1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Cezalar Yolda

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cezalar yine bize işliyor. Sanki diger derbilerde hiç küfür olmuyor. "En buyuk fb sampiyon fb alkışlayın ulan ........... " bunları da biliyoruz.

403 saniye küfür edilmiş o da 6 dk ya tekabul ediyor ; soruyorum hangi derbide bu kadar küfür edilmiyor ? Hiç birinde , ama ceza Galatasaray a. bravo gözlemci başkanı çok iiyi iş yapıyorsun helal...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ne kiyagi yahu ? 6 mac seyircisiz oynadik bu sene diyorum.
    Bu olay Türkiyede olsa yankilarini düsünemiyormusun ? Sampiyonluk macinda,kendi evimizde seyircisiz ! Olaya bir de bu yönden bakmak lazim.
    Ben zaten inşallah ceza gelmez diyorum, eski mesajlarıma bakıp görebilirsin. Ceza geldikten sonra ortalığın karışacağını da herhalde tahmin etmeyen yoktur.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Cezalar yine bize işliyor. Sanki diger derbilerde hiç küfür olmuyor. "En buyuk fb sampiyon fb alkışlayın ulan ........... " bunları da biliyoruz.

403 saniye küfür edilmiş o da 6 dk ya tekabul ediyor ; soruyorum hangi derbide bu kadar küfür edilmiyor ? Hiç birinde , ama ceza Galatasaray a. bravo gözlemci başkanı çok iiyi iş yapıyorsun helal...
    Evet Beşiktaş-Fenerbahçe maçında olan küfürler nedeniyle Beşiktaş'ın sahası kapatıldı Fenerbahçe ihtar aldı. Şimdi de 2. defa olduğu için sahası kapanıyor. Gözlemci başkanı senin ima ettiğin şekilde iyi iş yapsa 100 saniyelik küfürü hiç duymaz, Fenerbahçe'yi gözlemcinin rapor etmemesini sağlardı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri