-
Saçma yani.Aziz Yıldırım'ın olaya el koyup ligde çıkan takımla çıkmasını sağlaması lazımdı Fenerbahçe'nin.Yani 23 Nisan gibi bir günde bunlar yapılıyorsa hemde çocuklar üzerinden,artık hiç bir şey bilemiyorum.Olmadı A takımla çıksalardı maça.
Özellikle Beşiktaş'tan Muhammed'i çok beğendim ama o çocukla özel olarak ilgilenilmesi gerikiyor.Eğer iyi bir fizik gücüde kazandırılırsa ileriki yıllarda sahalarda resital yapacak bir milli takım oyuncumuz olur.Futbol zekası çok iyi.
Bu arada artı bir açıklama yapma gereği hissettim çünkü dediklerim yanlış algılanabilir.Aziz amcam ne bilsin neler döndüğünü artık 6 yaşındaki oyunculara kadar o mu bakacak?Ara yönetimlerde kendilerini göstermek için oluyo bu tür olaylar.Bugün burda FB'de olan yarın GS BJK da olur.Yeni biri atanır ara kademeye başkanım bak özel kupayı miniklerle biz aldık diye kendini göstermek için ortaya çıkar.Tam şu yaptı denilmez bu konularda.Şahsen söylüyorum Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem.Ama Demirören'i de sevmem Adnan Polat'ı da.Bence 3 temel insiyatif ele alınınca 3'ü de sınıfta kalıyor ve bence 3 büyük kulubunde başında kendisine yakışan bir başkan yok.
Ama biraz tanıdıysam gaza gelmediği sürece dışarıya karşı direnç gösterip içeride operasyonu en sessiz dönemde yapan bir kişiliğe sahiptir.O konula bir iki ay içinde sorumluları kimse ilgilenir.
Last edited by Melekovic : 25.Nisan.2008 at 14:25
Mesaj Yetkileri