1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: sErkaN'lı fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen Beşiktaşlı değilmiydin

Wink

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Sen Beşiktaşlı değilmiydin
    EVET BEŞİKTAŞLIYIM İLK KARİYERİMİ DE HEMEN BEŞİKTAŞLA AÇTIM AMA OLMADI KİMYALARIMIZ UYUŞMADI FB İLE Bİ DENİM DEDİM
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    oyun bu kaan nolcak serkan abi bu arada ilk mesajda yazmayı unuttum transferler güzel ve mallorca'dan aldıgın oyuncu juan arango'mu??
    evet dün aklıma gelmedi ama bugün ss leri koycam birer birer çalıştığım için pek fazal yapamıyorum ss ler evde olduğum sürece koycam inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

[img=http://img398.imageshack.us/img398/8514/makaunrk6.th.png]

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yapılan transferlerin ss lerini koymaya başladım baya bi vakit alıyo be bu arada maçlar da devam ediyor güzel bi kariyer olcağa benziyor maçlardan ss ler de yakında
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arango transferin son günlerinde renklerimize kattığımız iyi bi yetenek bize yararlı olacağını düşünüyorum

[IMG]http://img397.imageshack.us/img397/1620/arango**7.th.png[/IMG]

doktor lasmar baya nazlandı ama getirdik sonunda

levski yi ilk maçta kadıköye gömmüştük 2-0 la ama diğer maçta resmen coştular gol düellosu oldu bi yere kadar sonra arka arkaya gol bulup farkı arttırdıllar ama elemeyi başardık yazık olurdu ellensek

şampiyonlar liginde iyi bi gruba düşdüğümüzü düşünüyorum real madrid hariç diğer takımlar tam dişimize göre bizden fazla bi özellikleri yok.takımımda tek eksik olarak gördüğüm defans.edu yu gönderdim ama yerine kaliteli bi yabancı yada iyi bi yerli stoper alamadım hayrettini son dakka transferiyle aldım artık can yetişiyo o bölgede ona yaradı gibi.

şampiyonlar ligine marsilya maçıyla başlayacaktık .maç zamanı geldiğin de bütün futbolcular heyecanlıydı ama diego ve arango onlar sezonu sakatlıklarla başlamışlar takımdaki yerlerini alamamışlardı. kendilerini gösterme işte biz buyuz deme imkanını başka hangi maçta bulabilirlerdiki ? ama ortaya lugano diye bi adam çıkıp maçı alıp fenere veriyordu nasrinin mütiş frikik golü sadece tabelayı değiştiriyordu mütiş bi başlangıç harika bi oyun ve şampiyonlar liginde alınan ilk galibiyet takım ve taraftarlar bütünleşiyordu. basın artık serkana güven duymaya başlamışlardı. benfica da reali ispanyada yenerek grubun ve şampiyonlar liginin o akşam bi süprizini gerçekleştiriyordu

işe diogo!! süper bi giriş yaptık diogo dakka beşte defansın kaleciye verdiği topu kaleciden ve defanstan önce araya girerek bir sıfır öne geçirdiler. ama benfica kendi sahasında baskı kurdu ve dakika sekizde durumu birbir yapan golü attı. benfica taraftarı için umut ışıkları belirmişti.zaten real maçından sonra inanılmaz bi özgüven gelmişti takıma ve taraftara ama diogo 45 dakika on kişi oynayan takımına hayat öpücüğü verip galibiyeti getiriyordu bütün avrupa feneri konuşmaya başladı. taraftarlar artık galibiyetlere alışmaya başladılar güzel maçlar çıkarıyordu fenerbahçe özellik le alınan yabancıların iyi oyunlar çıkarmaları cabasıydı.

büyük şehir belediyesi mesaisine lugano kaldığı yerden devam ediyor bu aralar coştu kornellerde çıkıp çıkıp golü buluyor hep böyle gitsin canım

antepi de yenip evine gönderdik ama zorlandığımız bi maçtı. devied i forvete aldım saol abi dedi çaktı kafayı dakka seksende.

gençeler maçı inanılmaz saldırdık maçın sonunda ve golü biz atmadık attırdık.

son ankara maçımız benden bugünlük artık bu kadar "!!!!eve gidmeyi dört gözle bekliyorum çalışmam lazım artık baya bi kıvıttırdım neyse iyi fm ler

Last edited by pascal88 : 03.Mayıs.2008 at 13:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri