1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Manchester Yolunda 1 Türk | QaaN -07 |

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Başarılar Kaan.Umarım uzun soluklu bir kariyer olur.Van der Vaart transferi güzel.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Anlatımına çok güzel başlamışsın özellikle van der vaart bölümü hoşuma gitti kariyerinde başarılar
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by pascal88 View Post
    abi süper bi başlangıc tebrik ediyorm transfer haberine de bittim harikasın tek kırıldığım yer beşiktaş maçı oldu bi beşiktaşlı olarak başarılarının devamını dilerim de abi o parayı nerden buldun benim bildiğim fb de o kadar para olmuyo başlayınca sattığın bi topçu da yok ??
    Şöyle bi durum;
    Yönetime Ligi kazanacağıma dair söz verdim yani sezon hedefini "winner" yaptım.20 Mn YTL oldu,daha sonra ek bütçe istedim 35 Mn YTL verdiler.

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Transfer güzel.Çok iyi başlamışsın.Bşarılar.Umarım uzun soluklu olur.
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Çok güzel bir kariyer olacaga benziyor tebrik ederim.Van der vaart'ın kafası muhteşem
    Ben teşekkür ederim Alicancım 5 dakkalık photoshop çalışmasıyla anca bu kadar oluyor

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Başarılar Kaan.Van Der Vaart transferiyle de iyi bir bomba patlatmışsın.
    Evet gerçekten iyi bir transfer oldu zaten ilk maçındada golünü attı

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    FB'de o kadar para oluyor da Maldonado oyunda iyi adam, keşke kadro dışı bırakmasaydın.
    1 kaç kariyerimde denemiştim.Aslında fena değil yani gerçekteki haliyle kıyaslanırsa süper denilebilir.Ama biraz sinirimden dolayı,biraz da yabancı kontenjanı sorunundan dolayı kadro dışı bıraktım,hem Appiah dururken ona laf düşmez

Quote Originally Posted by tottiyilmaz View Post
    Başarılar Kaan.Umarım uzun soluklu bir kariyer olur.Van der Vaart transferi güzel.
    Teşekkür ederim

Mesaj Yetkileri