değerli dostum sen semihin hemen pas vermesini niye top becerisinin zayıflığına bağlıyorsunki tamam bende zaten bir holosko kadar iyi olmadığını kabul ediyorum ama unutma o bir forvet defans oyuncusu veya orta saha oyuncusu kadar topu ayağında tutarsa o zaman işte büyük hata eder markaja kalır..çağdaş futbolda her bölgenin oyuncusu çabuk oynamalı ama forvet iki kat çabuk oynamalı yoksa adamın başına dikiliverir iki kişi alırlar topu ayağından...ayrıca top sürme derken topla nasıl oynuyor diyosun aslında top sürme değil bu dediğin daha genel anlamda top tekniği kötü pas verme kötü orta açma kötü top sürme aslında bunların hepsi toplamda top tekniğiini içerir ama FM deki teknik değil benim anlattğım bak karıştırma FM de sadece top ayaktayken rahatlık kastediliyor teknik ile...
ama bak diyorum sana dostum fena bir semih profili çizmemişsin bi çok yerde başarılı bir profil olmuş kanaatimce ama passing konusunda 9 yani yapmaya şşimdi semih bir edu kadar lugano kadar mı pas atıyor..özür dilerim asla başka bir amaçla söylemiyorum sakım yanlış anlama ama beşiktaş maçında topu bekletip saklayıp alexi golle buluşturduğu pasta topu saklama becerisi ve pas atma zamanlaması kötümüydü...9 pas değeri zayıf ama bi çok konuda iyi bir profil olmuş..yukarıda ayrıntısıyla anlattım zaten iyileride dimi..