1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nasıl hiç bir özelliği yok yaw sheriften bekleyebileceğim nitelikte tekdüze at gözlüğü takılarak yapılmış bir yorum -neden- çalım atmayı bilmiyor onun için iyi futbolcu değil
    hadi canım
    kaleye arkası dönük oynayabiliyor takım arkadaşlarını pozisyona sokuyor gol bölgelerinde nerde durması gerektiği nasıl vurması gerektiğini biliyor
    neymiş efendim çalım atamıyormuş santrafor çalım atmazki zaten
    jumpingi ortalamanın üzerinde kafa vuruşları ortalamanın üzerinde bitiriciliği ortalamanın üzerinde gücü dengesi ortalamanın üzerinde off the ball ı ortalamanın üzerinde ise o forvet oyuncusu ortalamamnın çok çok üzerinde olur vasat olmaz yani

bütün santrafor gereklerini ortalamanın üzreinde yapan bir oyuncu santrafor olarak ortalamanın çok çok üzerinde olur
    Fikirlerim burada

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by extensor View Post
    nasıl hiç bir özelliği yok yaw sheriften bekleyebileceğim nitelikte tekdüze at gözlüğü takılarak yapılmış bir yorum -neden- çalım atmayı bilmiyor onun için iyi futbolcu değil
    hadi canım
    kaleye arkası dönük oynayabiliyor takım arkadaşlarını pozisyona sokuyor gol bölgelerinde nerde durması gerektiği nasıl vurması gerektiğini biliyor
    neymiş efendim çalım atamıyormuş santrafor çalım atmazki zaten
    jumpingi ortalamanın üzerinde kafa vuruşları ortalamanın üzerinde bitiriciliği ortalamanın üzerinde gücü dengesi ortalamanın üzerinde off the ball ı ortalamanın üzerinde ise o forvet oyuncusu ortalamamnın çok çok üzerinde olur vasat olmaz yani

bütün santrafor gereklerini ortalamanın üzreinde yapan bir oyuncu santrafor olarak ortalamanın çok çok üzerinde olur
    Sinan seninle tartışmıyorum..
    Kafa vuruşları hariç hiçbirşeyi Türkiye standartlarının üzerinde değil..
    İlle çalım atsın demiyoruz ama bugün bir Fernando Torres'e bir Henry'e bir Adriano'ya baktığımızda uzun boylarına ve santrafor oynamalarına rağmen oldukça teknik olduklarını iyi çalım attıklarını görüyoruz.. Gayet komple oyuncular olduklarını görüyoruz.. Semih'te hiçbirşey tam değil.. Semih avrupada oynadığımız maçların hangisinde kendini göstermiş kanıtlamışki ortalamanın üzerinde diyorsun.. Zaten senin için Dünyanın en iyi oyuncusu Servet ben sana ne anlatayımki daha..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Zaten senin için Dünyanın en iyi oyuncusu Servet ben sana ne anlatayımki daha..
    neden demogoji yapıyorsun, yalan bu ben öyle birşey demedimki

semih kendisini psv maçlarında kanıtlamıştır

semih fernando torres henry adriano kalitesinde olsa fenerbahçede ne işi olur bide bunu düşün
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri