Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mutlu Sona Kim Ulaşacak ?

Voters
175. You may not vote on this poll
  • Galatasaray(DisCo)

55 31.43%
  • Fenerbahçe(Hellbells)

67 38.29%
  • Trabzonspor(thehell61)

16 9.14%
  • Beşiktaş(Alicanfmfan)

37 21.14%
Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 483 sonuç

Konu: Süper Lig Yanıyor !!![Ortak Kariyer]

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Olur başka derdin var mı istersen bi de ben antreman yaptırayım maç gunu sana yollayayım . hatta maçtan sonra formasını da ben yıkayayım
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

KARA KARTAL ROMA'YA UÇTU

Beşiktaş yarın yapacagı zorlu şampiyonlar ligi mücadelesi için italya'ya uctu.Kara Kartal'ı çoskulu taraftarlar karsıladı.Zorlu Roma maçı öncesi bjk takımın teknik diretörü Kalyoncu soruları yanıtsız bıraktı...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Soruları yanıtsız bırakan artist menejer umarım Roma'dan eli boş dönüpte taraftarı küplere bindirmez !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Trabzon'Un transfer piyasasını çözemedim.Açıklarsan sevinirim.Takımın paraya mı ihtiyacı vardı ?

9 Milyon Euroluk gelir elde etmişsin.Az da olsa transfer bütçende vardır ancak gelen isimler 3.5 Milyon euro tutmuş.Bence yalnış bir politika izlemişsin.

Aldığın oyunculara gelince kesinlikle hepsini beğendim.Uygun fiyatlara kaliteli isimler gerektiğinde oynayacak isimler almışsın ancak dediğim gibi kulübe fazla para bırakmışsın

Ayrıca Alican tebrik ederim ligde iyi gidiyorsun.Fenerbahçe galibiyeti de güzel olmuş.

abi ben bırakmadım onlar bana vermediki parayı ben sırf para alıp defansa takvıye yapmak için gökdenizi gözden cıkardım dedım paraolur bekir irtegünü felan almayı planlıyodum ama başkan paranın üstüne yattı gelen 9 mlyondan bana 1.250milyon dolar verdı son anda girayı da maaş butcesınden kısıp aldım.adam vermedi anlıcağın parayı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Oyun 8.0.2 de oynanıyorsa Ligin başında Trabzonspor'da transfer bütçesi 4 m euro maaş bütçeside 2 m euro . 9.5 m euroda satılanlardan geldiğine göre 13 m euroluk bir bütçe olması gerekiyor ama 3.5 m euroluk harcama yapılmış. Ayrıca Tolga Seyhan'ın kiralık kontratını iptal edip maaş bütçesine 1 m euroluk bir + katkıda bulunabilirsin.

Aslında bu 3 takıma nazaran Trabzonspor'un daha başarılı olmasını beklerdim. Çünkü Mustafa'nın bir Trabzonspor kariyeri vardı ve Ligde şampiyon olmuş yanlış hatırlamıyorsam Cl'de de Barça'yı yenip kupayı almıştı. Ama bu ortak kariyerde çok kötü başlamış. Transferlerde aynı nerdeyse.

ya ben o zmn daha iyi para ile senın dedıgın gıbı fazla para ile baslayıp defansa takbvıye yapıp baslamıstım ve ilerde yaser değl mehmet yıldız oynuyodu.ben ne kadar atak yaptırsamda o atamıyor.bide su var oyle oyuna baslarken 4 milyon euro falan değildi sende ble ıse burda neden boyle bi fikrim de yok.bakta olan butce 1.50mılyon DOLAR bende az para ıle kmım alırım dıe hesapşadım alabılecagım adamları aldım.kötü gidişatta taktıgımın değişmeside olabılır eskı oyunda oynadığım taktıge gerı donecegım .
    Last edited by Trabzonspor : 14.Nisan.2008 at 10:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Soruları yanıtsız bırakan artist menejer umarım Roma'dan eli boş dönüpte taraftarı küplere bindirmez !!!
    Murat abi inşallah puan'la döneriz.Pek ümidim yok ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla Alican işinz zor Roma iyi takım ama ordan 1 puan çıkarırsan gruptan çıkarsın

