3 puanı 3 golle aldık.Derbi öncesi moral depoladık.Teşekkürler aslanlar![]()
İstanbul BŞB
Galatasaray
Berabere
3 puanı 3 golle aldık.Derbi öncesi moral depoladık.Teşekkürler aslanlar![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Derbiye büyük moralle çıkacağız. Galatasaray formsuz diyenlere, iyi bir cevap oldu. Ayrıca Lincoln beni mutlu etti oyunuyla..
3 kaldı ! ..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Lincoln ne çekiyorsa tekniğinden değil dilinden çekiyor.
Maç içinde çenesi 1 dakika durmadı yahu.
Hakemde maşallah süper yönetti maçı helal olsun diyorum!!!
Bu maçta gs'den 1 İBB'den 2 adamın kırmızı görüp gs'den 3 sarı ve ibb'de 4 sarı kart çıkması şarttı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Umarım Lincoln derbide oynayabilir.
Galatasaray 3 puanı 3 golle alarak derbi öncesi moralini korudu.Tebrik ediyorum..
So what?
Saike
Tek hakimi bizdik macın. İstedigimiz gibi yön verdik ve 3 puanı 3 golle aldık. İBB nin tek atagı Aydın ın vurusu ve Aykut un o topu mükemmel cıkarışıydı..
Lincoln yine tekmeleri yedi. Tjikuzu ve Efe direk tekme aamclı girdi. Tjikuzu nun ki eger Lincoln kurtarmasa ayagını Allah korusun tehlikeli olabilirdi. Bunlar gibi bircok tekme atıldı, Bravo !!!
Ümit in sakatlıgı umarım önemli degildir.3 puan 3 gol ile harika oldu. Haftayı bekliyoruz...
Helal olsun Aslan'ım !
Kaldiiiiiiiiii 3 !
Arda,Lincoln,Servet,Mehmet,Aykut formlarinin zirvesindeler.Takimdaki bütün futbolcularin morali yerinde.ASY de Feneri gectik mi bu is biteeer!
Tebrik ediyorum Galatasaray'ımı..Kalli olmasa şimdi açık ara liderdik.Adam gitti takım komple değişti.Helal olsun hepsine.Haftayada aldık mı maçı bu iş biter kupayı alırız.
Tebrikler Galatasaray artık çok önemli Sivas v Fenerbahçe maçlarını kazanırsa şampiyon olacaktır...
Böyle olmasını istiyordum bu sonuc kesinlikle bizim için daha iyi olacak offf haftaya ne mac olacak öyle yahuNabızlar yukselecek,hayat duracak....
Haftaya ASY'de olacağım inşallah. HELL'e bir geeell..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tebrikler Galatasaray'ım.Haftaya inş bu kadar mutlu oluruz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tebrikler Aslanlarımıza.Bu galibiyet süper oldu.Belkide en zor deplasmandı bu çünkü 3 büyüklere yenilmeyen bir rakip vardı karşımızda.Artık haftaya oynanacak derbiyi bekliyoruz.
Acaba neden Lincoln'e yapılan hiçbir harekete faul çalınmıyor bunu çok merak ediyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tek kale futbolla haklı bir galibiyet aldıkTüm takımı kutluyorum.Ayrıca resmen adam sakatlamaya çalışan Tjikuzu'ya sarı kart bile göstermeyen zihniyeti kınıyorum.Her konuda hata bir şekilde kabul edilebilir ama salladığı tekmenin hiçbir açıklaması yok
Zaten Lincoln'e yapılan hiçbir harekete faul verilmedi.Daha nasıl tekmeler yesinde faul verilsin anlamıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
FauL iLe geLen goL, ardından bacağını kırmaya çaLışan oyuncuya veriLmeyen kart ve sonunda geLen gaLibiyet.
İsteniLen oLdu..
FinaL haftaya ALi samiyende.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ha bu arada çok oLdu ama artık Servet ten en kısa zamanda Messi ve Maradonanın rekorunu kıracak bir goL bekLiyorum. Her geçen hafta daha bir yakLaşıyor
Gerçekten muhteşem oynuyor. Nerden nereye, ayakta aLkışLıyorum kendisini.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Golde gerçektende faul var. Tekrarı izleyince farkettim![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Lincoln'ün golü gerçekten çok komik..![]()
Hakan ın pozisyonu kırmızı ok. Tjikuzu nun Lincoln e yptıgı , savurdugu ve ıska gectigi pozisyon da kırmızı gerekir. İlla kırmızı olması için Lincoln un o pozisyonda ayagının kırılmasını beklemek gerekmez.
İlk gol foul deniliyor. ben katılmıyorum. Merak ettim 2. gol de Lincoln kendini yere attı, ona sarı ve dolayısı ile oyun duracagından gol gecersiz ve 3. gol de ofsayt diyen var mı ?