ŞAMPİYONLAR LİGİ
2.MAÇ
Beşiktaş: 0 - 3 :Barcelona
Grupta.0 Çekme ihtimalimiz oldugunu hatırlıyoruz...Ortada bir maçtı...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Girdigimiz gol pozisyonlarını degerlendiremedik !!!
--------------------------------------------------------------------------
TSL
8.HAFTA
Beşiktaş: 3 - 0 :Bursaspor
Harika bir futbol oynadık.Dahada farklı olabilirdi.Rakip son dk'lerde 9 kişi kaldı Vega dünyaları çıkardı...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Valla başta da bjk yi tutuyordum hala öyle ligde bjk ve fb kapışır ts çıkışa geçmesse ligden düşecek valla bjk steauyu 2 maçta yenebilirse uefaya kalır en azından ama biraz zor gibi görünüyor
Ligde durum aynı Mustafa abi hariç herkes güzel gidiyor tebrikler.Şl maçı kötü olmuş Alican bir beraberlik olsaydı iyi olurdu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
olsu bjk'm biz seni uefa ya kalmasanda seviyoruz![]()
Barça maçı kötü olmuş Alican ama sen UEFA ya gidersin grupta Steua nındamı 0 puanı var?
Evet Steau'nunda 0 puanı var ama kadrosu'ndada kaliteli isimler var onları yeneriz inşallah
Fenerin grubu Galatasaraya nazaran daha kolay Burak işin zor ama sen başarırısın.
yeni maçlerı bekliyoruz galatasarayın grubu biraz daha zor
burak, bende bir cimbomlu olarak ve utanarak soruyorum ki o gs'nin tek şutunu kim attı?
TSL 9.HAFTA
DENİZLİSPOR : 1 - 2 : FENERBAHÇE
Maçta 1-0 öndeyken bağlantım koptu hemen geldim ama artık maça müdahale edemiyordum. Yardımcı taktiğimi değiştirmiş 4-4-2 ye dönemüş. Bu yüzden golü yedik. Hatta bu yardımcı yüzünden maçta üstünlüğümüz bile kalmadı ama ona rağmen oyuncularım kendi çabalarıyla kazandılar.
TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI
1.MAÇ
FENERBAHÇE : 3 - 0 : KARŞIYAKA
Rahat bir maçtı.
TSL 10.HAFTA
FENERBAHÇE : 1 - 0 : SİVASSPOR
10.Haftaya 3.sırada girmiş rakibimiz karşısında Alex'in firkik golüyle kazandık. Durdurulamıyoruz.
Bir Dost
Hellbells
Fener iyi gidiyor trabzon kötü gidiyor diğerleride ortada![]()
Umut abi çok güzel gidiyorsun tebrikler.Burak abi Uefa grubun zor.Umut abi sen çıkarsın Uefadan.Ligde de güzel gidiyorsunuz tebrikler.Mustafa abi kazan artık![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
TSL
9.HAFTA
Kayserispor: 2 - 2 :Beşiktaş
Kayseride beklemdigimiz puan kaybı yasıyoruz Holosko dünyaları kaçırdı...
ŞAMPİYONLAR LİGİ
3.MAÇ
Beşiktaş: 1 - 1 :Steau
Ne diyebilirim ki dünyaları kaçırdık.Bobo olmayınca resme nobre atmak istemedi yazık rakip kaleci Zapata adeta Casillas gibi imkansız goller çıkardı...
ŞANS ! ŞANS ! ŞANS ! ŞANS ! ŞANS !
TSL
10.HAFTA
Beşiktaş: 3 - 0 :Trabzonspor
İnönü'ye rakibini oynatmamak için gelmiş olan trabzon'a tokat atıp yolumuza devam ediyoruz...
FTK
1.MAÇ
Orduspor: 2 - 4 :Beşiktaş
Yedeklerle çıktık galibiyet aldık gruptan çıkacagız....Yinede ordu'dan 2 gol yemek düşündürücü
TSL
11.HAFTA
Galatasaray : 2 - 2 :Beşiktaş
Müthiş oynadıgımız maçta 2 puan kaybettik.Öne geçtik ve inanılmaz fırsatları kaçırdı Bobo çok yazık oldu valla.Üzüldüm ...3 puan çıkartabilirdik...
güzel gidiyorsunuz tebrik ederim ve başarılar dilerim
Alican sen kaçırıyosun golleri bizim içimiz yanıyor! söyle şu oyuncularına uzaktan falan şut çekmeye kalkmasınlar, hatta kaleciyi geçmeden topa vurmasınlar![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Kasım abiValla biz atmak istemezmiyiz
Nobre var bi tane gol makinası dedik Çamaşır makinası çıktı
![]()
Trabzonsporumuzu daha iyiy bir yerde görmek istiyoruz, haydi bastır TS haydi bastır thehell
bende daha ıyı bı yerde gormek ıstıom ama olmuyo ya