1 ile 30 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    fm

transfer yapımı iki çeşit olsun bunlardan biri karşı tarafa haber yollayıp cevap beklemek yani şimdiki gibi diğeri ise transfer için karşı tarafla masaya oturmak olsun. bir toplantı havasında başkanlar ve teknik direktörler masaya otursunlar ve beklemeden pazarlık yapsınlar. örneğin ben diyeyim ki bu oyuncuya 2 milyon veriyorum karşı taraf desin ben 5 milyon istiyorum biz diyelim 2.5 veririm onlar desin kesinlikle olmaz 4.8 olur anca. arada başkanla başbaşa konuşmak istiyorum seçeneği olsun ve başkana fikrini sorabilelim veya karşı taraf desin ki bir süre düşünmek istiyoruz size daha sonra haber vereceğiz. pazarlıkta ya orta bir yerde anlaşma sağlayalım ya da görüşmeler tıkansın ve o oyuncu için hemen bir daha pazarlık masasına oturamayalım. o oyuncuyu mutlaka almak istiyorsak pazarlık masasında istenilen son fiyatı teklif edip şimdiki sistemle gidip alabilelim. bu pazarlık olayı futbolcu-menejeri ve bizim aramızda da geçebilir futbolcuyla sözleşme imzalarken. bu olayın faydası bir oyuncuyu hemen almak istiyorsak beklemeden adam 5 mi dedi biz de 4 milyon artık %10 sonraki satıştan mı dedik hemen kabul edilebilsin hemen alabilelim beklemeyelim şeklinde olur. tabi pazarlık istemeyen de gider eski usül yapar tekrar kulübe haber yollayıp.

not: anlatım bozukluğu cümle bozukluğu falan olabilir kusura bakmayın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    taraftarla iletişim içinde olabilelim. mesela taraftara diyelim ki önümüzdeki maç çok önemli bizi yalnız bırakmayın, ya da diyelim ki paramız olmadığı için iyi transferler yapamadık bize karşı anlayışlı olun vs.
    Last edited by Coupet : 01.Mayıs.2008 at 17:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri