1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: [TSL] Sivasspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Abdurrahman ile ilgili 1-2 ufak şey de ben eklemek istiyorum. En son Paşa maçında canlı izledim Gökhan Gönül vari etkili çıkışlar yaptı. Bu ligin en iyi sağ beklerinden biri bence. Gökhan Gönül, İlhan Özbay ve Abdurrahman Dereli bu üçü ligimiz için üst düzey bekler. İlhan ve Gökhan MR' de daha rahat oynuyorlar ama DR' de de çok başarılılar. İlhan kim diyen olursa Maccabi maçlarını izlerlerse memnun kalırlar
    Gökhan Gönül'ün bu seneki çıkışı olmasaydı belki Milli Takım kadrosuna çağrılabilirdi. Gerçekten çok iyi bir bek oyuncusu ve Ankara maçında takım çok aradı kendisini. Ne Kanfory ne de Devran maç boyunca yerini dolduramadı. FM'de şu anki durumu iyi sayılır. Profilinde ufak tefek değişikliklere ihtiyaç var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Ugur Ucar nereye atildi

Bence Cvetkov'a 3-6 puan ca artis olabilir.
    CA artışı düşündüğüm bir şey, daha çok CA'yı biraz artırıp PA'yı da biraz düşürerek iki değeri birbirine yaklaştırmayı düşünüyorum. 6 puan artış da biraz fazla olur.
    Last edited by onurphaned : 19.Nisan.2008 at 19:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri