1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: [TSL] İstanbul BŞB Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

neyse sen bu özelliğine dikkatle bakarsın bir dahaki maçlarda ne dersen ona inanırım

bide tekniği mi kötü soğukkanlılığı düşük topu ayaklarının arasına dolayıp top kaptırdığınıda çok gördüm tjkuzu nun
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by extensor View Post
    neyse sen bu özelliğine dikkatle bakarsın bir dahaki maçlarda ne dersen ona inanırım

bide tekniği mi kötü soğukkanlılığı düşük topu ayaklarının arasına dolayıp top kaptırdığınıda çok gördüm tjkuzu nun
    Vallahi Sinan kardeşim pek tekniği iyi değil vasat. O konuya dikkat etmiştim. Tjikuzu' nun tekniğini 11 vermişim belki 1 puan daha düşebilir.

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bugüne kadar sağ kanattan yaptığı etkili bindirmeler, kıvrak stili, birebirdeki başarısı ve kanat oyuncusuna özgü stili ile dikkatleri çeken Erman ayrıca orta sahanın her bölgesinde forma giyebiliyor. Sol ayağını da iyi kullanabiliyor ve duran toplarda çok başarılı.Ayrıca rakibi ters ayağında yakalayıp çalım atıyor olması onu savunanları çok zorlayan bir özelliği.

Bunlar hakkinda ne diyecen?
    Erman Kılıç geçen sene Elazığdayken gerek bu forumda gerekse köşe yazılarımda kendisinden çok bahsettim. Teknik kapasitesi vasat ama çok çabuk hızlanabilen, çevik, isabetli ortalar yapabilen, duran topları tehlikeli kullanan ve her iki ayağını da çok iyi kullanabilen bir oyuncu. Trabzonspor' un yakından ilgilendiğini ve Gökdeniz' in yerine Erman' ı düşündüğünü duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama Erman ve Gökdeniz' in oyun stili birbirine çok benziyor. Erman Sağ açık, sol açık ve forvet arkasında çok rahat oynayabiliyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri