1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Aslan devler arasında

Hybrid View

Bu tip şeylere takılmamak gerek. Esas olan UEFA sıralamasıdır benim için.
    Zaten haberi okursanız, nelere göre bir sıralama yapıldığı ortaya çıkar. Ama kimse buradan Galatasaray'a "Fenerbahçe'yi yendi diye 20. mi olur" diyemez. Herkes şapkasını önüne koysun, düşünsün bakalım : Fenerbahçe o maçta hakedecek bir şey yaptı mı. Çeyrek final 2. maçında nasıl oynadı. Bunları düşünün, cevabını verin, ondan sonra eleştirin derim ben.

Saygılarımla.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Defuser View Post
    Bu tip şeylere takılmamak gerek. Esas olan UEFA sıralamasıdır benim için.
    Zaten haberi okursanız, nelere göre bir sıralama yapıldığı ortaya çıkar. Ama kimse buradan Galatasaray'a "Fenerbahçe'yi yendi diye 20. mi olur" diyemez. Herkes şapkasını önüne koysun, düşünsün bakalım : Fenerbahçe o maçta hakedecek bir şey yaptı mı. Çeyrek final 2. maçında nasıl oynadı. Bunları düşünün, cevabını verin, ondan sonra eleştirin derim ben.

Saygılarımla.
    Sen Lonradaki maçı hatırlayın diyorsun orda Fenerbahçe şu ana İngiltere liginde son 2 haftaya liderle aynı puanda giren ve şampiyonlar liginde finalst olan takıma iki pozisyon verip 2-0 yenildiği maçı hatırlatıyorsun.Buraya kadar herşey güzelde peki ben sana Almanyadaki Leverkusen maçını veya Sami Yen'deki Helsinborg maçını hatırlatsam.

Fırat'a aynen katılıyorum Barça Villareal olayında o nasıl oluyor?

Mesaj Yetkileri