-
SEMİH İYİ FORVET DEĞİLDİR !!!!?????
benim bu siteye girişim SEMİH konusunu gündeme getirmemle başladı..sonra sıkı sayılabilecek bir tartışma yaşadım ardından Semihi uzun bir süre izleme ve değer verme analiz etme yoluna gittim..birçok maçını izledim..benim gözlemlediğim kadarıyla her yaptğını ve yapamadığını yazarak not alıdm..hala elimde notlarım..
Bu notlar ışığında bir profil hazıladımforumda paylaşacaktım ama sonra benim dahil olmadığım bir semih tartışmasını yine gördüm forumda işte o gün anladımki aslında o kadar boşuna izlemiş ve not tutmuşum hazırladğım profilde boşunaymış...bu sebeple ne elimdeki notları nede hazırladığım profili forumda paylaşmadım...çünkü sonu başından belli bir tartışmaya girmek istemedim.
çünkü hiçbir oyuncuya karşı olmayan önyargı SEMİH e karşı var..hep yaptıkları değil yapamadıkları akllarda...
profil yayınlasam ne olacak..şöyle düşündüm...ben diyecemkiii..şu şu maçlardaki yaptığı hareketler ve attığı gollerin göstergesi ile finshingine 16 verdim...oooo arkadaşlar çıkacak hemen Semihin finishingi 16 mı olur falan bilmem oyuncununki bile 16 değil bilmem ne...
diyecemki sandığınız gibi fziği kötü değil ikili mücadelerde kezmandan çok daha başarılı o zaman strengt si 14 olsun...oooo bilmem kiminki bile değil...
diyecemki kafa toplarında hçte kötü değil..kafayla attığı falan falan maçlarına bakın en az heading 15 jumping 14 olsun oooo bilem falanınki bile 15 değil...
diecemki gol pozisyonuna girdiğinde çok serinkanlı bir adam mehmet yıldız aptalca gol kaçırdığının çok az örneği var soğukkanlılık 17 of the ball 19 olmalı yine bir sürü itiraz gelecek...
diyecemki eğer toynadığı süre ile attığı golllere bölündüğünde türkiyenin en efektif golcüsü ise..birçok maçta yedek soyunan veyahut ilk 11 oynamayan bir oyuncu halen türkiye ligi gol krallığında ilk sırada ise. oyun içindeki bir çok forvetten çok daha iyi olduğu açık ise CA SI ez az 140 olmalı ve 155 civarı bir PA almalı ..o futbol üstedlarımız diyeceklerki yoookkk sen bilmiyorsun ersoy bu işi isterse 10 dakikada 1 gol atsın biz attıklarına bakmayız o iyi bir oyuncu değil biz onu nobredende kezmandanda de nigristende hatta kadroya giremeyen ilhan parlaktan da kötü oyuncu yaparız ve haklıyız...
bu önyargıyı gördüğüm için artık SEMİH ten sadece gerçek futbolda başarılar bekliyorum...FM adına bişey beklemiyorum..nede olsa haftalardır çenesinden başka bişeyi çalışmayan kezman var onu oynatırız oda olmazsa semihin yerine alınacak şişirilmiş bir güney amerikalı buluruz ..
şimdi YUSUF çıkmış sevgili kardeşim ....
SEMİHİN İYİ OYUNCU DEĞİL...
NİYE DEĞİL...
HA
NİYE DEĞİL...
MEHMET YILDIZ gibi gol pozisyonuna girdiğince eli ayağınamı dolaşıyor..
kezman gibi çenesiylemi kadroya girmeye çalışıyor..
bobo gibi yumruk atıp 4 maç en önemli şampiyonluk virajında takımını yalnızmı bırrakıyor...
zaten semihi sevmiyorsunuz ve önyargılısınız bunun farkındayım...
ama bari biraz açıklayıcı olun sevgil dostum.....
SEMİH e karşı hiç bir oyunuya yöneltilmeyen bu önyargı olduğu için artık vazgeçtim..profilede gerek yok çalışmayada..
Mesaj Yetkileri