1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Zico: "Kalmak istiyorum"

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Zico iyi bir teknik direktör değil bence,dün Stadyumu izlerken Ömer Üründül bişey söyledi,Avram Grant Chelsea'nin şampiyonlar liginde finale yükselmesini sağladı ama bu onu Mourinho'dan daha iyi teknik direktör yapmazBence de sırf çeyrek final oynandı diye Zico takımda tutulmamalı.Bu sene çoğu maçta taktik hatası yaptı,oyuncu seçimlerinde yanlışlar yaptı,Vederson-Uğur uyumunu bozdu,Deivid'i sola mahkum etti,gol kralı olacak Semih'î yedek bıraktı.Kezman'a nasıl sabretti bilemiyorumGs maçında takımı iyi motive edemedi.Yedek takımla çıkma maceraları ve 3-0lık Bursa mağlubiyeti derken vs vs.Fb bu kadroya şampiyon olabilirdi bence...

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Zico iyi bir teknik direktör değil bence,dün Stadyumu izlerken Ömer Üründül bişey söyledi,Avram Grant Chelsea'nin şampiyonlar liginde finale yükselmesini sağladı ama bu onu Mourinho'dan daha iyi teknik direktör yapmazBence de sırf çeyrek final oynandı diye Zico takımda tutulmamalı.Bu sene çoğu maçta taktik hatası yaptı,oyuncu seçimlerinde yanlışlar yaptı,Vederson-Uğur uyumunu bozdu,Deivid'i sola mahkum etti,gol kralı olacak Semih'î yedek bıraktı.Kezman'a nasıl sabretti bilemiyorumGs maçında takımı iyi motive edemedi.Yedek takımla çıkma maceraları ve 3-0lık Bursa mağlubiyeti derken vs vs.Fb bu kadroya şampiyon olabilirdi bence...

Dediklerine %100 katılıyorum.Farklı renklere gönül vermemize rağmen seninle aynı düşünüyorum.Son derece doğru tespitlerde bulunmuşsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    %100 katılıyorum Keremcim.

Tekrar tekrar söylüyorum. Bu takım Daum'un eseridir. Zico'nun yaptığı tek şey ! buraya dikkat tek şey oyuncuları yerlerine yerleştirmektir. Ki bazen bunuda becerememiştir.

İstikrar diyorsanız Zico ile olmaz olmaz olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Tekrar tekrar söylüyorum. Bu takım Daum'un eseridir. Zico'nun yaptığı tek şey ! buraya dikkat tek şey oyuncuları yerlerine yerleştirmektir. Ki bazen bunuda becerememiştir.

İstikrar diyorsanız Zico ile olmaz olmaz olmaz.
    Serkan Daum Alex'e göre sistem ayarladı,oyuncuları yerleştirdi tamam fakat takımın motivasyonu var oyuncuların birbirleriyle ilişkileri var futbol sistemden ibaret değildir öyle olsaydı hepimiz 18-19 yaşlarımızda teknik direktör olabilirdik, hepimiz Fenerbahçe'nin kadrosunu çok rahat çıkarabiliriz.

Zico kendini geliştiren ayrıca kapristen uzak bir insan, hatası söylendiğinde '' ben bu takımın teknik direktörüyüm senden iyi bilirim '' havasına girmeden, yanlışını düzelten futbolcularıyla ilişkileri çok iyi olan bir teknik direktör. Fenerbahçe'li futbolcular röportajlarında hep Zico'ya olan güvenlerinden, formayı hakedene kesinlikle vereceğinden bahsediyorlar. Bence bir takımdaki en büyük güç teknik direktöre olan güvendir.

Bu sene ligdeki başarısızlığın sebebi şampiyonlar ligindeki başarıdır eğer daha erken elenmiş olsaydık şampiyonluğu kaybetmezdik. Bence Zico bu sene başarılıydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri