1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: [1.Lig] Giresunspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ersoy abi yazdıkların için teşekkür ederiz.Olduğunca çalışıyoruz ve gerçekten en ufak ayrıntılara bile bakıyoruz.Alt Lig'de diye es geçmiyoruz.Bildiğimiz herşeyi yapıyoruz.Ha tabi hiç izlemediğimiz bilmediğimiz bir oyuncuyada birşey yapamıyoruz dokuanmıyoruz.

Anton'un üzerinde çok duruyorum.Gerçeğe uygun yapmak için ve neredeyse günlerdir Anton Alex üzerinde uğraşıyorum.Son halini ekleyeyim %99 bu şekilde olacak FM09'da.

keşke daha fazla izlemiş olsamda daha rahat konuşabilsem..strengt teki 6 puan dikkatimi çekti özel bir zayıflığımı var dostum fiziği o kadarda kötü görünmüyor ama tabi bizden iyi bilen sensin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    anton ligin kalan 3 haftasinda da gectigimiz son 2 haftadaki performansini gosterirse ca si fm 2009 icin CA si 95 lere çekilmelidir. ayrıca mithat yaşar ın free kick , long shot ve corner özellikleri tekrar gözden geçirilebilir. mithat ayağının oldukça düzgün olduğunu bence kanıtladı.
    Erol, zaten ben şu anda ANTON'u 95 ca yaptım ve son haftalarda da böyle olacağını düşünüyorum eğer aksi olursa 92'ye çekeceğim.Mithat'ta da söylediğin özellikler düzenlenecek merak etme Teşekkür ederim uyarın için.

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Murat bana Anton'un crossingle passing biraz düşük geldi en azından 10 olmalıı diye düşünüyorum.
    Serhat Anton'u ben görmedim orta yaparken pek fazla maç içerisinde de çok fazla kanata inmiyor.Kanat oyuncusu olmasına rağmen bu değer iyi gibi duruyor.Passing'de aynı şekilde uygun gibi geldi bana duruma göre 10'a çekersem bir özelliğini kısmam gerekecek.

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    keşke daha fazla izlemiş olsamda daha rahat konuşabilsem..strengt teki 6 puan dikkatimi çekti özel bir zayıflığımı var dostum fiziği o kadarda kötü görünmüyor ama tabi bizden iyi bilen sensin
    Strengh konusunda Burak abi(elhadji) ile de tartıştım kesin bir karar veremedim ama 6'da karar kıldık.Çok fazla güçlü birisi değil hatta hiç değil.Boyu kısa ve fiziği çok düşük bu değer ona yetecektir bu sene için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri