1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: 'Bize Vurmak Serbest Mi?'

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nereye geldik arkadaşım senin tuttuğun takımdan kastın sadece futbol başarısımıdır
    tuttuğun takımın genel karakteri seni ilgilendirmezmi
    senin ülken şimdi israille birlik olsa filistindeki halkı sebebsizce katletse ama bu katliam sonucu bizler zengin olsak sen gururuna yedirebilirmisin bu tabloyu

bende tıpkı böyle bu tabloyu gururuma yediremiyorum

benim başkanım böyle açıklamalar yapmasın ben gururumla küme düşmeye bile razıyım bende görüyorum tijikuzunun lincolne attığı tekmeyi ama bunu konuşacak en son kişi adnan polattır
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    nereye geldik arkadaşım senin tuttuğun takımdan kastın sadece futbol başarısımıdır
    tuttuğun takımın genel karakteri seni ilgilendirmezmi
    senin ülken şimdi israille birlik olsa filistindeki halkı sebebsizce katletse ama bu katliam sonucu bizler zengin olsak sen gururuna yedirebilirmisin bu tabloyu

bende tıpkı böyle bu tabloyu gururuma yediremiyorum

benim başkanım böyle açıklamalar yapmasın ben gururumla küme düşmeye bile razıyım bende görüyorum tijikuzunun lincolne attığı tekmeyi ama bunu konuşacak en son kişi adnan polattır

Var ya acaip demogoji yaptın yahu. Ne alaka filistin israil fln futbolda bunlar var mı ?

Hem neden en son kişi Adnan Polat olacak yahu ? Adam kulübün baskanı. Kulübüne yapılanlar hakkında acıklama yapmayacak mı ?

Mesaj Yetkileri