Manisaspor Vestel'in çekilmesiyle çok kötü günler geçirdi ve sonunda bu haldeler.Yıne de sonuna kadar mücadele vereceklerdir.Onun için bu maçı kesinlikle almaları şart.Banko Manisaspor..
V. Manisaspor
Kasımpaşa
Beraberlik
Manisaspor Vestel'in çekilmesiyle çok kötü günler geçirdi ve sonunda bu haldeler.Yıne de sonuna kadar mücadele vereceklerdir.Onun için bu maçı kesinlikle almaları şart.Banko Manisaspor..
(/s)
G.Birliği'nin F.Bahçe'den puan alamayacağını düşünürsek Manisa umutlarını son haftaya taşımak adına bu maçı alır.Ancak son hafta İnönü'ye geliyorlar.O yüzden Manisa düşecek...![]()
Manisa için son umutlar ligden düşmüş Kasımpaşayı yenecekler bence bakalım bu onların kümede kalmasını sağlayacak mı
Uğur Tütüneker, ligden düşsek bile futbolumuz ile düşmeyeceğiz gibi bir açıklamada bulundu. Kasımpaşa düşerken yanında Manisa'yıda çekecetir ve Kasımpaşa ligin son haftasına damga vuracak bir galibiyet elde edecektir.
Manisaspor için zor bir maç, rakibin iddiası olmasa bile dakikalar ilerledikçe gol bulamadıkları zaman sıkıntıya girecekler için bu maçtan üç puan alamıyacaklardır.
Manisa bitmis gibi, Kasimpasa keske ilk yaridaki maclarinda daha cok puan topliyabilseydi belki ligde kalirlardi
Hoşçakal Manisa, iyisiyle kötüsüyle anılarını Bank Asya Ligi'ne götürüyor. Meduna'nın geçirdiği rahatsızlık ve Galatasaray'ın son şampiyonluğunda oynadığı rolü hiçbir zaman unutmayacağım.
2-0 oldu Kasimpasa mutlu gitcek Banka Asya ligine
Yar saçların lüle Manisa sana güle güle...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Manisa bi daha bu lige cikmaz benim gorusumde, en azindan bi 10 sene cikamazlar.
Selcuk, Burak hepsi ayrilcaklar
Vestel grubuda bıraktı.Manisa toparlanamaz daha...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İddaa'da Kasımpaşa'ya vermiştim. O kupon yattı; ama olsun bu oranı bilmekte başarıdır. Dede yadigarı Kasımpaşa'nın maçı alacağını düşünüyorum. Haydi paşa, paşalar gibi veda et.
Manisa'ya güle güle..
Bank Asya 1. Ligi'nde başarılar dileriz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Burak attı dakika 57 1-2.
Manisa 2 gol daha atsa, Gençlerbirliği de maça biraz asılsa tam süper olacak![]()
Haydi Manisaspor,bastir yav !
Manisaspor inşallah çevririr maçı..
Manisa yenildi kümeyi boyladı.
Haftaya bu takıma fark atmamız lazım averaj açısından.
Geçmiş olsun Manisa.
2. ligde başarılar.
Güle güle Manisaspor bu futbolla düşmeyi hakediyorlardı.Bank Asya 1.Ligde başarılar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?