1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Tek maçtan yatmayacaksınız artık!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yeni tahminlerini bekliyorum...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yeni tahminlerini bekliyorum...
    Sen istersinde seni bekletirmiyiz Alican.
    İşte bu haftaki nacizane tahminlerim;
    19 Nisan C.tesi-20 Nisan ;Pazar
    156-------15:00-----G.Antep-V.Manisa------0-----3.20(Manisa kötü Antep biraz daha rahat ama bir mağlubiyet son 3 hafta onlar için iyi olmaz diyorum 1&0 da oynanabilir)
    163------17:00----Fulham-Liverpool-------2-----1.70(Fulham düşmemek için çırpınacak ama L'Pool kaybeder ve Everton kazanırsa puan farkı 2'ye düşecek ve son 3 hafta ŞL'ye gidememe riski oluşacak bunun için Liver kazanmak zorunda)
    164-----17:00---M'boro-Bolton----------1-------1.85(VAlla bu maça niye oynadım bende bilmiyorum biraz riskli maç garaticiler 1&0 oynayabilriler)
    365-----00:20----Boca-Newells------1--------1.50(Açık kanaldan yayınlanan maçları genelde izlerim izlemediğim ve bir tahmin yürüttüğüm maçlar genelde tutar ve gecenin bir yarısı hayatta kalkıp bu maçı izlemem)
    415-----14:00-----Elazığ-Antalya----2------1.50(Geçen hafta Sakaryayı yenerek liderliğe erişen Antalya ligden düşmeyi garantileyen Elazğı mağlup eder)
    422-----14:00-----Aston Villa-Birmingham-----1----1.70(Birmingham kümede kalma mücadelsi içinde 17.sırada ve küme hattının 2 puan üzerinde Aston villa ise UEFA kupası işini tam garantiye almak için kazanır maç 1&0 içinde uygundur)
    445-----15:00----G.B.OFTAŞ-Kayseri------0------3.10(ligde iddaları ve korkuları yok 19 Mayıs stadının zeminide mağlum bu maçta gol bile olmaz)
    446-----15.00----Ç:Rize-BJK----------1------3.20(Rize kesinlikle almak zorunda BJK ise İnter TOTO'ya gitmek istemiyor bu maçın skorunu C.tesi günü Oynanacak Sivas-Ankaraspor maçı tayin eder eğer Siva alırsa Rİze Kazanır ama Sivas puan kayberdese BJK kazanır siz en iyisi 1&2 oynayın)

Toplam Oran=381.86

Evet arkadaşlar biraz uçuk bir kupon onu kabul ediyorum ama ya tutarsa

Başlıktada belirttiğim gibi Tek Maçtan yatmyacaksınız.Ya Hep Ya Hiç!!!!!

Mesaj Yetkileri