1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: [1.Lig] Giresunspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

önce 4 maç arka arkaya beraberlik...karşıyaka,bolu, elazığ,büyükşehir belediye...sonra 1 galibiyet madrine...

sonra bir beraberlik malatyaspora ardından iki malübiyet eskişehirspora ve kartala sonra gene 3 beraberlik antalya ve altaya ve sakaryaya yani ilk 11 maçta 8 beraberik 2 malbübiyet sonrasında ise arka arkaya 3 galibiyet ki ikiside deplasman galibiyeti hemde güçlü takımlardan diyarbakır ve toparlanma sürecine girmiş samsun deplasmanları..yani ligin ikinci yarısında 11 maçta 11 puan iken son üç maçta 9 puan...ne kadar yazık..olmuş kaçan puanlara...bir karadenizli olarak ilk 11 maçta 8 beraberlik 2 malübiyet almış bu takıma sormak lazım bugüne kadar neredeydinz dimi..başarılı olmasını çok istediğim bir klüp tabi daha bulunduğu ligde tecrübesiz umarım ilerisi daha iyi olur.

gelelim işim FM boyutuna...1- ligin ilk yarısında Emrah KOL iyi idi ama ikinci yarı adeta durdu ligin ilk yarısı 7 gol atmıştı ama ligin ikinci yarsı kartal maçında bir gol atmış .emrah taki düşüşmü var sebebi nedir sormak istiyorum..bu sene sözleşmesi bitiyormuş uzatıldımı ekip şefimiz daha iyi bilir..

2- Emrahtaki düşüşe karşın son haftaların flash ismi anton 3 maçın üçünde de gol attı..bakalım bu performansı süreciekmi ayrıca ondaki bu yükseliş ca ve pa artışına sebep olacak kadarmı yoksa geçicimi olacak bilmiyorum. 20 yaşındaki genç oyuncudan çok şey bekliyorum

elbette benim gibi güçbela özetlerden falan denk gelirse giresunsporu izleyebilen birisi için çok fazla yorum yapmam yanlış olur görebildiklerim bunlar asıl sözaraştırmacısının...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    önce 4 maç arka arkaya beraberlik...karşıyaka,bolu, elazığ,büyükşehir belediye...sonra 1 galibiyet madrine...

sonra bir beraberlik malatyaspora ardından iki malübiyet eskişehirspora ve kartala sonra gene 3 beraberlik antalya ve altaya ve sakaryaya yani ilk 11 maçta 8 beraberik 2 malbübiyet sonrasında ise arka arkaya 3 galibiyet ki ikiside deplasman galibiyeti hemde güçlü takımlardan diyarbakır ve toparlanma sürecine girmiş samsun deplasmanları..yani ligin ikinci yarısında 11 maçta 11 puan iken son üç maçta 9 puan...ne kadar yazık..olmuş kaçan puanlara...bir karadenizli olarak ilk 11 maçta 8 beraberlik 2 malübiyet almış bu takıma sormak lazım bugüne kadar neredeydinz dimi..başarılı olmasını çok istediğim bir klüp tabi daha bulunduğu ligde tecrübesiz umarım ilerisi daha iyi olur.

gelelim işim FM boyutuna...1- ligin ilk yarısında Emrah KOL iyi idi ama ikinci yarı adeta durdu ligin ilk yarısı 7 gol atmıştı ama ligin ikinci yarsı kartal maçında bir gol atmış .emrah taki düşüşmü var sebebi nedir sormak istiyorum..bu sene sözleşmesi bitiyormuş uzatıldımı ekip şefimiz daha iyi bilir..

2- Emrahtaki düşüşe karşın son haftaların flash ismi anton 3 maçın üçünde de gol attı..bakalım bu performansı süreciekmi ayrıca ondaki bu yükseliş ca ve pa artışına sebep olacak kadarmı yoksa geçicimi olacak bilmiyorum. 20 yaşındaki genç oyuncudan çok şey bekliyorum

elbette benim gibi güçbela özetlerden falan denk gelirse giresunsporu izleyebilen birisi için çok fazla yorum yapmam yanlış olur görebildiklerim bunlar asıl sözaraştırmacısının...
    Öncelikle çok teşekkür ederim yorum yaptığın için.Son derece haklısın kendi evimizde özellikle çok puan kaybettik.Bir de puan kayıplarımızın çoğunda kalede Ünal vardı,İlk sezon zaten tüm maçlarda Ünal vardı.Ligin 2.yarısında sadece 2 mağlubiyet aldı Giresun.1 tanesi deplasmanda Eskişehir'e, o maçı da takip eden Mustafa daha iyi bilir Giresun oldukça iyi oynamış hatta öne geçmiş fakat 2 kafa golü ile mağlup olmuştu.Diğer mağlubiyet ise içerde Kartal'a.Bu maçında kahramanı Ünal'dı Metin'in sakatlığı nedeniyle kaleye geçen Ünal sağolsun 3 hatalı gol yedi ve maçı hediye etti Kartal'a.

Gelelim Emrah Cole'a... Cole aslında formundan birşey kaybetmedi ancak ligin 2.yarısında sık sık sakatlıklarla uğraştı.Oynadığı maçlarda da tam performans koyamadı.Forvet olmadığı için çoğu maçta oynamaması gerektiği halde oynadı ve gol falanda atamadı dolayısıyla.Emrah'ın durumu budur.

Diğer isim Anton Alex'e geçelim.Aslında benim oyunda yansıttığım Anton son 3 haftaya göre abartılı bile olabilirdi.Çünkü son 3-4 haftaya kadar Anton toplam 3 veya 4 maç oynamıştır heralde.Sonradan oyuna girip Diyarbakır'a gol attı.Defansın arasından fırladı ve çabukluğuyla kaleciyide geçip topu ağlara gönderdi.Ardından Mehmet Birince Anton'u sonraki hafta İstanbul maçında ilk 11 başlatır diye bekliyordumki Anton yine yedekti.Maça öyle bir anda girdiki ,girdikten sonra zaten 5 dakika içinde yine golünü attı.Gol yine aynıydı.2 Defans oyuncusu arasından sıyrılış ve kaleciyide çalımlayıp boş ağlara toplara gönderiş...2 haftalık bu formundan sonra Mehmet hoca Anton'u Samsun maçında ilk 11 başlattı ve 4.dakika yine 2 defanstan sıyrıldı ve kaleciyi çalımladı, gerisi meşhur olan şey gol ...Anton'un bu formunu son 3 maçtada devam ettirmesini diliyorum özelliklerinde oynama yapılacak ama çok farklılıklar olmayacak.

Geçtiğimiz sene 2.Ligde oynarken Giresunspor iç sahada yaklaşık 20 maç oynamış ve mağlubiyeti
    yoktu yanlış hatırlamıyorsam.Beraberliğide 1 veya 2 tanedir.Yani iç sahada hemen hemen her maçını kazanıp deplasmanlarda da genelde berabere kalan bir takımdı.Bu sezonda yeni lige alışana kadar bir süreç yaşadı ve tecrübesizliğinin cezasını çekti diyebiliriz.Bu sene ise geçen sezonun aksine iç sahada genelde berabere kalan bir takım oldu Giresun.

Söylediğin gibi seninde geçtiğimiz haftalarda kaybedilen puanlara yanıyor herkes.Eğer 6-7 puan fazla toplamış olsaydı Giresun play-off şansı olacaktı.Ama yönetim sezon başında hedefini koymuş ilk sene kümede kalalım demişt sözünde durdular bir dahaki sene içinde hedef Play-Off ve oradan Süper Lig diyorlar.İnşallah o da olur.5 Sene önce yönetimi eline alan Fatih Kitapçı ve ekibi 3.Ligde aldılar takımı ve hedef 5 sene sonra Süper Lig demişti.Herkes oldukça alay etmişti onlarla Ancak görünen o ki seneye 5.yılı oluyor Giresunspor'un Süper Lig neden olmasın ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri