1 ile 30 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Hybrid View

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    İnşallah, çabalayıp duruyoz.

KALE DÜŞÜŞTE

Kırıkkalespor kendi evinde oynadığı Telekom maçını 3-1 kaybederek düşüşe geçti. Takımın kaderini Karabükspor karşılaşması belirleyecek...

ERKANIN FORMSUZLUĞU KORKUTUYOR

Kırıkkalespor'un forvet oyuncularından Erkan Özer çıktığı 8 lig maçındada golle tanışamadı. Taraftarlar Erkan'ın yerine bitirici bir forvet alınması için yönetime ve Harun Hocaya baskı yapıyorlar. Spekülaasyonlara göre Erkan ilk Devrede istenilen düzeye ulaşamazsa yerine TFF 1. Lig takımlarından 1 oyuncu takviye edileceği söyleniyor...

AYDOSLU İLGİSİLİKTEN YAKINDI

Harun Aydoslu taraftarlarının ilgisizliğinden yakındı. Ortalama 1167 seyirci ile maçlara çıktıklarını bu sayının dahada artmasını dilediğini söyledi. Taraftar sözcüleri ise maçlarda istediğimiz sonuçlar alınmıyor. Takım istikrarsız olduğu için maçlar bizlere zevk vermiyor... Dediler.

KALECİ AKİF TRANSFER OLMAK İSTİYOR

Kırıkkalespor'un kalecileinden Akif Kurt yönetim ve hocasıyla görüşerek transfer listesine konulmasını istedi.. Bu sezon sadece 2 maçta forma giyen ve 4 gol yiyen Akif için, hocası gidebilir dedi. Taraftarlarcada gitmesi en uygun olarak belirtildi. Aydoslu yaptığı açıklamada; Murat Şahin ve Cem Kazaz gibi iki önemli ismin kadrolarında bulunduğunu ve gitmek isteyeni zorla tutamayacaklarını söyledi..

ERKAN VE AKİF YOLCU

Kırıkkalespor yönetimi ve teknik heyeti forvet Erkan ile Kaleci Akif'i gözden çıkardı. Büyük ihtimal ile Akif uygun bir bonservis ücreti ile başka bir takıma satılacak. Erkan ise ilk devrenin sonuna kadar istenilen düzeye çıkamazsa gönderilip kaliteli bir forvet alınacak...

TRANSFER BOMBALARI

Kırıkkalespor'daki kötü gidişi durdurmak için Harun Aydoslu yönetime rapor verdi. Bu doğrultuda Kırıkkalespor bazı isimlerle anlaştı..

.
    .
    .
    kardeş yanlış anlama ama sen en alttaki resimdeki (ömer közen,mustafa marangoz vs...)oyuncuları nasıl aldın??? bunların toplam fiyatı 1.618 milyon ytl ediyor... gözüme takıldı merak ettim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by imran View Post
    kardeş yanlış anlama ama sen en alttaki resimdeki (ömer közen,mustafa marangoz vs...)oyuncuları nasıl aldın??? bunların toplam fiyatı 1.618 milyon ytl ediyor... gözüme takıldı merak ettim

Kardeş ben aldığım fiyatları felan resimle anlattım. Zaten kulübe ilk geldiğimde 300.000 Felan transfer bütçesi vardı. Baya oluyo ama Yusuf Bayraktar diye bir sağ kanat oyuncum vardı 33 yaşında onu 250.000'e sattım... Ayrıyetten bi kaç oyuncu daha satmıştım. Transfer bütçemin yetmediği yerlerde de Maaş Bütçesini kullandım.

Birde maaş bütçesini Ajdust Bugements'ten sürekli çıkarıyorum. Mesela Maaş bütçem 100 diyelim bunu 5.milyon'a çıkarınca oyuncuya çok para vermesek bile transfer bütçesinede dönüştürebiliyorum. Bu olayı bir türlü anlamadım. Maaş bütçesi çıkıyor fakat oyuncuya yıllık 400 veriyorsa çıktıktan sonra 600 veriyor. Ama o parayı transfer bütçesinde dilediğince kullanıyorsun. Acaba kulübün tüm parasınımı harcıyorum onu anlamadım...

Quote Originally Posted by imran
    Tebrikler ligde süper gidiyorsun.Uefada gruptan çıkman zaten harika ama bence Romayı geçemezsin başarılarının devamını dilerim.
    Teşekkürler Yunus kardeş, zaten geçemedim Roma'yı lanet olsun bana Sinir oldum ya tam bir avanaklar ordusu vardı maçta.

Mesaj Yetkileri