Bu arada Gökhan Gönül' ün 130 ca üzerinde olması gerektiğini şiddetle savunmaya devam ediyorum. Ömer Abi' ye duyurulurama o 130 olmasını istiyor. Ben de Euro 2008' i bekliyorum
orada Gökhan bir oynasın
![]()
Bu arada Gökhan Gönül' ün 130 ca üzerinde olması gerektiğini şiddetle savunmaya devam ediyorum. Ömer Abi' ye duyurulurama o 130 olmasını istiyor. Ben de Euro 2008' i bekliyorum
orada Gökhan bir oynasın
![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Benim istemem degil onemli olan. SI'in CA icin verecegi yeni agirliklar onemli olan. Topal icin dedigim gibi, fiziksel ozelliklerin agirligi yukselirse, Gokhan 135'de olabilir 145'de. Teknik/zihinzsel ozelliklerin agirligi yukselirse Gokhan hic yukselmeyebilir de.
Sonucta onemli olan ozelliklerin mantikli yansimasi. Fiziksel ozelliklerin agirligi duserse, biz de Gokhan'a 135 CA verirsek, bu sefer teknik ozelliklerin bir kismi 16-17'lerde dolasmaya baslayabilir.
Bu yuzden simdilik hayal kurmaya gerek yok. Beni bilirsin, benim CA'larim daha arastirma baslamadan asagi yukari bellidir hep. Ama ben de bu sefer bekliyorum cunku ne cikacagini bilmiyorum.
Yani belki iki ayakli oyuncularin CA'si daha yuksek olmasi gerekecek, belki versatility'nin CA'ya etkisi olacak. Bilmiyoruz su anda hic birini.
Ancak senun yukarida yaptigin ozellikler acisindan hiz/hizlanma 1'er puan duser ve simdiki halinde kalir. Off the ball 1-2 puan yukselir. Dribbling 1 duser, teknik 1 artar. Boylece Gokhan bence asagi yukari sekillenmis olur. Defansif ozellikleri konusunda Euro 2008'i israrla bekliyorum.