1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: İsimsiz Taktik [802 icin]

Hybrid View

Quote Originally Posted by nic_39 View Post
    en kısa zamanda b.dortmund save min ss lerini ekliyecegim arkdaslar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

tamamdır
    arkadaşım daha taktiği denemedim ama birşey aklıma takıldı 17 maçta hiç yenilgi almamışsın ve bayern sadece sana yenilmiş diyeceğim sadece bir ihtimal ama sanki hile kokuyor şimdi yeni bir kariyer başlıyacam sonuçlarını mutlaka yazarım paylaşım için tşk...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    arkadaşım daha taktiği denemedim ama birşey aklıma takıldı 17 maçta hiç yenilgi almamışsın ve bayern sadece sana yenilmiş diyeceğim sadece bir ihtimal ama sanki hile kokuyor şimdi yeni bir kariyer başlıyacam sonuçlarını mutlaka yazarım paylaşım için tşk...
    Bir taktiğide deneyin ve konuşun arkadaş yahu. Takım oturmuşsa her taktikle herşey olur. Bunu kimse sana, bana, ona, buna kanıtlamak zorunda değil. Ha kanıtmı istiyorsun al Dortmund'u al taktiği dene sende aynı sonuçları almazsan sonra yaz.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Bir taktiğide deneyin ve konuşun arkadaş yahu. Takım oturmuşsa her taktikle herşey olur. Bunu kimse sana, bana, ona, buna kanıtlamak zorunda değil. Ha kanıtmı istiyorsun al Dortmund'u al taktiği dene sende aynı sonuçları almazsan sonra yaz.
    sonuna kadar katılıyorum

Mesaj Yetkileri