Originally Posted by
xxestergonxx
önce 4 maç arka arkaya beraberlik...karşıyaka,bolu, elazığ,büyükşehir belediye...sonra 1 galibiyet madrine...
sonra bir beraberlik malatyaspora ardından iki malübiyet eskişehirspora ve kartala sonra gene 3 beraberlik antalya ve altaya ve sakaryaya yani ilk 11 maçta 8 beraberik 2 malbübiyet sonrasında ise arka arkaya 3 galibiyet ki ikiside deplasman galibiyeti hemde güçlü takımlardan diyarbakır ve toparlanma sürecine girmiş samsun deplasmanları..yani ligin ikinci yarısında 11 maçta 11 puan iken son üç maçta 9 puan...ne kadar yazık..olmuş kaçan puanlara...bir karadenizli olarak ilk 11 maçta 8 beraberlik 2 malübiyet almış bu takıma sormak lazım bugüne kadar neredeydinz dimi..başarılı olmasını çok istediğim bir klüp tabi daha bulunduğu ligde tecrübesiz umarım ilerisi daha iyi olur.
gelelim işim FM boyutuna...1- ligin ilk yarısında Emrah KOL iyi idi ama ikinci yarı adeta durdu ligin ilk yarısı 7 gol atmıştı ama ligin ikinci yarsı kartal maçında bir gol atmış .emrah taki düşüşmü var sebebi nedir sormak istiyorum..bu sene sözleşmesi bitiyormuş uzatıldımı ekip şefimiz daha iyi bilir..
2- Emrahtaki düşüşe karşın son haftaların flash ismi anton 3 maçın üçünde de gol attı..bakalım bu performansı süreciekmi ayrıca ondaki bu yükseliş ca ve pa artışına sebep olacak kadarmı yoksa geçicimi olacak bilmiyorum. 20 yaşındaki genç oyuncudan çok şey bekliyorum
elbette benim gibi güçbela özetlerden falan denk gelirse giresunsporu izleyebilen birisi için çok fazla yorum yapmam yanlış olur görebildiklerim bunlar asıl sözaraştırmacısının...