-
cemir gerçekten bu oyunu layıkıyla oynayanlardan çıkıpta bir iki çocuk gibi 4-5 seneye ikinci lig takımlarıyla şampiyonlar ligini aldım demiyor arkadaşlar gerçekten layıkıyla bu oyunu oynuyor..o yüzden de tıpkı bizim gibi başı dertten kurtulmuyor ...normalidr....
şimdi takımında formsuzluk olduğu açık... ya sezon başı antramanlarında bir hata yaptın takımı iyi hazırlayamadın..ya transfer ayında çok oyuncuyu satışa çıkarıp takımın moralini bozdun...ya serkanın dediği gibi taktiğini çözdüler...belki antrenörlerinden bir kısmı ayrılıp yerlerini iyi adamlarla dolduramadın...ama hepsinden başka...belkide bu sana oyunun bir cilvesi ...hani tıpkı kaderin bize oynadıkları gibi...bence fazla dert etme..şöyle bir düşün her şeyin iyi gitmesi sürekli kazanmak forvetinin senede 50 gol atması bunlar çokmu eğlenceli..böyle bir takımla en fazla 3-4 sene sonra sıkılırsın bırak bi sezonda kötü geçsin bir iki oyuncuyu sat takımda revizyon yap...
bak bişey söyleyim...kendince geliştirdiğim bir kaç özel taktiğim var kimi uzun vade için kimi bir maçı kurtarabilmek için hazırlanmış durumda bunlar bir sır değil herkesle paylaşabilirim ama bu taktik paylaşma link atma ss yollama tarzı atraksiyonları bilmediğimden gönderemiyorum...aslında bunu şunun için söylüyorum cemir...bu geliştirdiğim özel taktiklerin hiç birisini işlerin iyi gittiği sezonlarda geliştirmedim ..çünkü gerek yoktu..bana sonradan FM de güzle sonuçlar aldıran bu taktiklerin hepsi takımımın bocaladığı günlerde geliştirdim..her işte bir hayır vardır misali belkide kötü giden bu sezonunda yapacağın taktiksel çalışmalarla keşfedeceğin yeni taktikler ve oyun varyasyonları ile ileride güzel başarılar yakalayacaksın..olaya biraz da böyle bak ...
Mesaj Yetkileri