1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Arsenal Kariyerimden Kalan Hatıralar

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Bu taktik Fm 2008'in diablosu gibi.Ama dmclerde nasıl oyuncu oynatacağımı hala anlayamadım.Yinede 8.0.2nin taktikleri çözmesi nedeniyle 1-2 sene kullanabileceğimiz bir taktik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ben de şuan onun v2.1 olanının üstünde biraz oynayarak ve rakip takım komutlarına girerek yani MR-ML alan daraltma - sol ayağa kullanmaya zorla , sağ ayağa kullanma zorla .. FC lere sıkımarkaj-alan daraltma-zayıf ayağa kullanmaya zorla gibi komutları vererek mükemmel işler çıkartıyorum. AZ Alkmaar kariyerimde devam ediyorum bu taktikle. Öyle çok iyi transferler yapmamama rağmen Hollanda ligi şampiyonluğu , Uefa kupası ve süper kupayı kazandım ilk sene .. Foruma koymayı düşünüyorum üstünde biraz daha oynayarak .. Kariyerimdeki attığım gollere bakabilirsin muhteşem gerçekten.. Ama taktiğin mantığını kavramadıktan sonra hiç bir işe yaramıyor..
    Zaten kimz söylüyor opp. instur. la oynamamızı.Senin keşfettiğin birşey değil yani.
    Last edited by Her026 : 03.Mayıs.2008 at 15:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Zaten kimz söylüyor opp. instur. la oynamamızı.Senin keşfettiğin birşey değil yani.
    Kimz denilen adamın söylediği opp.instur. ları uygulamıyorm ben. Onun verdiği komutlar sadece sıkı markaj ve top kapma. Benim uygulattğım ise alan daraltma,ters ve zayıf ayağa zorlama ve Amc ile Fc'lere s.markaj sadece. Sadece bunlar da değil tempo ve genişlik ile de oynadım ben ?

Dmc mevkilerine en ideal DMC-MRC-AMRC , DMC-MLC-AMLC oynuyabilen ve güzel orta yapabilen oyuncular.

Mesaj Yetkileri