Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: İbrahim Kaş gitti!

Default İbrahim Kaş gitti!

Beşiktaş bu sezon yaşadığı hayal kırıklığının ardından, önümüzdeki sezon kadrosuna katmak istediği futbolcular ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. DHA'nın servis ettiği habere göre İbrahim Kaş önümüzdeki sezon Avrupa'da top koşturacak...
    Haberin tamamı şu şekilde;

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen İbrahim Kaş bu sezonun ardından kesin olarak yuvadan uçuyor. Sezon sonu Siyah-Beyazlı takım ile sözleşmesi sona erecek olan genç oyuncunun 21 Nisan Pazartesi günü menejeri ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek yeni takımını açıklayacağı öğrenildi. Bugün bir internet sitesinde İspanya'nın Getafe takımı ile anlaştığı belirtilen İbrahim Kaş'ın menajeri Ahmet Bulut konu ile ilgili bilgiyi Pazartesi günü vereceklerini belirtti ve şunları söyledi.

"Getafe ile anlaştık veya anlaşmadık diyemem. Ama Pazartesi günü yapacağımız basın toplantısı ile İbrahim Kaş'ın hangi takıma transfer olduğunu açıklayacağız. Şu an son görüşmeleri yapıyorum. Ya İspanya, ya da Almanya'dan bir takıma kesin olarak gidecek. Şimdiden konuşmak yanlış olur. Ama bilinmesi gereken tek şey İbrahim Kaş'ın önümüzdeki yıl Avrupa'da top koşturacağıdır"

10 NUMARA ARANIYOR!

Başkan Yıldırım Demirören'in talimatı ile bir çok bölgeye futbolcu bakan yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet, defans hattına üç oyuncu, orta sahaya biri oyun kurucu olmak üzere 2 futbolcu ve bir de forvet oyuncusu arayışlarını sürdürüyor. Transfer edilecek futbolcuların defans bölgesi için bir stober, sağ ve sol bek, orta sahaya savaşcı bir ön libero ve bir oyun kurucu, hücum hattına ise hızlı bir forvet oyuncusu olacağı öğrenildi.

Özellikle 2006-2007 sezonun başında Siyah-Beyazlı takıma İsviçre'nin Basel takımıdan transfer olan Matias Delgado'nun yerine bir oyun kurucu arayışı içinde olan Beşiktaş yönetimi Avrupa'da oynayan ve bonservis bedeli yüksek maliyetlere ulaşmayan futbolculara yöneldi. Delgado'nun Siyan-Beyazlı formayı giydiği günden buyana istenilen performansa ulaşamaması, Ricardinho'nun da sezon sonu gönderilecek olması üzerine 10 numara arayışlarının son dönemde hız kazandığı öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da devre arasınadan buyana bu bölge için alternatifleri değerlendirdiği ve sezonun sona ermesini ardından izledikleri oyuncular arasından en doğru tercihi yapacakları kaydedildi.

17.04.2008

Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşallah.İ.Kaş için hayırlısı olur...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence iyi oldu bu yaşta gitmesi orada kendini daha çok geliştirebilir Getafe'de iyi bir takım kalırsa hocasıda iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    34

İbrahim Kaş için Getafe iddiası

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş'ın, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Getafe ile anlaştığı iddia edildi. Tribalfooball.com'da yer alan haberde, Getafe'nin son bir haftadır yeni futbolcularla anlaştığı belirtilirken, siyah-beyazlı takımın defans oyuncusu İbrahim Kaş ile de sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sevindim gitmesine genç yaşta giderek kendini dahada geliştirebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu haber yalan olmalı.Bence bu çocukta büyük gelecek var.Elimizden kaçırmamalıyız.Gider orda yıldız olur biz yönetim gittikten sonra da arkasından veryansın ederiz.Gitmemiş olmasını umuyorum ama gitmişse de onun suçu değildir bence.Yönetim sözleşme önermekte gevşek,isteksiz davranmıştır.Neyse gittiyse de yolu açık olsun,Allah yardımcısı olsun İbrahim'în ama son kez vurguluyorum İnşAllah gitmemiştir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hayırlısı olsun. Nihat gibi olursa Türk futbolu adına iyi olur. Beşiktaş'ta derdine yanar.

Besiktas icin önemli kayip,Ibrahim icin büyük sans olur.Bu genc yasinda Ispanya ligi üst düzey ligde kalitesini arttirir,ileride cok basarili bir stoper olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Transfer gerçekleştiyse İbrahim için çok büyük şanstır bu. İyi bir hocası ve kaliteli bir ortam olacak. Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güle güle...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İbrahim Kaş yetenekli ve gelecek vaad eden bir isim.Umarım kendisini İSpanya'da geliştirir ve üst düzey isimlerle bir arada anılır tıpkı Nihat gibi.Bu potansiyer onda var.Böyle bir yeteneğin bedavaya gitmesi üzdü beni ama İbrahim'de bir suç aramıyorum.Yönetimimizden yine ileride canımızı çok acıtabilecek bir hareket daha..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç bir transfer Toraman , Zan dururken Kaş gitti Avrupaya Umarım futblumuzu en iyi şekilde temsil eder ve kendini iyi geliştirir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok yahu gitmez, gidemez, gitmemeLi..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bonservisi olmadığı için ilgi çekmesi normal ama daha bu sezon doğru düzgün oynayan bir oyuncuyu düşünmeleri de ilgi çekici.Hiç beklemezdim.

Zan demişssiniz de Bjk Gökhan Zan'dan yüksek bedel istediği sürece satamaz işin gerçeği.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayırlısı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İ.Kaş savunmamızda en güvendiğim isim.Bunu kendi adıma söylüyorum,bir futbolcuyla ikili mücadeleye girdiği zaman çok rahatlıkla mücadeleyi kazanabileceğini düşünüyorum ve o yüzden pozisyonu rahat izleyebiliyorum.Çok sert bir yapısı var ve ağır değil.Hava toplarında da iyi.Tecrübelendiği takdirde bir Bülent Korkmaz olabilir.Sağ bekte oynayabiliyor...

İnşallah haber doğru değildir,inşallah kalır...

Gordon,Baki,Tandoğan gideceğine Kaş gidiyor,hay Allah'ım...

Buda yabancı basın kaynaklı bir haber;

Getafe go on signing spree

tribalfooball.com - April 17, 2008

Despite last night's Copa del Rey defeat, Getafe have spent the past week on a signing spree.
    Getafe have secured Real Madrid striker Adrian Gonzalez on-loan for next season, while Real Valladolid defender Rafa will also arrive on a Bosman.

Beşiktaş defender Ibrahim Kas and Borussia Monchengladbach midfielder Eugen Polanski have agreed terms with Getafe and will join during the summer market.
    Last edited by anilton : 18.Nisan.2008 at 00:27

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok guzel bi gelisme, ispana ligi gercekten cok guzel.

İbrahim Kaş çok yetenekli,gelecek vaad eden bir isim.Bu genç yaşında La Liga'da kendini oldukça iyi bir şekilde geliştirebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş ın alt yapısından yetişen İbrahim Kaş, Getafe ile anlaştı. İspanyol ekibi, 200-300 bin euro ödeyecek.

Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen, ilk A takımı idmanına Teknik Direktör Rıza Çalımbay döneminde çıkan İbrahim Kaş, İspanya’nın Getafe kulübü ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Genç futbolcunun, İspanya kulübü ile yaptığı sözleşmenin siyah-beyazlı yönetimi oldukça kızdırdığı öğrenildi. Menajer Sinan Engin bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Beşiktaş ile konuşmadan gidip, başka bir takımla anlaşan bir futbolcu hakkında benim söyleyecek hiçbir şeyim yok” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulüp ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren İbrahim Kaş için, İspanyol kulübünün Beşiktaş’a 200 bin ile 300 bin euro arasında bir yetiştirme parası ödeyeceği öğrenildi. Önümüzdeki sezon takımda yer alıp almayacağı konusunda hem teknik heyetten hem de yönetimden herhangi bir işaret almayan genç futbolcunun, bu nedenle lig bitmeden Getafe kulübü ile apar topar sözleşme imzaladığı belirtildi.

Açıklama pazartesi günü
    İspanyol kulübünün bu oyuncuyu uzun süredir izlediği ve İbrahim Kaş ile geçtiğimiz hafta başından beri görüştükleri öğrenildi. İbrahim Kaş, Karabükspor’un alt yapısından Beşiktaş yıldız takımına gelmiş, daha sonra Tigana tarafından Süper Lig’de bazı maçlarda oynatılmıştı. Fransız hoca, bir dönem Kocaelispor’da kiralık oynayan İbrahim Kaş’ın takımda kalmasını istemişti. 22 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim’in de dikkatini çekerek A Milli Takım’a da seçildi. İbrahim Kaş’ın, Avrupa Şampiyonası’na gidecek olan kadroda da yer alması bekleniyor.

İbrahim Kaş, Villareal’de oynayan Nihat Kahveci’den sonra, Beşiktaş alt yapısından, İspanya’ya giden ikinci futbolcu olacak Bu transferle ilgili resmi açıklamaların pazartesi günü yapılacağı öğrenildi.

Milliyet

bu adam ßaki'nin uzun saçlı hali... Ama Beşiktaş çıkışlı bir adam sonuçta hayal kırıklığı olmasını istemem ßaşarılar... G.Zan'da gidicek büyük ihtimalle...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beşiktaş Kulübüne Bonservis bedeli ödenmedi mi?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sadece yetiştirme parası ödenmiş 200-300 bin avro galiba...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bu sezonki süper kazmaligi sonrasi nasil ilgi cekiyor anlamadim.. posizyon alma biligisi sifi olan futbolcu..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bu sezonki süper kazmaligi sonrasi nasil ilgi cekiyor anlamadim.. posizyon alma biligisi sifi olan futbolcu..
    Yusuf başka takımlarda böyle oynayınca "sert oyun stili" deniliyor.Beşiktaş'ta olunca mı "kazmalık" oluyor bunun adı.Dünyanın en iyi stoperlerinden biri olan Materazzi'de "kazma" Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi stoperlerinden biri olan Bülent Korkmaz'da "kazma" bana göre.Bunlar sadece bir kaç basit örnek.Daha niceleri var...

Kaş'ın oynadığı kaç maçı izledinde pozisyon alma bilgisinin sıfır olduğunu söyleyebiliyorsun.Ertuğrul Hoca adamı bir maç oynattı diğer maç oynatmadı,ve ya bir maç sağ bek diğer maç stoper oynattı.Tam form tutacak iki kere-biri milli takımda olmak üzere- sakatlık geçirdi.Beşiktaş'ta zaten en belirgin sorun olan savunma kurgusunda stoperler sürekli değiştiği için belli bir uyumda olmadı.İ.Kaş tecrübeli bir stoperle sürekli oynarsa rahatlıkla Türkiye'nin en iyi stoperi olur.Bu yetenek fazlasıyla var onda...

F.Terim,Laudrup kör,fakat biz süper görüyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yusuf başka takımlarda böyle oynayınca "sert oyun stili" deniliyor.Beşiktaş'ta olunca mı "kazmalık" oluyor bunun adı.Dünyanın en iyi stoperlerinden biri olan Materazzi'de "kazma" Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi stoperlerinden biri olan Bülent Korkmaz'da "kazma" bana göre.Bunlar sadece bir kaç basit örnek.Daha niceleri var...

Kaş'ın oynadığı kaç maçı izledinde pozisyon alma bilgisinin sıfır olduğunu söyleyebiliyorsun.Ertuğrul Hoca adamı bir maç oynattı diğer maç oynatmadı,ve ya bir maç sağ bek diğer maç stoper oynattı.Tam form tutacak iki kere-biri milli takımda olmak üzere- sakatlık geçirdi.Beşiktaş'ta zaten en belirgin sorun olan savunma kurgusunda stoperler sürekli değiştiği için belli bir uyumda olmadı.İ.Kaş tecrübeli bir stoperle sürekli oynarsa rahatlıkla Türkiye'nin en iyi stoperi olur.Bu yetenek fazlasıyla var onda...

F.Terim,Laudrup kör,fakat biz süper görüyoruz...
    Yok yok..yetenek varsa var..ama suan kazma.. yaptigi faullerde bunu gösteriyor.. Zaten Türk defans oyuncularin en eksik özelligi posizyon almasidir..Ibrahimde bunlardan biri.. Diyorsunki eger iyi bir stoperle oynasa, Türkiyenin en iyi stoperi olur..Bazilari G.Zan ve I.Toraman Türkiyenin en iyi stoperleri diyorlar ama ben sadece bunlara gülüyorum... G.Zan'in yaptigi tek sey iyi pas atmasi..I.Toraman'inda takim icin kendini veda eden oyunculardan olmasi..ama bakiniz bu ikisinde posizyon alma ve markaj özellikleri cok düsük, cünkü yapamiyorlar.. Suan gercekten Türkiyenin(Türklerden) en iyi 2 stoperide Galatasaray'da..Servet ve Emre Güngör..Iddaa ediyorumki kimse Emre'den böyle birsey beklemiyordu.. Emre Güngör normal bir Türk oyuncusunun tam tersi.. Posizyon almasi iyi, markaj etmeyide cok iyi yapiyor..

I.Kas genc diyeceksiniz, ama 22 yasinda hicte genc degil.. neden ilgi cektigi belli.. 22 yasinda, kontratsiz ve milli takimda oynamis..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Yok yok..yetenek varsa var..ama suan kazma.. yaptigi faullerde bunu gösteriyor.. Zaten Türk defans oyuncularin en eksik özelligi posizyon almasidir..Ibrahimde bunlardan biri.. Diyorsunki eger iyi bir stoperle oynasa, Türkiyenin en iyi stoperi olur..Bazilari G.Zan ve I.Toraman Türkiyenin en iyi stoperleri diyorlar ama ben sadece bunlara gülüyorum... G.Zan'in yaptigi tek sey iyi pas atmasi..I.Toraman'inda takim icin kendini veda eden oyunculardan olmasi..ama bakiniz bu ikisinde posizyon alma ve markaj özellikleri cok düsük, cünkü yapamiyorlar.. Suan gercekten Türkiyenin(Türklerden) en iyi 2 stoperide Galatasaray'da..Servet ve Emre Güngör..Iddaa ediyorumki kimse Emre'den böyle birsey beklemiyordu.. Emre Güngör normal bir Türk oyuncusunun tam tersi.. Posizyon almasi iyi, markaj etmeyide cok iyi yapiyor..

I.Kas genc diyeceksiniz, ama 22 yasinda hicte genc degil.. neden ilgi cektigi belli.. 22 yasinda, kontratsiz ve milli takimda oynamis..

Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı...

Biz neyden bahsediyoruz,sen neyden bahsediyorsun Yusuf.Konu Türkiye'nin en iyi stoperleri hangileri mi?Ben mi yanlış biliyorum?Ben iyi bir stoperle oynasın derken,tecrübeli ona abilik yapacak,savunmada liderlik görevini üstlenecek birisinden bahsediyorum.Song tarzında yani...

Bak en güzel örneğini sen verdin!E.Güngör Beşiktaş'a gelseydi böyle başarılı olabilirmiydi?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Taraftarlık olunca yanıt vermek gereksiz.Anilton takma bence umarım başarılı olur İbrahim.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Valla Getafe'yi kutlamak gerekir. Turkcell Süper Lig'de 11 maç oynayan İbrahim Kaş'ı neyine bakılarak transfer ediyorlar merak ediyorum.Ayrıca Beşiktaş altyapısından çıkıpta daha bu sene 5-10 maça çıkan bir oyuncu kulubüne bonservis bedeli kazandırmadan , kulubünün haberi olmadan bu yaşta çekip gitmeside çok vahim bir durum. İbrahim Kaş'ın bu yaptığını görünce Gökdeniz Ve Fatih Tekke'ye helal olsun diyorum. Benim izlediğim kadarıyla da İbrahim Kaş'ın öyle çok iyi oynadığı maçlara tanık olmadım.Genelde çok hata yapan bir oyuncu görünümünü verdi. Neyse hayırlısı olur umarım İbrahim için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Valla Getafe'yi kutlamak gerekir. Turkcell Süper Lig'de 11 maç oynayan İbrahim Kaş'ı neyine bakılarak transfer ediyorlar merak ediyorum.Ayrıca Beşiktaş altyapısından çıkıpta daha bu sene 5-10 maça çıkan bir oyuncu kulubüne bonservis bedeli kazandırmadan , kulubünün haberi olmadan bu yaşta çekip gitmeside çok vahim bir durum. İbrahim Kaş'ın bu yaptığını görünce Gökdeniz Ve Fatih Tekke'ye helal olsun diyorum. Benim izlediğim kadarıyla da İbrahim Kaş'ın öyle çok iyi oynadığı maçlara tanık olmadım.Genelde çok hata yapan bir oyuncu görünümünü verdi. Neyse hayırlısı olur umarım İbrahim için.
    +1. I.Kas'in iyi oynadigi bir maci göremedim, ama dedigim gibi belki potansiyel acidan transfer..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri