-
Hucum yonu guzel bir taktik dmc lerin oyuna katılısı cok guzel gol yollarında genelde fazla sıkıntı cekilmiyor ofansif oyuncuları yuksek fiyata satmak isteyenler kesinlikle deneyebilir. Ufak takımlar için cok da iyi bir taktik deil cunku taktik de amrlc lerin iyi olması ve top kaybetmemesi gerekiyor fazla cunku bu topların %80 i kendi kalemizde tehlike oluyor. Ben kasımpasa da denedim Moritz , Escudero ve Bilal Kısa yı oynattım Escudero sag da Mortiz gobekde Bilal solda Forvet agouda idi. Kasımpaşa ile su anda 3 tane save li oyunum var. 2 sinde forumdakı taktikleri deniyorum 1 inde ise kendi taktigim ile oynuyorum. bu taktigi kendi sahamdaki maclar da denedim fb , gs, bjk haric kalan 14 mac da 11 galibiyet 3 yenilgi oldukca iyi bir sonucdu deplasman da sadece 3 macda denedim 3 unde de yenilince deplasman için farklı bir taktik geliştirdim. Kendi sahanızda ve sizden daha zayıf veya sizden cok guclu olmayan takımlara karsı oldukca iyi sonuclar alınıyor ama guclu rakiplere ve savunma iyi yapıp da arkadasın dediği gibi dmc li takımlara karsı cok zorlanılıyor.
Mesaj Yetkileri