İlginç bir şekilde ilk transferimiz Fabio Cannavaro olacakmış gibi görünüyor.
İlginç bir şekilde ilk transferimiz Fabio Cannavaro olacakmış gibi görünüyor.
Ne gerek varki ona artık futbol yaşamının sonuna gelmiş bir isim daha iyi isimler bulmalı Juventus.
Mali durumu biraz iyileşti gibi Juventus'un, o olaylardan sonra takımı bırakıp
giden Cannavaro ne yüzle takıma dönecek merak konusu.
Bence Palermo'lu Kjaer toparlayabilir defansı.
Bayern'li Lucio'da düşünülebilir. Cannavaro önce kendini toparlasın.
Daha önce sadece bir yıldız oyuncu ile transferi kapatacaklarını açıklamışlardı yani mali durum hala düzelmiş değil.Para artarsa Kjaer,Subotic gibi bir defans düşünebilirlerdi ama Chievo,Genoa,Inter maçlarından sonra takımın en az 3 transfere ihtiyacı olduğunu ancak anlayabildiler.Bir sağ bek,bir orta saha ve Nedved'in yerine hücuma dönük bir oyuncu.Cannavaro'nun Real Madrid'de gösterdiği başarısızlık ile Inter'de oynadığı dönem arasında bir fark yok.Eğer gelirse kendini toparlayacağına eminim,özellikle Serie A'da sıkıntı çekmeyecektir ama 2006 yılında yaptığı iş unutulmuş değil.Dediğin gibi önce bu konuda konuşması lazım.En azından hata yaptım diyebilme cesaretini göstermeli.Eğer bunu yapmaya hazırsa milli takımdan da tanıdığı Chiellini ile oynayarak 1-2 yıl daha faydalı olabilir.
Lucio mu çok yavaş ya o İtalya liginde defansif oynarsan iyi bir oyuncu olabilir ama avrupa için hiç gitmiyecek bir isim.Juventustan daha iyi ismler bekliyorum ve bu takım bu yıldan sonra artık eski yıllarına dönmesini istiyorum.Ayrıca Serkan'a katılıyorum hangi yüzele geri dönecek o bu takıma yarı yolda bbıraktı gitti.
Giuseppe Giovinco için abisi sebastian benden daha yetenekli demişti.elimizde tutmakta fayda var.
seneye transfer için juventusun ne kadar para ayırdığına bağlı.ama ben david silvanın transfer edilmesini çok isterim.molinaro garanti bir isim değil.onun yerine biri alınıp chielini ortada kalabiir.ya da stopere iyi bir isim alınıp chielini sola çekilebilir.
forvete benzema gelsin isterdim ama çok zor amauri gelirse ne yapacak bakalım.
son olarak juventusun ölüsü bile bu lige fazla.
Juve inter maçı vardı sanırım dün gece . Ne oldu sonuç ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1-1 bitti..
Hepsi süperler.Resimler için sağol.
Arsene Wenger, Flamini'nin kararını nisan ayı içinde vereceğini söyledi.Milan da Flamini ile ilgileniyor.
Biraz istatistik
Top 10 - En çok forma giyenler
555 Del Piero Alessandro
552 Scirea Gaetano
528 Furino Giuseppe
481 Bettega Roberto
476 Zoff Dino
460 Boniperti Giampiero
450 Salvadore Sandro
447 Causio Franco
440 Cabrini Antonio
433 Cuccureddu Antonello
Top 10 - En çok gol atanlar
234 Del Piero Alessandro
179 Boniperti Giampiero
178 Bettega Roberto
167 Sivori Omar Enrique
158 Trezeguet David
157 Borel II Felice Placido
131 Anastasi Pietro
124 Hansen John
115 Baggio Roberto
114 Munerati Federico
Top 10 - Hala takımda bulunan futbolcular içinde en çok forma giyenler
555 Del Piero Alessandro
305 Birindelli Alessandro
278 Nedved Pavel
275 Buffon Gianluigi
272 Trezeguet David
225 Camoranesi Mauro German Se
86 Chiellini Giorgio
84 Zebina Jonathan
77 Legrottaglie Nicola
54 Palladino Raffaele
Top 10 - Hala takımda bulunan futbolcular içinde en çok gol atanlar
234 Del Piero Alessandro
158 Trezeguet David
58 Nedved Pavel
25 Camoranesi Mauro German Se
12 I a quinta Vincenzo
10 Palladino Raffaele
7 Birindelli Alessandro
5 Salihamidzic Hasan
5 Chiellini Giorgio
4 Marchionni Marco
Saol bilgiler için bu arada resimler süper![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Daha önce görülmemiş bir çifte standarda daha imza atıldı ve geçen maç bazı taraftarlar tarafından Balotelli'ye yönelik yapılan Siyah İtalyan olmaz tezahüratı nedeniyle Juventus'un sahası kapatıldı.Kendi kadrosunda yer alan Afrikalı oyuncular sahaya çıkarken maymun sesi çıkaran Lazio'nun bile sahasının kapatılmadığı İtalya'da kabak yine sadece Juventus'un başına patladı.
----------------------------
Arşivden bir haber - 3 Nisan 2006
http://ivorycoast.worldcupblog.org/1...ilan-fans.html
Inter - Messina maçında Marc Zoro'nun ayağı topa her değişinde tribünlerden yükselen maymun sesleri ile ilgili.
Del piero muhteşemsin ne denilebilir ki başka.Büyük kaptan alex.
3 gol, 1 asist.İtalya milli takımının başındaki o kuklaya iyi bir selam gönderdi.
Hakikaten çok erken ve güzel golller oldu rahat bir galibiyetti.Şu üstteki Legrotaglie'nin fotosu çok güzel yahu
Çok rahat kazandı Juve 3As oyuncusuda yoktu yinede farklı kazandı çok iyiler... Ranieri seneyede kalıcak böle giderse...
Yok artık Del Piero !
İnanılmazsın be kaptan, tebrikler..
Bu Del Piero yillanmis sarap gibi mübarek.
Yapma bunu Del Piero!
Bugün harika bir oyun sergiledi ve 3 gol attı.Bir kez daha kendisine hayran kaldım..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Büyük kaptan iste böyle olur.. Del Piero ile tangoya varmisin![]()
Goller Legrottaglie 1, Del Piero 5,34,65
alanta 4-4-2: Coppola, Rivalta, Carrozzieri, Manfredini, Bellini(De Ascentis), Ferreira Pinto, Tissone, Guarente, Langella(Padoin), Paolucci(Marconi), Floccari.
Juventus 4-4-2: Buffon, Grygera, Legrottaglie, Stendardo, Molinaro, Camoranesi(Marchionni), Nocerino, Zanetti(Tiago), Nedved, Trezeguet, Del Piero(Palladino).
Cards: Langella(Atalanta/Yellow), Molinaro(Juventus/Yellow), Carrozzieri(Atalanta/Yellow)
Gol Krallığı
1.Borriello 19 - 5 penaltı
2.Trezegol 18 - 1 penaltı
3.Alex Del Piero 17 - 2 penaltı
Goller
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=bkNC1XzqjMs[/YOUTUBE]
1-0 Legrottaglie
http://www.zshare.net/download/10843720e2e2be1d
2-0 Del Piero
http://www.zshare.net/download/10844006575c20f4/
3-0 Del Piero
http://www.zshare.net/download/10844601dcab83b3/
4-0 Del Piero
http://www.zshare.net/download/10844834ff8c515b/
![]()
![]()
Last edited by Del Piero_10 : 21.Nisan.2008 at 15:24
Del Piero 6-7 yıl önceki Del Piero gibiydi.
Birşey gözlemledim Juventus futbolcularının genel özelliği yakışıklı olmaları![]()
Keşke Del Piero birkaç yaş daha genç olsa.
Onun futbolu bırakması benim için çok üzücü olur !
Burak Abi genelde (Materazzi) hariç İtalyanlar yakışıklı olur zaten hep... Hatta nerdeydi 2oo4'miydi neydi Yakışıklılar ordusu deniyordu İtalya Milli Takımı için...
Hepsi artist gibi...
DeLpiero 6-7 yıL önceki haLinden de formda şu anda...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...