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Fener tökezler dedim tökezledi ama kadroya göre şampiyon olmaya en yakın takım FENERBAHÇE diye düşünüyorum.Tuttuğum takım - Galatasaray'ın - kadrosunu Beşiktaş ve Fenerbahçe'den kötü görüyorum ancak Galatasaray'ın kadrosu oturmuş durumda.Bir de Puan Durumunu koyarsanız her şey ortaya çıkmış olucak...Trabzon ileri haftalarda çıkışa geçer saten o kadar fazla bir umutları yok gibiydi.
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet sezon bası hedef ilk 3e gırmek tı ama bakalım ne olcak gelen haftalarda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alican puan veya puanlarla dönmeden gelirsen BJK'li taraftarlar takımımızın başında GS'li teknik adam görmek istemiyoruz diye isyan ederler
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla otoriteler bizi favori göstermiyor..İnşallah puan'la dönecegiz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sonuç ne oldu Alican?
    So what?
    Saike

roma maçını merak ettim şimdi çarşıdan yönetim istifa sesleri yükselmesin snra

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

KARTAL'DA SON DURUM

Karakartal yarın akşam yapacagı zorlu maç öncesi kadro kurmakta sıkıntı yasıyor.Bobo,Delgado,Serdar'ın sakat olması Zorlu roma maçı öncesi teknik heyeti bir hayli endişelendiriyor...Roma 'da eksik zotti,cicinho,casetti bulunuyor.

@Şemsi bu maçı akşama oynuyacagız(yarın) valla pek bir ümidim yok

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor zarar yapiyor, onun icin ya basarili olcan yada yildizlari gozden cikarcan. Basarininda gelmesi zor oldugu icin cogu oynayan arkadas yeniden yapilanmayi istiyor (sabir gerektiren bi is )

Ayrica ben yeni bi kariyer acmak istedim modlar kabul mu etmesi gerekiyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GS sol kanat olarak korayı içteni almış volkanı neden kiraladı anlayamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    valla Alican işinz zor Roma iyi takım ama ordan 1 puan çıkarırsan gruptan çıkarsın
    Hemde çok zor inşallah 1 puan çıkarabiliriz.Fark yemessek tabi

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Alican puan veya puanlarla dönmeden gelirsen BJK'li taraftarlar takımımızın başında GS'li teknik adam görmek istemiyoruz diye isyan ederler
    Yunus inşallah isyan çıkarmazlar bu bize zarar verir

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    roma maçını merak ettim şimdi çarşıdan yönetim istifa sesleri yükselmesin snra
    Bnde merak ediyorum bakalım nasıl bir futbol olucak.İnşallah fark yemeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Trabzonspor zarar yapiyor, onun icin ya basarili olcan yada yildizlari gozden cikarcan. Basarininda gelmesi zor oldugu icin cogu oynayan arkadas yeniden yapilanmayi istiyor (sabir gerektiren bi is )

Ayrica ben yeni bi kariyer acmak istedim modlar kabul mu etmesi gerekiyor ?
    evet izin çıkması gerekiyo

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

GENEL DEĞERLENDİRME

Evet.Lig başladı.Tek mağlubiyet ile ligde zirvedeyiz. Şu an için takım iyi oynamasına rağmen çok zor gol atıyoruz. Sezon başından beri kullandığımız antreman programını değiştirmeye karar verdik ve umarım bu geçiş dönemi 3-4 hafta içinde tamamlanır.Eğer önümüzdeki 3-4 haftayı en az kayıpla atlatırsak uçuşa geçeceğiz. Taraftarlarımızdan ve bizi destekleyen herkesten önümüzdeki 3-4 maç için sabır bekliyorum.Müsterih olun 3-4 hafta sonra uçuş başlayacak.Rakiplerimize bizimle girişecekleri şampiyonluk mücadelesinde başarılar dileriz.Umarım adil bir yarış olur.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

UEFA 1. Tur Ön Eleme İlk Maçı

Galatasaray 3 - 0 FBK Kaunas

Ümit Karan
    Hakan Şükür
    Arda Turan

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

6. hafta
    yne br deplasman maçı biz yine boynu bukuk geri donuyoruz

maçtan sonra basın toplantısı
    mustafa blek ;'takımın basında hç bir hazırlık maçına çıkamadığım çn nasıl br taktıksel olusum içne girecegm anlıyamadım.takımın bu durmuda olmasından buyuk utanc duyuyorum ve bu durumu duzeltmek için elımden gelenı yapacagıma taraftarlara söz veriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

TSL 6. Hafta

Galatasaray 3 - 0 Kasımpaşa

Nonda
    Lincoln
    Hakan Şükür

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    1.MAÇ

Roma: 3 - 1 :Beşiktaş

Olmadı maçta ikinci yarı tamamen oyunda hakimdik. ama 23 sn ye de attıkları ve penaltıdan gelen goller bizim moralimizi bozdu,olsun bu harika oyun roma'ya ders olsun

BEŞİKTAŞ'LILAR BAKINIZ..!!!

FTK GRUPLAR BELLİ OLDU

Kolay bir grup diyebiliriz

TSL
    6.HAFTA

Beşiktaş: 1 - 0 :Konyaspor

Kötü bir oyun oynadık,3 puanı aldık yolumuza devam ediyoruz bu galibiyet bize iyi geldi.Manisa deplasmanına gidiyoruz...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI

Kupada çok kolay bir guruba düştük. Yedek ağırlıklı kadrolarla çıkacağım maçlara. Sanırım yedeklerle de turu atlarız.

UEFA KUPASI

1.TUR 1.MAÇ

FENERBAHÇE : 4 - 0 : MATTERSBURG

Maçın başında öne geçtik. Durum 1-0 iken 10 kişi kaldık ancak maçın sonuna kadar tek kale oynadık. Zayıf rakibimiz karşısında avantajlı bir skor elde etmiş olduk.

TSL 6.HAFTA

FENERBAHÇE : 2 - 0 : BURSASPOR

Kendi sahamızda baskılı tek kale futbol oynadık ama sadece 2 fark var. Zaten önemli olan maçlarımızdan 3 puan almak.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ligde Trabzonspor hariç hepiniz güzel gidiyorsunuz tebrikler.Alican kötü bir mağlubiyet ama oynadığın oyun güzel.Umut abi o nasıl bir grup abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ligde Trabzonspor hariç hepiniz güzel gidiyorsunuz tebrikler.Alican kötü bir mağlubiyet ama oynadığın oyun güzel.Umut abi o nasıl bir grup abi
    Umut abi'nin grubu süper ya .Valla Yunus daha atak olan bizdik ama maglubiyetle başladık.Ligde zar zor gol atıyoruz Bobo'nun yoklugunda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çare bulman lazım Alican Batuhanı falan kullan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çare bulman lazım Alican Batuhanı falan kullan
    2 ay gol yok bize .İnşallah döner aramıza Bobo.Nobre war ama memnun deilim oyunundan...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

TSL 7.HAFTA

TRABZONSPOR : 1 - 4 : FENERBAHÇE

İlk yarıda 4 gol bulduk ve erken rahatladık. İkinci yarı Trabzonspor toparlandı ancak maçı galip bitirmeyi zaten garantilemiştik.Galibiyet serimiz devam ediyor. Mustafa'ya kalan haftalarda başarılar dilerim.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Umut abi.Mustafa abi birşeyler yapman lazım takım çok kötü gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye Kupası Gruplar

Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri