1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Miniklerde skandal!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Resmi açıklama bu..
    İzin verilmiş raporlar gösterilmiş ve oynamışlar..
    Ligde neden oynamıyorlar o zaman...

Ya doktorlarda bir problem var,ya da bu çocukların kemikleri gelişeceğine küçülüyor...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ligde neden oynamıyorlar o zaman...

Ya doktorlarda bir problem var,ya da bu çocukların kemikleri gelişeceğine küçülüyor...
    Gazetenin haberinde herhangi bir resmiyet yok.. Orda yazan baştan aşağıya yalan olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Gazetenin haberinde herhangi bir resmiyet yok.. Orda yazan baştan aşağıya yalan olabilir..
    Hayır ben şahsen kendim biliyorum,Beşiktal alt yapısında oynayan bir kaç tanesini tanıyorum,bunlar lig maçlarında gerekli izinleri alamadıkları(kemik yaşları büyük) için ligdeki hiç bir maçta oynatılamamışlar...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hayır ben şahsen kendim biliyorum,Beşiktal alt yapısında oynayan bir kaç tanesini tanıyorum,bunlar lig maçlarında gerekli izinleri alamadıkları(kemik yaşları büyük) için ligdeki hiç bir maçta oynatılamamışlar...
    Eğerki böylebirşey söz konusu ise bizde yine bir sorun yok izin verilmiş ve oynatmışız.. Sorun izin verenlerde.. Düşünsene sadece bir maç için veya bir turnuva için vs. ilk 11'de 7 yabancı oynatma hakkı veriliyor ve elinde okadar yabancı var ve hepside oynayacak kadar kaliteli, oynatmazmısın? Buda onun gibi birşey izin verilmiş oynatma şansımız olduğu için oynatmışız.. Hani çokta önemli birşey değil sonuçta özel turnuvaymış..

Mesaj Yetkileri