galatasaray'ımda artık lige bakmalı.Ligde şampiyon olup Süper Kupa'da bir Anadolu takımıyla karşılaşalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Penaltı kaçırılır, dünyanın en büyük yıldızları bile kaçırmıştır. Finalde Gençlerbirliği'ni daha avantajlı görüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beşiktaşın başkanı önümüzdeki maça paf takımla çıkarız der
    fenerbahçenin başkanı galatasarayda o kupayı tesadüfen aldı der

ama galatasaray başkanı bu sene kimse heveslenmesin 20:45 te şampiyonuz yine falan demez derse ben üzülürüm sen kalite farkımızı anlayamadığın için üzülmemiş olabilirsin galatasarayın o seviyeye düşmesine üzülmemiş olabilirsin

ama ben mağlup olduğunda yenildiği kişinin elini sıkabilecek mert başkanlarımla KÜLTÜRLÜ BAŞKANLARIMLA skor konuşmayan başkanlarımla yenildiğinde ona buna saldırmayan başkanlarımla LİSEMLE övünç duyarım o yüzden galatasaraylıyım zaten ama benim başkanımda diğerleri gibi demesin kimse heveslenmesin bu sene şampiyon biziz diye böyle çocukça konuşmasın terbiyeli olsun konuştuğunda sözü dinlensin

anlatabiliyormuyum kalite farkını
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın pozisyonlarına baktım.

Oyuncunun eli olması gereken yerde değil. Tabi şunuda unutmayalım oyuncunun eli niye orda diye penaltı çalınmaz. Top eline çarparsa penaltı çalınır. Pozisyonu çok net çözmek mümkün değil ama sanki yüzünden sonra eline çarpıyor gibi. Lincoln'e verilen penaltı ise komik bir penaltıydı. Ama Lincoln'un düşüşü kendi atmaya yönelik birşey değildi ve hakemde sanırım bundan yanıldı yada ilk yarıda vermediğinin yerine bunu çalarak durumu eşitlemek istedi. Hakemlerde böyle bir psikoloji vardır.

Hem merakımdan hemde burada bir taraf değil derken diğer taraf %100 penaltı diyince yorumlamak istedim.

Tebrikler Gençlerbirliği,akıllı oynadılar finale çıkan taraf oldular.

Galatasaray erkeb bir gol bulsaydı maçın kalan kısmını rahat bir şekilde götürebilirdi.İlk yarı çok bastırdılar ama gol bulamadılar.Malesef ciddi bir golcü sıkıntısı var Galatasaray'da.Tamam Ümit Karan,Nonda ve Hakan'da çok kaliteli isimler ama Galatasaray gibi bir takımın daha iyi forvetleri olması lazım.

Kupayı bu saatten sonra Kayserispor'un kazanmasını isterim.Bu maçın ardından finalde 2 Anadolu takımını görmek ve TFF Süper Kupa finalinde ise bir Anadolu takımını görmek çok sevindirdi beni ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Top elsakanın parmagından suratına geliyor..Neyse olan oldu..
    Penaltıyı Nondanın atması lazımdı...Tabi takım ümidini kesdigi için Lincoln attı..Lincoln bu sezon 2 penaltıyıda atamadı..Bizim penaltıcımız Nondadır..Ben elenmemize çok üzülmedim..Lig şampiyonluguna çok inanıyorum ona kenetlendim..
    Aslanlara güveniyorum bu yüzden hiçkimseye sallamıyorum.....
    Last edited by Emurafu : 16.Nisan.2008 at 10:18

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GSnin çıkmasını isterdim.Kupa anadıoluya gidecek desenize

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Aslında ilk yarı çok iyi oynadık.Hakan tercihi hariç kadro iyiydi ki ümiti riske etmek istememişti.Nonda'da eski nondayı görür gibi oldum ilk yarıda.Lincoln ilk haftalara dönüyor sanki.Adam kalli gittikten sonra ikili mücadelelerden ayakat,hatta topla çıkmaya başladı.Penaltıyı istemesi hataydı bence nonda da hem gol orucunu bozmuş olacaktı ama atsaydı da bir şey değişmeyecekti onun için kimsenin birşey diyeceğini sanmıyorum.Sağlık olsun eğer bu iyi oyunumuzu(ilk yarıdaki) devam ettirirsek belediye yi de yeneriz.ama bir formda golcü lazım hepsi formsuz olurmu yaw.ilk yarım saatte atamıyoruz sonra butun maç kıvranıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Galatasarayın rahatlıkla turu geçeçeğini herkes gibi bende düşünüyordum ama G.Birliği her zaman hedeflerini yuksek tutan bir takım olduğunu gösterdi.Bu sene kötü günler yaşasalarda alt yapısı,tesisleri,baskanı,oyuncularıyla tam bir atılımcı kulüp.Onları finalde görmek güzel olacak.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri