Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

8 72.73%
  • Trabzonspor

2 18.18%
  • Berabere

1 9.09%
1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Gaziantep - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ersun Yanal'a artık hiç inanmıyorum. Maç sonunda diyor ki ''gelecek sezona hazırlanıyoruz''. Madem gelecek sezona hazırlanıyorsun be adam niye o zaman hala Hüseyin,Adnan,Erdinç,Hasan gibi oyuncuları sahaya sürüyorsun. Barış Memiş neden yedektir , oynasın ne güzel bu tip maçlarda gelecek sene için biraz tecrübe kazansın. Hüseyin , Adnan ,Erdinç bu oyuncuların nesini kazanacan daha bitmiş gitmiş adamlar bunlar. Ne şampiyonluk için oynuyorsun ne de Uefa için koy şu takıma altyapıdan 2-3 genç oyuncuda en azından millet değişik yüzler görsün , bu oyuncularda tecrübe edinsin. Barış Memiş , Kadir Keleş böyle maçlarda oynamayacakta hangi maçlarda oynayacak. Ziya Doğan dönemindeki forvet oyuncumuz Cemre Atmaca şuan 2.Lig in en çok gol atan oyuncusu Değirmendere'de oynuyor. Bir sürü kiralık oyuncumuz var orda hepside 10 tane Hüseyin,Erdinç,Adnan eder..Ersun Yanal böyle yapmaya devam ettikten sonra Ziya Doğan'dan hiçbir farkı olmadığını gösteriyor bize. Yazık .

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ersun Yanal'a artık hiç inanmıyorum. Maç sonunda diyor ki ''gelecek sezona hazırlanıyoruz''. Madem gelecek sezona hazırlanıyorsun be adam niye o zaman hala Hüseyin,Adnan,Erdinç,Hasan gibi oyuncuları sahaya sürüyorsun.
    Adam ne yapsın Trabzon milleti ilginç bir kere.Hüseyin'i oynatsan kızarlar niye oynatıyosun diye, oynatmasanda niye oynatmadın diye kızarlar.Ben Hüseyin'in cezalı olduğu maçlar dışında hiç yedek oturtuduğunu görmedim.Adamın tapulu malı olmuş orta saha.Xavi bile gelse Hüseyin yedek oturmaz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Mesaj Yetkileri