Quote Originally Posted by imran View Post
kardeş yanlış anlama ama sen en alttaki resimdeki (ömer közen,mustafa marangoz vs...)oyuncuları nasıl aldın??? bunların toplam fiyatı 1.618 milyon ytl ediyor... gözüme takıldı merak ettim

Kardeş ben aldığım fiyatları felan resimle anlattım. Zaten kulübe ilk geldiğimde 300.000 Felan transfer bütçesi vardı. Baya oluyo ama Yusuf Bayraktar diye bir sağ kanat oyuncum vardı 33 yaşında onu 250.000'e sattım... Ayrıyetten bi kaç oyuncu daha satmıştım. Transfer bütçemin yetmediği yerlerde de Maaş Bütçesini kullandım.

Birde maaş bütçesini Ajdust Bugements'ten sürekli çıkarıyorum. Mesela Maaş bütçem 100 diyelim bunu 5.milyon'a çıkarınca oyuncuya çok para vermesek bile transfer bütçesinede dönüştürebiliyorum. Bu olayı bir türlü anlamadım. Maaş bütçesi çıkıyor fakat oyuncuya yıllık 400 veriyorsa çıktıktan sonra 600 veriyor. Ama o parayı transfer bütçesinde dilediğince kullanıyorsun. Acaba kulübün tüm parasınımı harcıyorum onu anlamadım...

Quote Originally Posted by imran
Tebrikler ligde süper gidiyorsun.Uefada gruptan çıkman zaten harika ama bence Romayı geçemezsin başarılarının devamını dilerim.
Teşekkürler Yunus kardeş, zaten geçemedim Roma'yı lanet olsun bana Sinir oldum ya tam bir avanaklar ordusu vardı maçta.