Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Fenerbahçe bu maça Lugano,Edu,Maldanado,Alex,Deivid,Kezman + Aurelio , C.Kazım ve oyuna giren Vederson ile birlikte 6 yabancı 3 eski yabancısıyla birlikte toplam 9 yabancı oyuncuyla çıkarken;
Galatasaray da ise tek yabancı Nonda ilk 11'de çıkıyor ve 2.yarıda Song oyuna giriyor. Toplam 2 yabancı..
E artık bundan sonrada bazı şeyleri yabancı sayısının azlığına bağlamayız umarım. 6+2'yi az bulanlar Galatasaray'ın tek yabancıyla 9 yabancılı Fenerbahçe'ye top oynatmamasını düşünsün..
Serdar da bilakis Volkan kadar iyi kaleci. Zico neden diretti volkanda anlamadım..
Bu arada bazı G.Saray'lı kişiler protokolde edilen küfürlerden rahatsız olup maçtan ayrıldığını söylediler. Maça Burası ASY burada küfür yok diyen çıkartan bir yönetminin bulunduğu yerde G.Saray'lı üst kişiler küfür ediyorlar. Bunları söyleyenler Spor Yazarları...
Tek kelime : Muhteşemdik...2006daki ruh herkesde olmaz
Arkadaşlar tek yabancı ile oynadık ve maç boyunca Fener'i oynatmadık. Herşeyi yabancılara bağlamamak gerekiyormuş, açıkça belli oldu..
Fenerbahçe'yi de ikinci yarıda ki baskılı oyunundan dolayı tebrik ederim..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
fenerbahce sadece rakıp yarı alanda pas yaptı o da fazla sayılmaz yanı ona baskı demek bence yanlıs olur.. benım gorusum bu tabı
Çok güzel oynadık, maçın tek hakimi bizdik ve kazanmasını bildik. Sevinçliyiz.
Ama fazla rehavete kapılmayalım arkadaşlar. Hatırlayın son hafta Fenerbahçe'nin Denizli'de kaybettiği şampiyonluğu. O zaman da son haftalara doğru FB bizi saraçoğlunda yenmişti ve şampiyonluk rehavetine kapılmıştı. Sonucunda Denizli'de şampiyonluğu kaybetmişti.
Bu yüzden basın tarafından rehavet havası yaratılabilir. Aman dikkat...
Çok mutluyum ama rehavete kapılmamak lazım...
Maçtan önce iki dileğim vardı, Göze hoş gelen futbol ve Fenerbahçe'nin kazanması. Malesef bugün iki dileğimde gerçekleşmedi.
İki takımında adam akıllı, nitelikli atağı yoktu. Bugün sadece Galatasaray bizden daha istekliydi ve şans onların yanındaydı. Bu sene ilk defa bizim oyuncuları bu kadar isteksiz gördüm. Sanki şampiyonluk garanti, karşında ezeli rakbin değilde ligde iddaası bulunmayan bir takım varmış gibi oynadı. Sonuç olarak Galatasaray bugün kazanan taraftı. Sarı Kırmızılıları tebrik ederim.
Hayrettin abinin tahmini umarım gerçekleşir.
Gerçi birde şey var kendinin yapamadığını başkasından bekleme diye ama olsun.Kaybeden taraf Şampiyon olur.![]()
Tamam sakin arkadaşlar ortam gerilmesin Şarkıda "çıldırın çıldırın" diyor ama o trübün içindisakin sadece galibiyeti kutlayalım.
![]()
Tebrikler sahadaki 11 Aslana.Tebrikler dersini bu kadar iyi çalışan ve bu kadar iyi uygulayan takıma.90 dakika boyunca pres,pres,pres.Futbolun en önemli şeylerinden birisini böyle bir maçta yapınca galibiyette kendiliğinden geldi.Son 1.5 aydır sadece 1 gol yedik.Sivas ve Oftaş maçını da alırız ve şampiyon oluruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İstiyorduk, istediğimizi gösterdik ve aldık. Bütün oyuncular mükemmel oynadılar. Şunu unutmayalım ki Fenerbahçe isteksiz değildi Galatasaray müthiş presiyle hataya zorladı ve oynatmadı. Ayhan biraz daha akıllı işler yapsa gol sayımız 2-3 olabilirdi ama alakasız hareketler yapınca pozisyonlar öldü. Maçın hakemi 70 dakika iyi performans göstersede özellikle 70 dk. 'dan sonra Galatasaray'a yapılan faulleri çalmadı. Tabi şunu düşünebilirsiniz yahu yenmişler hala hakemi söylüyorlar ancak ben kazansamda kaybetsemde var olan şeylerden bahseden biriyim.
Önemli bir avantaj elde ettik. Bu dakikadan sonra Galatasaray bırakmaz.
MİLLİ TAKIM HOCASINA YAPILANA BAKIN!
Skandal!..
Tek kelimeyle skandal!...Galatasaray'la büyük başarılara imza atan ve Milil Takım'ı euro 2008 finallerine götürerek kariyerine bir zafer halkası daha ekleyen Fatih Terim'e Ali Sami Yen'de yer kalmadı!
Neden mi?
Çünkü Fatih hocanın yeri bir milletvekiline verilmişti...
En azından Terim'e yapılan açıklama bu...
Fatih hoca, Milli Takım'a çağıracağı futbolcuların son durumlarını görmesi açısından da çok önemli olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemek için Ali Sami Yen'e gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Protokol tribünündeki yerine oturmak üzere stada gelen Terim'e "Hocam sizin yerinizde bir milletvekilimiz oturuyor!" cevabı verildi. Buna çok sinirlenen Fatih Terim, "Ben Milli Takım hocasıyım" diyerek Ali Sami Yen'i terk etti.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BURAK ÖZKAYA
Sadece Türkiye'de yaşanabilecek cinste bir olay.Ülkemizin Milli Takımının Hocası dünyanın en önemli maçlarından birisinde futbolcusunu izleyemiyor...
Hadi bunu geçtim G.Saray'ın efsane ismi F.Terim.Rezillik sadece rezillik...
O kadar mutluyum ki..Tebrikler bütün oyunculara..Hepsini canı gönülden kutluyorum..Özellikle defans olarak komple mükemmeldiler.Sabri bile...
Cevat Hoca da ne kadar iyi bir hoca olduğunu kanıtladı belki de çoğu hocadan çok daha iyi..
Bir sözüm Lincoln'e olacak 4 Fener maçının 3'ünde,2 Beşiktaş maçında,1 Trabzon maçında oynamadın ne işe yararsın.Normalde hep seni savunurdum ama gözümde hiç değerin kalmadı.
Sivas maçına da rehavete kapılmadan gidersek yenilmeyiz diye düşünüyorum.
GS yi sanki amatör küme takımı gibi lanse etti bazı FB yorumcuları... Tamam kadro v son maçlarda FB üstünlük sağladı ama sanki GS 3.ligde oynuyormuş FB yi yenerse sürpriz olur gibilerinde...
Akabinde çok hırs yapmış GS ısırarak hakettiği galibiyeti aldı tebrikler...
Haberin kolpa oldugunu düşünüyorum... Mactan önce Gs ile özdeslesmiş herkes maca davet edildi. (Jardel, Hagi, Kalli, vsvs...) Fatih Terim de cagırılmış, yurtdışında oldugu için gelemeyecegini söylemiş.. Gs vefasz takım deildir kolpa medya yanlış yere demir attın !
Çok yazık oldu moralim çok bozuk
Maldonado igrenç oynadı o kadar para ona çok yazık selcuk bin kat daha iyiydi...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Zaten baktığımızda Fenerbahçe kazanamadı. Bu tarz haberler çıkması normal stadta niye seyirci vardı, stad ışıkları neden yanıyorduya kadar gider. Yazık diyorum başka birşey demiyorum.
bu saatten sonra şampiyon olamasak bile bilmem kaç milyon dolarlık kadrolarıyla sadece aldığı futbolcularıyla övünen Fenerbahçe'yi bile başka takımlardan medet umacak pozisyona sokan takımımı tebrik ediyorum.
Fenerbahçe'nin şampiyonluğun kaderini tayin edecek maçta son derece isteksiz bir futbol oynaması taraftarlarını da kızdırdı !.. Bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında bütün ipleri Galatasaray'a veren sarı lacivertli futbolcuların Samandıra'da protestolarla karşılandığı öğrenildi. Haberin detayları Ligtv.com.tr'de olacak !..
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?