1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Tekir Şampiyon Taktik

Hybrid View

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    taktik gerçekten çok güzel eğer iyi amc leriniz varsa gerçekten çok iyi sonuçlar alabiliyorsunuz ben torino ile ilk sezonda transfer yapmadan 7. oldum. recoba ve rosina çok iyi ratinglerle oynadılar aldığım tek oyuncu aaritalo ydu
    Forvet oyuncusu AML vede AMR mevkindeki oyuncularla oyumlu olmalı, mesela reboba biraz yavaş oyuncu ama topu aldımı ondan topu almak çok zor, topla beraber hızlanan iyi bir oyuncu onu mutlaka merkezde oynatmakta fayda var, diğelim kenarda oynatıyorsun ozaman forvetinde ona uygun olursa iş görür, uygun forvetten kastım, örneğin aml - amr le mevkindeki oyuncuların First Touch vede tekniği düşük ama çok hızlı oyuncular olsun ok, ozaman forvetininde hızlı olmasında fayda var nedenide söğliyim, yapay zeka ben atak oyuncu olarak kenardakileri ( amr - aml ) seçmeme ragmen, forvet oyuncuyuda atak oyuncu kabul ediyor, hatta zaman zaman forvet alanına giren amc yide forvet sayıyo, o bölgeye kim girerse o şekilde değerlendiriyo. Oyüzden taktikte koşu yoluna dedinmi, o bölgeye giren oyuncunun genelde koşu yoluna atılıyor toplar.Sadece aml vede amr oyuncularının koşu yoluna atılmıyor toplar.
    Diğerlim amr vede aml oyuncuların tekniği vede First Touch değerleri yüksek olsun, ozaman fc oyuncunda buna uygun olmalı yani, defans oyuncularıyla top savası verirken topun kendinde kalmasını sağlamalı. Bu durumda topu ayağa oynamakta fayda var.
    İyi oyunlar.

Quote Originally Posted by yorukefe View Post
    Forvet oyuncusu AML vede AMR mevkindeki oyuncularla oyumlu olmalı, mesela reboba biraz yavaş oyuncu ama topu aldımı ondan topu almak çok zor, topla beraber hızlanan iyi bir oyuncu onu mutlaka merkezde oynatmakta fayda var, diğelim kenarda oynatıyorsun ozaman forvetinde ona uygun olursa iş görür, uygun forvetten kastım, örneğin aml - amr le mevkindeki oyuncuların First Touch vede tekniği düşük ama çok hızlı oyuncular olsun ok, ozaman forvetininde hızlı olmasında fayda var nedenide söğliyim, yapay zeka ben atak oyuncu olarak kenardakileri ( amr - aml ) seçmeme ragmen, forvet oyuncuyuda atak oyuncu kabul ediyor, hatta zaman zaman forvet alanına giren amc yide forvet sayıyo, o bölgeye kim girerse o şekilde değerlendiriyo. Oyüzden taktikte koşu yoluna dedinmi, o bölgeye giren oyuncunun genelde koşu yoluna atılıyor toplar.Sadece aml vede amr oyuncularının koşu yoluna atılmıyor toplar.
    Diğerlim amr vede aml oyuncuların tekniği vede First Touch değerleri yüksek olsun, ozaman fc oyuncunda buna uygun olmalı yani, defans oyuncularıyla top savası verirken topun kendinde kalmasını sağlamalı. Bu durumda topu ayağa oynamakta fayda var.
    İyi oyunlar.
    evet zaten oyuncularım genelde hızlı forvette di michele yi kullanıyordum pozisyonu am/fc recoba yı tam ortada oynattım aaritalo yu solda rosina yı sağda oynattım bazen de rosina ortada recoba solda oynattım gerçekten iyi verim aldım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Taktik hakkındaki yorumlarım:

Gerçekten çok güzel tek forvet olmasına rağmen bol hücüm zengiliği var gs ile 10 maç denedim 8 kazandım 2 berabere kaldım.

ön liberoların oyuna katılım güzel.

Rakibi ortadan deliyor.

Kanat yok gibi gözüküyor fakat gerektiğinde amrl ler kanada yayılıyor.

ön liberolar defanstan oldukça top çıkarıyorlar takım savunması güzel.

Forvette bende zarate dehşet performans gösteriyor bu taktikle en iyi oyuncu modeli sanırsam.

Bol şut atılıyor amr de sabri oynuyordu çoştu resmen bir sürü uzaktan gol attı.

Sonuç olarak teşekkürler
    Last edited by Onurap : 03.Ocak.2008 at 00:10

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Taktik hakkındaki yorumlarım:

Gerçekten çok güzel tek forvet olmasına rağmen bol hücüm zengiliği var gs ile 10 maç denedim 8 kazandım 2 berabere kaldım.

ön liberoların oyuna katılım güzel.

Rakibi ortadan deliyor.

Kanat yok gibi gözüküyor fakat gerektiğinde amrl ler kanada yayılıyor.

ön liberolar defanstan oldukça top çıkarıyorlar takım savunması güzel.

Forvette bende zarate dehşet performans gösteriyor bu taktikle en iyi oyuncu modeli sanırsam.

Bol şut atılıyor amr de sabri oynuyordu çoştu resmen bir sürü uzaktan gol attı.

Sonuç olarak teşekkürler
    Kayserispor'a dikkat et, o takım maçlarda DMC mevkinde bir oyuncu oynatıyor, normalde fazla işe yaramayan dmc senin amc mevkinde oyuncun olduğundan işe yarar hale geliyor. Sıkıntı çekebilirsin o tarz taktikle oynayan takımlara karşı.

Mesaj Yetkileri